opportune
opportune
19 listopada 2023, 21:09

Орден "Знак почета", номер 38810...

Орден "Знак почета", номер 38810...

Добрый день!

Подскажите, пожалуйста, орден "Знак почета" с номером 38810 в каком ориентировочно году мог быть выдан? Тип 3, разновидность 2 (слово "монетный" -- вогнуто вниз). Орденская книжка на него отсутствует.

Tagi:
Odpowiedzi: 0
19.11.2023Autor
Володимире, дякую.

А яка могла б бути справедлива вартість? 

Стан ордена -- доволі гарний, без дефектів. Лише природня патина...
20.11.2023Znawca
Тут я не підкажу, тим більше що самого ордена не бачив, а поняття "хороший стан" у кожного своє. Подивіться проходи через пошуковик ресурсу з урахуванням стану і часу проведення торгів.
20.11.2023Autor
Дякую за відповідь.

Добре -- переформулюю питання по-іншому. На скільки більшою буде справедлива вартість такого ордена порівняно з базовою поточною вартістю (1100-1200 грн.) цих орденів з великими значеннями номерів, за інших рівних умов?

А стан там дійсно гарний: сколів емалі нема, видимих неозброєним оком забоїн/ударів нема (під збільшенням можуть бути окремі, дуже незначні), стрічка колодки у цілому акуратна, лише внизу на ребрі трохи темні участки наче від вологості -- суб'єктивно незначно... 

Використовуючи аналогію з монетами -- стан aUnc, я б так сказав.
20.11.2023Autor
Володимире, дуже дякую (і повністю згоден про останню ставку), але за Вашим посиланняс відкривається лише: "По Вашему запросу ничего не найдено. Убедитесь в правильном написании слов или попробуйте ввести другие ключевые слова." Щось не те з ним...

Взагалі, мені просто цікаво знати, на скільки зазвичай дорожчими є такі ордени з номерами, подібними до мого (більш ранні, воєнного часу), порівняно зі звичайними -- пізнішими (брєжнєвсько-горбачовського періоду). За інших рівних умов...
wadik1631
20.11.2023Odpowiadać opportune
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 1
wadik1631
20.11.2023
Usunięte przez autora
wadik1631
20.11.2023
Usunięte przez autora
wadik1631
20.11.2023
Usunięte przez autora
wadik1631
20.11.2023
Usunięte przez autora
21.11.2023Autor
Владимир Мизин и wadik, большое вам обоим спасибо -- теперь всё более-менее ясно.
21.11.2023Autor
Я, наверное, затем еще по двум современным украинским наградам спрошу, если сам ничего не найду ("Заслужений майстер народної творчості" и "Відмінник технічної служби").
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.