JulesVerne
JulesVerne
12 grudnia 2024, 21:35

Бан Пользователей или не Мешайте продавать Фуфло!

Бан Пользователей или не Мешайте продавать Фуфло!

Уважаемый продавец. Я не даю вам оценки, ни вам ни вашему психологическому и физическому состоянию. Еще раз - вы продаете не оригинальный предмет Breguet , такой застежки не существует у производителя , поскольку вам нечего сообщить по этому поводу и нечего возразить , я так понимаю вы решили перейти на личности. 
Для того , чтобы пользователи аукциона не видели комментарии Продавец просто забанил меня. 
И вишенкой на торт еще и ремешок добавил, который к Breguet также не имеет никакого отношения.

12.12.2024Autor
Вид оригинальной застежки производителя, Breguet для коллекции Marine
Odpowiedzi: 0
12.12.2024
Чого Ви переймаєтєся? Зрозумійте, Ви не зможете завадити адміністрації дозволити користувачам продавати фуфло. Гроші не пахнуть.
12.12.2024AutorOdpowiadać for_sale
Так, погоджуся з вами. Мене подібна поведінка продавця образила і, оскільки він заблокував мене, я вирішив дати йому публічну відповідь.
12.12.2024Odpowiadać JulesVerne
Так, погоджуся з вами. Мене подібна поведінка продавця образила і, оскільки він заблокував мене, я вирішив дати йому публічну відповідь.
Вітаю, шановний пане.
А я підтримаю вас - фуфло потрібно випалювати каленим залізом з сайту. Бо таким макаром, тут скоро  сцятимуть в очі і казатимуть, що то божа роса...
14.12.2024Odpowiadać JulesVerne
Дякую вам за підтримку!
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 1
12.12.2024Odpowiadać КОТок
Та я теж підтримую. І кого не спитай - усі підтримають. Але... Щось змінюється на краще? Я теж колись намагався боротися за справедливість - марна справа це. На жаль.
Це все одно, що прийти в магазин і спитати: "А чому ви продаєте фальсифіковане вершкове масло?" А фальсифікату у нас продається багато. Так ні, ви просто йдете в інший магазин, де продають справжнє масло.
А тут у вас вибору нема - немає іншого віоліті.
Немає конкуренції - немає якісних послуг.
Хоч скільки не створюйте різні теми - ніхто вас не буде слухати.
Odpowiedzi: 5
Odpowiedzi: 2
26.12.2024Odpowiadać JulesVerne
І правильно зробили, хоча це й забирає Ваш особистий час. Коли я написав, що Продавець, блокуючи користувачів за такі коменти, просто відсіває "неугодних" і тулить далі фуфло - служба техпідтримки мені написала: "Так Ви, навіть заблокований, можете зробити скріни і створити тему окрему, щоб вивести негідника на чисту воду.")) От Ви так і зробили. Або треба одразу натискати кнопку щоб відправити адмінам скаргу на лот.
Наскільки я пам'ятаю, раніше такого не було щоб блокували за комент в лоті про підробку. А тепер інколи навіть не Продавець, а сама адміністрація банить за це.)
13.12.2024
Взагалі не факт що ця застібка золота, є великі сумніви, думаю що лиш позолочена.
13.12.2024AutorOdpowiadać SamSS
Взагалі не факт що ця застібка золота, є великі сумніви, думаю що лиш позолочена.
Для меня очевидно , что маркировки не соответствуют оригинальному изделию , за долгое время я не встречал подобные лазерные надписи на застежках Breguet.  Разница бросается в глаза - на  фото выше  пример оригинальной застежки моих часов Breguet 5827BB коллекции Marine. Однако в лоте возможно пряжка все же изготовлена из золота , даже скорее всего , иначе это был бы совсем уж откровенный обман, пробу золота легко  установить с помощью спектрального анализа.
13.12.2024Znawca
вітаю. застібка не оригінальна. зауваження написав
13.12.2024
Добрий вечір! Проблема в тому, що з точки зору Віоліті ви порушили правила:

