04.12.2024
Доброго вечора!
Скажіть, ви виконали всі вимоги Правил Віоліті для того, щоб отримати відповідь, чия вона і ціну?
05.12.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Що потрібно зробити? Сайт складний нічого не зрозуміло як користуватись видивляюсь в інтернеті .
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
05.12.2024Autor
Usunięte przez autora
05.12.2024
Вказуйте розміри предметів або ..
п. 13.5. При фотографуванні (скануванні) дрібних предметів для визначення масштабу необхідно використовувати в якості фону лист в клітинку 5х5 мм, "міліметрівку" або розташовувати поруч з предметом лінійку зі шкалою.

Розміщайте фото без поворотів предмета на 90 або 180 градусів. Лежачи на лівому боці, людям важко щось визначати )
05.12.2024Znawca
не варто розміри, тут підробка явна, фантазійний сюжет для туристів і початківців нумізматів
06.12.2024AutorOdpowiadać Balnautilus
Я канешно вибачаюсь але я ціну на схожі монети виливався 150 - 340 грн який даун буде робити копію . Я навіть продавати за таку ціну не буду ! Це не моя знахідка ,в таких монетах я не розуміюся , в мене попросили оцінки майстрів .
06.12.2024AutorOdpowiadać PKM
Не буду видаляти цікаво побачити інші відповіді .
06.12.2024ZnawcaOdpowiadać PKM
Я канешно вибачаюсь але я ціну на схожі монети виливався 150 - 340 грн який даун буде робити копію . Я навіть продавати за таку ціну не буду ! Це не моя знахідка ,в таких монетах я не розуміюся , в мене попросили оцінки майстрів .
Це не знахідка, це ebay або щось подібне.
Якщо сотню таких пропонують по 5-10$ а собівартість - 1$ то дуже є сенс. І мені показували такі пропозиції. По даній монеті я можу розписати з якої монети малювали одну сторону, з якої другу сторону, які надписи повинні бути, але тут така топорна робота, що й коментувати не хочеться.
Odpowiedzi: 2
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.