08.12.2024
Цей коньяк почали розливати у 1996 році. Між тим у Вас на пляшці італійська акцизна марка, яка використовувалась з 1971 по 1976 роки. Поясніть будьласка, бо є підозри, що це підробка так невдало замаскована.
08.12.2024AutorOdpowiadać Client718769
А какое отношение эта марка имеет к самому коньяку? Тем более я не знаю кто и когда ее туда приклеил. У отца богатая коллекция в самом разном состоянии бутылок. 
Смотрите на саму бутылку и пленку на ней.
Она 100% оригинал.
Также на одном из сайтов я находила подобную бутылку с маркой.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
08.12.2024Autor
Хеннесси Ричард (создан в 1996 г.)

1-е издание с деревянной пробкой и отдельной хрустальной пробкой; несколько бутылок производства Baccarat, некоторые — хрустальной фабрики Сент-Луиса; 
Открытие коробки имеет форму волны, а некоторые коробки имеют шелковую подкладку.
Выпускались совсем немного и не долго.

Металлическая пробка 2D издания и отдельная хрустальная пробка; винные листья, выгравированные на декантере; Кристалл Баккара; отверстие коробки имеет простой изгиб ( выпускалась до 2008 года): такая у меня

Третье издание: другое горлышко и пробка, на стекле нет гравированных листьев; в черном ящике (выпущен после 2008 года): это современная
08.12.2024Znawca
Повністю згоден з шановним Client718769. Я не можу надати гаратій аутентичності цієї пляшки.
08.12.2024
Марка має відношення для підтвердження аутентичності та віку. Акцизна марка 70х років НІЯК не може бути на коньяку розлитому після 1996го. Хто наклеїв - це питання. Але мета таких наліпок в більшості випадків одна - приховати недоліки та надати "ваги". В цьому випадку це зробила не дуже розумна людина, яка сама себе викрила. Що до інщого. Я бачив викладені вами фото в інтернеті, але там не можна розгледіти марку  і визначити її вік( проводити для вас "лекбез", чому у вас саме марка саме 1971-76 років я не буду) 
В мене особисто є сумніви і що до плівки, і що до пробки зі слідами окислення під плівкою, але от  цієї наліпки ( про я ку я писав вище) вже достатньо для ОБГРУНТОВАНИХ сумнівів в аутентичності .  Дякую, якщо дочитали до кінця )
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.