Adolf Ivanich
Adolf Ivanich
17 grudnia 2024, 21:47

Праска вугільна з фігурною ручкою

Праска вугільна з фігурною ручкою
Вітаю! Маю таку праску, стан гарний- можна використовувати за призначенням. Всередині було вугілля. Цікавить період виготовлення та чи можна встановити виробника. Клейм не знайшов, може не там дивився.
Також цікавить приблизна вартість.
Завчасно дякую.

vkf772472
17.12.2024
Вітаю. Такі праски були дуже розповсюдженими у побуті у 19-му - початку 20 століття.  Мені від діда зосталось аж три таких.  Встановити виробника не завжди можливо. Що до вартості та можливості продати - тут складно, бо пропозиція перевищує попит.  Я свої три так і не продав.
21.12.2024AutorOdpowiadać vkf77
Дякую за розгорнуту відповідь, на аукціоні бачу багато прасок, але дещо простіших, спробую виставити свою
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 1
vkf772472
21.12.2024
Подивився лот, ваша праска непогано так виглядає. Там є і клеймо виробника, тільки не можу розшифрувати ХІП   - Харківський...
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.