Victory_1
Victory_1
24 grudnia 2024, 02:00

Афінаж, електроліз срібла

Афінаж, електроліз срібла

Вітаю! Цікавить думка стосовно електролізу . На скільки реєнтабельно цим займатись ? Переглянуто багато відео , але хотілось б почути думку чи варто цим займатись з повного нуля .
Матеріалу для обробки, як я бачу на аукціоні є вдосталь)

24.12.2024Autor
І якщо хтось займається продажем кислот і все що потрібно для цієї справи, можете прорекламувати себе . Я б не проти закупитись з одних рук
Odpowiedzi: 0
24.12.2024Autor
Я так розумію ніхто не хоче ділитись своїми думками та знаннями:)
24.12.2024Odpowiadać Victory_1
Так Ви ж розумієте, що питаєте як би в тих, хто цим займається типу: "Скажіть, наскільки рентабельний Ваш бізнес? Бо якщо він дуже рентабельний, то я буду тут скупляти те, що зараз ви скупляєте.")) Яку і наскільки щиру відповідь можна очікувати?))
24.12.2024AutorOdpowiadać LOGOTYPE18
Все залежить від людини . Статистики про % заробітку є вдосталь . Але цікавило можливо хтось користується електролізною установкою для афінажу , та й просто поспілкуватись.  
Це насправді не так , як ви відповіли , адже одна й та ж сама справа приносить різний дохід , а в когось і навіть мінус .
24.12.2024Odpowiadać Victory_1
Ну от, у Вашій відповіді на мій комент з'явилася відповідь на Ваше ж  запитання "На скільки реєнтабельно цим займатись ?": 
"одна й та ж сама справа приносить різний дохід , а в когось і навіть мінус".
Стосовно "Це насправді не так , як ви відповіли" - ну, я ж не з іронією чи сарказмом, а з посмішкою писав версію на Ваше "Я так розумію ніхто не хоче ділитись своїми думками та знаннями:)". Якщо моя напівшутлива, але й напівсерйозна версія є хибною - з'являться чисельні й грунтовні коментарі з щирими відповідями на Ваше запитання.) Почекаємо. З повагою та найкращими побажаннями у Ваших починаннях.
Zmodyfikowane przez autora 24.12.2024
wadik1631
25.12.2024Odpowiadać Victory_1
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 2
Odpowiedzi: 1
19.02, 05:39
Почав не давно займатись,якщо купити кислоти і матеріал на віоліті то сенсу не бачу.Спостерігаю за лотом срібла 200грам,уже в третє перевиставляють от і думай те чи варто витрачати час.От ящо є матеріал то звісно сенс є,а так...
Купіть 100грамів контактів не магніт це 3200,доставка 100,кислота і отримаєте 70% від 100грам чистого срібла по 38-39грн за грм(заробите 2700 це без кислот)Якось так в мене вийшло.
Odpowiedzi: 0
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.