Odpowiedzi: 0
23.12.2024
Всім привіт! який по вашому містить метал? і що таке чесна сертифікація?
Odpowiedzi: 4
23.12.2024
Доброго дня! Зразок не є метеоритом, шлак. Користуйтеся таблицею:
23.12.2024Odpowiadać Zombie_coffe
Очевидно, в ньому є неферомагнітні метали - мідь, олово, цинк і купа інших.
23.12.2024Odpowiadać Zombie_coffe
Я не спецаліст по метеоритах, на жаль, вище табличку показали, по ній краще орієнтуватися і при необхідности надсилати якісні макрофото компетентним людям. Просто по фото чи короткому опису ніхто не візьметься визначати при здоровому розумі.
Odpowiedzi: 1
23.12.2024AutorOdpowiadać Docadept
Металошукач дає сигнал, який знаходиться в діапазоні чорного металу. Наведена вами "купа", у всіх металошукачах відповідно, знаходиться в діапазоні кольорових.
23.12.2024Odpowiadać Kris
А що я не так написав? Кольорові - це ж неферомагнітні і є.
Odpowiedzi: 2
23.12.2024Autor
Знайдений в піщаному кар'єрі, на глибині близько 4-х метрів. В цьому місці багато камнів юрського періоду і раніших. Окрім того, цей зразок має дрібненькі, прозорі вкраплення, які переломлюють світло.
Zmodyfikowane przez autora 23.12.2024
Вам же дали табличку для грубого визначення - зробіть відріз невеликий, відшліфуйте, і аналізуйте на здоров'я)
23.12.2024AutorOdpowiadać Docadept
Дякую. В мене, як в дилетанта, ця табличка не викликає належних емоцій по двох причинах: я точно не знайду очевидця падіння з космосу саме цього каменю та, що на сертифікованих зразків відсутні місця шліфовки, тим більше місця відрізу кусочків кусочків. Окрім того: кількість різновидів, не за утворенням, а за своїм вмістом, які можуть відповідати визначеним в таблиці Менделеєва елементам, є відносною.
Zmodyfikowane przez autora 23.12.2024
Очевидець падіння не потрібен, якщо подивитесь уважно на схему)) І якщо ви чогось не бачили, то це не значить, що цього не буває))) Ось, будь ласка, це перше, що знайшлося і таких сайтів сотні: Купить Метеорит с Сертификатом в Киеве. Метеорит на Подарок | Fama.ua

Звичайно, що не всі метеорити розпилюють, спеціалісти можуть деколи визначити і по зовнішнім ознакам, але це не правило зовсім, бо коли є сумніви, треба дивитись, що там всередині, більше ніяк.
23.12.2024
Это гадание на кофейной гуще.
Вам могут задать ещё миллион вопросов.
А как жена отреагировала?
А счётчик гейгера?
А собаки от него шугаются??? )))
Хотите достоверно,Вам сюда -
Ostrzeżenie o przekierowaniu
23.12.2024Odpowiadać minelaboff
Ну якщо по-чесному, то в темі не було ще жодного питання до автора теми (бо всі розуміють, що це не має сенсу), тому навряд чи буде той мільон)
23.12.2024Odpowiadać Docadept
Ну якщо по-чесному, то в темі не було ще жодного питання до автора теми (бо всі розуміють, що це не має сенсу), тому навряд чи буде той мільон)
Привіт! ви про який це "мільйон" мову ведете,як казав відомий єврей:-"не верьте тому,что написано",десять років слідкую за рухом начеб то метеоритів,сама велика ціна ,то це -800 грн. в нас ,за кордоном ,чув що 5000 баксів щось продали.
Odpowiedzi: 2
23.12.2024
Привіт! ніяких онлайн консультацій ні в кого -немає,присилайте частинку зразка в комітет по М,там зроблять безоплатно а на кол. фірмі є  ціни на різні види ідентифікації,платите і вам все роблять,ціни десь від 900 грн і вище.
24.12.2024AutorOdpowiadać bylin
Дякую. Платити від 900 грн. за дослідження, плюс голістику, з негативним результатом, не є цікавим рішенням.
24.12.2024
Доброго часу , це феросплав - не метеорит . Якщо вищезазначена табличка не викликає у Вас довіри , то відріжте маленький шматочок і зробіть травлення кислотою . Якщо проявиться характерний малюнок,то у Вас в руках метеорит .
24.12.2024AutorOdpowiadać SkiFFF899
Дякую. По телефону компетентна людина теж порадила так зробити.
Zmodyfikowane przez autora 24.12.2024
24.12.2024AutorOdpowiadać Kris
Не може бути і не ніколи було феросплавної печі у Поліській зоні, глибокого Полісся.
24.12.2024Autor
Дякую всім, хто надав мені відповідь, це дало мені можливість зорієнтуватись у невідомій темі і поспілкаватись з різними думками, людьми. Другий визновок більш цінний за перший.
07.01, 07:28Autor
Usunięte przez autora
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.