"7. У коментарях до лота:
- заборонено критикувати і обговорювати автентичність (справжність) лота. Такі обговорення необхідно вести в Спільноті в відповідних розділах визначення предметів або звертатися до представників Адміністрації, вказавши причини сумнівів в автентичності;"Мене теж неодноразово банили як продавці, так і адміністрація за коментарі, де я наводив сумніви щодо лотів, тому треба лише писати скарги і вірити, що адміністрація відреагує, якось так(
13.12.2024Odpowiadać Docadept
В такому випадку продавцеві необхідно було б при створенні оголошення зразу створити тему обговорення на свій лот, або віднестися з розумінням і створити попутно. Но він пішов шляхом блокування першого ж коменту з критикою лота. 
Що стосується адміністрації то тут двояке враження в мене … тому залишусь при своїй думці що їй просто не хватає «рук», але вона старається цього не показувати.
13.12.2024Odpowiadać SamSS
А навіщо продавцю створювати обговорення при створенні лота, якщо він не знає чи не хоче показувати, що його лот підробка?
13.12.2024AutorOdpowiadać Docadept
Вот! Об этом и речь информация в Любом случае должна быть подана корректна. Не нравится , что указали на неточность , уж не будем здесь обсуждать намеренно это сделано или нет , это на совести Продавца. Человек переходит на личности и в Бан. Подобная практика будет вести к утрате ресурса - подделки потекут рекой - тут тебе и Ролексы по Шансу, монеты из самоварного золота , аксессуары и прочее. Сайт должен иметь и механизмы саморегулирования и главное Покупатель должен понимать , что он приобретает и иметь определенные Гарантии.
13.12.2024Odpowiadać JulesVerne
Все так, я повністю згоден з усім, але є АЛЕ - правила сайту - і мені теж не подобається, коли мене банять, але ось так, нічого не вдієшь, тільки через скаргу, тоді адміністрація або закриє лот, або попросить створити обговорення.
26.12.2024Odpowiadać Docadept
Все так, я повністю згоден з усім, але є АЛЕ - правила сайту - і мені теж не подобається, коли мене банять, але ось так, нічого не вдієшь, тільки через скаргу, тоді адміністрація або закриє лот, або попросить створити обговорення.
А може прислати відповідь "ви не є учасником торгів, дякуємо за звернення" - як результат лот залишається, а того хто надсилав скаргу літературно послали. Тож я вже забив болт, нехай заробляють на лохах фуфлогони і ті хто пропускає фуфло.
Odpowiedzi: 3
13.12.2024Odpowiadać Docadept
Якщо не знає чи підробка то створить при першій підказці, якщо знає  то буде диктувати як автор оголошення.
Читайте внимательно , то что вы Цитируете ! Я не критиковал и не обсуждал аутентичность предмета, а напрямую написал, что это подделка . Для человека хоть сколько нибудь знакомым с данной предметной областью очевидно , что именно предлагает Продавец и с помощью средств данного сервиса уведомил Модератора. Начать можно хотя бы с того, об этом я и писал , что в природе просто не существует такой застежки у производителя Breguet. Клеймение , вернее имитация маркировки это отдельная тема. Принимая во внимание подачу Лота - чехол, заголовок, фотографии с высокой степенью уверенности можно говорить , что сделано это намерено, чтобы вводить в заблуждение покупателей, хотя именно это то я и Не утверждаю.
13.12.2024Odpowiadać JulesVerne
"Я не критиковал и не обсуждал аутентичность предмета, а напрямую написал, что это подделка ." - неважливо, у якій формі ви обговорювали автентичність лоту - натяками чи напряму, це порушення правил, адміністрація це вам підтвердить, думаю. При всьому при тому, що я з вами згоден на 100% у тому, що Покупець повинен мати гарантії, що купує не фуфло.
Мне кажется вы не видите разницы между обсуждением ( .. обговорювати автентичність (справжність) лота )  и точным определением. Это совершенно разные вещи. Равно как и Критика лота. Здесь полное не соответствие предмета описанию в части Заголовка и введение покупателей в Заблуждение. Уделите время также переписке дальнейшей в самом лоте и налицо именно то о чем я пишу. Покупатель попался на удочку - сам производитель гарантирует качество и соответствие своей продукции указанной маркировки. В нашем случае потенциальный покупатель постфактум интересуется пробой золота данного изделия и весьма не без основательно , так как тут могут быть различные варианты - от не соответствия заявленной 750 пробе , первое , что приходит в голову. И тд
