21.11.2024
Вітаю!
А що, таке колекціонують?
Можливо було б краще на профільний сайт до електриків звернутися?
21.11.2024Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
А ви не знали? Колекціонують ще і не таке...
21.11.2024Odpowiadać for_sale
Я розумію, що колекціонують і какахи бегемотів ) Але, навряд чи у таких колекціонерів є профільний сайт...
21.11.2024Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
А Ви взагалі-то правила читали???
Нагадаю:
"Діяльність Сайту полягає у наданні для широкого загалу користувачів Сайту місця в мережі Інтернет для розміщення інформації про різноманітні речі, публічних пропозицій потенційних продавців-користувачів відчужити та зустрічних публічних пропозицій потенційних покупців-користувачів придбати такі речі на умовах конкуренції, про ринкові ціни на згадані речі, їх фізичний та технічний стан, а також для обговорення особливостей цих речей тощо в спільноті Сайту."
І де тут про колекціонування?
Я, здається, тут колись наводив цитату про "различные части отдельных мест" - так це саме про Віоліті ))))
Zmodyfikowane przez autora 21.11.2024
21.11.2024Odpowiadać for_sale
Так і є. Особливо це ріже вухо, коли Віоліті позиціонує себе, як сайт для КОЛЕКЦІОНЕРІВ! ))
Odpowiedzi: 1
vkf772482
21.11.2024
Так на ній все написано.  Отсечка, 400 вольт.  Я так розумію, це автомат для промислової електромережі.  По прямому призначенню вже не годиться.  А для колекціонування? Тут недарма шановний колега запитав.
wadik1631
21.11.2024Odpowiadać vkf77
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 0
wadik1631
22.11.2024Odpowiadać vkf77
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 2
wadik1631
21.11.2024
Usunięte przez autora
22.11.2024AutorOdpowiadać for_sale
Добрий день. Ні я його не купував, я його найшов в себе вдома
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.