Наразі, у мому каталозі, 3 крейцерів 1695 р. з крапкою між ,,DVX,, і ,,BV,, та ,,S,, після (3)ця монетка відома в єдиному екземплярі Вибачайте, то жарт і сарказм Вам Yarda та vasjuha щиро дякую за надану увагу Піду і справді сам пошукаю трохи глибше у неті цю монету З глибокою повагою Сергій
Это монета 3 крейцера (грош).Монетный двор Бреслау (совр. Вроцлав) Силезия (совр .Польша). Мюнцмейстер Martin Maximilian Wackerl работал на этом мон. дворе в 1692- 1698 гг. К редким монета не относится.
Ще й одноштемпельна!!! Дякую Але, блін, ця якась занадто жовта... як фальшак того часу... моя білесечка))) Во-о-обше не моя тема... але моя зробляна десь на тищу чи більше монет раніше 40 хвилин писав це повідомлення, ай ем соррі, пішов спати
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".
З пов.
я, як власник монети, категорично не згоден )))
Якщо не згодні то шукайте каталог по детальних штемпелях, або пробуйте його створити самі
3 крейцерів 1695 р. з крапкою між ,,DVX,, і ,,BV,, та ,,S,, після (3)ця монетка відома в єдиному екземплярі
Вибачайте, то жарт і сарказм
Вам Yarda та vasjuha щиро дякую за надану увагу
Піду і справді сам пошукаю трохи глибше у неті цю монету
З глибокою повагою Сергій
Виставив на продаж:3 крейцера 1695 (см. оброворення)
Ув. monetosina, перепроверьте
Дякую
Але, блін, ця якась занадто жовта... як фальшак того часу... моя білесечка)))
Во-о-обше не моя тема... але моя зробляна десь на тищу чи більше монет раніше
40 хвилин писав це повідомлення, ай ем соррі, пішов спати