Odpowiedzi: 15
26.12.2024Odpowiadać Docadept
Добрий вечір! Проблема в тому, що з точки зору Віоліті ви порушили правила: "7. У коментарях до лота: - заборонено критикувати і обговорювати автентичність (справжність) лота. Такі обговорення необхідно вести в Спільноті в відповідних розділах визначення предметів або звертатися до представників Адміністрації, вказавши причини сумнівів в автентичності;"Мене теж неодноразово банили як продавці, так і адміністрація за коментарі, де я наводив сумніви щодо лотів, тому треба лише писати скарги і вірити, що адміністрація відреагує, якось так(
Критиковать и обсуждать - это не утверждать. Напишите просто:"фуфло" - и нет нарушения :)
Odpowiedzi: 3
26.12.2024
Колеги, маю пропозицію, яку ще не зустрічав. Як ви до цього поставитеся - можливо підтримаєте.
Дивіться, у кожному лоті є пункт "Посилання на обговорення" ("Ссылка на обсуждение"). Але активним цей пункт стає лише тоді, коли Продавець сам створить тему на обговорення даного лоту і при цьому ще й надасть посилання на цю тему.
Я пропоную, щоб така "кнопка" "Посилання на обговорення" ("Ссылка на обсуждение") була апріорно, з самого початку активною. Тоді кожний Користувач може натиснути на неї в лоті і залишити комент на кшалт: "Вважаю лот підробкою", якщо він так вважає.
 1. І це вже не буде "флудом" у коментарях в лоті і за це хоча б Адміни не забанять.
2. Кожен хто зацікавиться лотом міг би натиснути на цю кнопку і перейти в "Посилання на обговорення" незалежно від того, чи побажав сам Продавець створити тему обговорення і чи надав Продавець посилання на це обговорення.
Ну, звичайно, якщо це технічно можливо.
Zmodyfikowane przez autora 26.12.2024
26.12.2024Odpowiadać LOGOTYPE18
Колеги, маю пропозицію, яку ще не зустрічав. Як ви до цього поставитеся - можливо підтримаєте. Дивіться, у кожному лоті є пункт "Посилання на обговорення" ("Ссылка на обсуждение"). Але активним цей пункт стає лише тоді, коли Продавець сам створить тему на обговорення даного лоту і при цьому ще й надасть посилання на цю тему. Я пропоную, щоб така "кнопка" "Посилання на обговорення" ("Ссылка на обсуждение") була апріорно, з самого початку активною. Тоді кожний Користувач може натиснути на неї в лоті і залишити комент на кшалт: "Вважаю лот підробкою", якщо він так вважає.  1. І це вже не буде "флудом" у коментарях в лоті і за це хоча б Адміни не забанять. 2. Кожен хто зацікавиться лотом міг би натиснути на цю кнопку і перейти в "Посилання на обговорення" незалежно від того, чи побажав сам Продавець створити тему обговорення і чи надав Продавець посилання на це обговорення. Ну, звичайно, якщо це технічно можливо.
Так проди навмисно не дають лінк на теми обговорення, котрі самі створюють бо в темі написали, що фуфло/підробка/дали оцінку з дешевим проходом типового лоту, а прод хоче 5000 а не 500
26.12.2024Odpowiadać TerraRist
Так я ж і даю таку пропозицію, щоб було можливим обговорення незалежно від того створили чи не створили Продавці тему і надали чи не надали посилання.
26.12.2024Odpowiadać LOGOTYPE18
Так я ж і даю таку пропозицію, щоб було можливим обговорення незалежно від того створили чи не створили Продавці тему і надали чи не надали посилання.
Якщо вводити додаткову кнопку "обговорення" і щоб перекидало в чат обговорення, буде фігня, поясню... створив я лот, хтось захотів його обговорити, перейшов по кновці в чистий чат і почав обговорення, підтяглися інші, тема кипить фуфло/нефуфло. Лот на два тижні, два тижні іде суперечка з контраргументами, а мені пофіґ хтось робить ставки. В результаті лот не проданий бо недосяг мін.бажаної суми(резервної). Я перевиставляю цей лот, але він іде як новостворений і з чистим чатом, - хто захоче знову писати новому чаті з тими самими доводами???наскільки вас вистачить?А мій кум/брат/сват і далі писатимуть "супер"/"агонь"/"дорого"/"арігінал"
Odpowiedzi: 4
26.02, 19:25AutorOdpowiadać Docadept
Книги и стародруки это вообще отдельная тема , часто ни фото , ни видео не помогут , даже обладая большим опытом и насмотреностью. Этого стоило ожидать
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.