Уважаемый продавец. Я не даю вам оценки, ни вам ни вашему психологическому и физическому состоянию. Еще раз - вы продаете не оригинальный предмет Breguet , такой застежки не существует у производителя , поскольку вам нечего сообщить по этому поводу и нечего возразить , я так понимаю вы решили перейти на личности.
Для того , чтобы пользователи аукциона не видели комментарии Продавец просто забанил меня.
И вишенкой на торт еще и ремешок добавил, который к Breguet также не имеет никакого отношения.
А я підтримаю вас - фуфло потрібно випалювати каленим залізом з сайту. Бо таким макаром, тут скоро сцятимуть в очі і казатимуть, що то божа роса...
Це все одно, що прийти в магазин і спитати: "А чому ви продаєте фальсифіковане вершкове масло?" А фальсифікату у нас продається багато. Так ні, ви просто йдете в інший магазин, де продають справжнє масло.
А тут у вас вибору нема - немає іншого віоліті.
Немає конкуренції - немає якісних послуг.
Хоч скільки не створюйте різні теми - ніхто вас не буде слухати.
Наскільки я пам'ятаю, раніше такого не було щоб блокували за комент в лоті про підробку. А тепер інколи навіть не Продавець, а сама адміністрація банить за це.)
"7. У коментарях до лота:
- заборонено критикувати і обговорювати автентичність (справжність) лота. Такі обговорення необхідно вести в Спільноті в відповідних розділах визначення предметів або звертатися до представників Адміністрації, вказавши причини сумнівів в автентичності;"Мене теж неодноразово банили як продавці, так і адміністрація за коментарі, де я наводив сумніви щодо лотів, тому треба лише писати скарги і вірити, що адміністрація відреагує, якось так(
Що стосується адміністрації то тут двояке враження в мене … тому залишусь при своїй думці що їй просто не хватає «рук», але вона старається цього не показувати.
Дивіться, у кожному лоті є пункт "Посилання на обговорення" ("Ссылка на обсуждение"). Але активним цей пункт стає лише тоді, коли Продавець сам створить тему на обговорення даного лоту і при цьому ще й надасть посилання на цю тему.
Я пропоную, щоб така "кнопка" "Посилання на обговорення" ("Ссылка на обсуждение") була апріорно, з самого початку активною. Тоді кожний Користувач може натиснути на неї в лоті і залишити комент на кшалт: "Вважаю лот підробкою", якщо він так вважає.
1. І це вже не буде "флудом" у коментарях в лоті і за це хоча б Адміни не забанять.
2. Кожен хто зацікавиться лотом міг би натиснути на цю кнопку і перейти в "Посилання на обговорення" незалежно від того, чи побажав сам Продавець створити тему обговорення і чи надав Продавець посилання на це обговорення.
Ну, звичайно, якщо це технічно можливо.