vkf772455
13.12.2024Odpowiadać Denzy
так, Ви мене вірно зрозуміли.  Якщо виставляти будете, то в гривнях по курсу НБУ і як вище пропонує колега, трошки вище номінала спробуйте
14.12.2024Odpowiadać vkf77
так, Ви мене вірно зрозуміли.  Якщо виставляти будете, то в гривнях по курсу НБУ і як вище пропонує колега, трошки вище номінала спробуйте
У вас все хорошо? Зачем человеку её здесь по номиналу выставлять? Зачем вы лично ему нужны?
Odpowiedzi: 1
13.12.2024
Доброго дня.
Спробуйте виставити,може комусь треба,я думаю повинна бути вище номіналу.
Odpowiedzi: 0
13.12.2024Autor
Дякую за відповіді цікавило чи були подібні купюри з такими номерами продані і за скільки
13.12.2024Odpowiadać Zaboloto
Чому ви лінуєтесь докласти хоч якихось зусиль і пошукати подібну банкноту в продажу? Не чекайте манну небесну.
14.12.2024Odpowiadać Zaboloto
Дякую
Не забувайте що ще є у комісія аукціону. Щоб це "трошки" не стало мінусом . Бо покупець деякий не розуміє/забуває що продавець її сплачує. Про вартість часу свого я вважаю самі розумієте.
14.12.2024
А слова СУВЕНІР на цйі купюрі часом немає? Адже показана невелика іі частина........ .
14.12.2024Odpowiadać ant105
Точно. Потрібно фото цілої банкноти і бажано фото на просвіт.
14.12.2024
Ну,це вже щось! От тільки одна четвірочка дошкуляє в номері.Без неі би ОГО_ГО!!!!!! І ще кілька разів ОГО_ГО!
15.12.2024Odpowiadać ant105
Ну,це вже щось! От тільки одна четвірочка дошкуляє в номері.Без неі би ОГО_ГО!!!!!! І ще кілька разів ОГО_ГО!
Пора менять столпов нумизматики и около всех без исключения. Люди из 90-х которые уничтожают маркетплейс -2024 своей заангажированостью и запахом старости и грязных газет в лужах с Нивок из 1994 года. Советчики особенно милы
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.