Уважаемые знатоки и эксперты помогите определить подлинность награды? Была куплена на Виолити месяц назад, как настоящая. Сейчас мне говорят, что это подделка. Ваше мнение выскажите пожалуйста.
Wyślij zapytanie w temacie
Медаль За оборону Одессы
Медаль За оборону Одессы
Zgłoś komentarz
Twoje zapytanie zostało wysłane
Wysłałeś już zapytanie
Usunąć wiadomość z ?
Тогда. как это могло случиться, что я купил копию, как настоящую медаль на Аукционе Виолити, на котором как утверждается "муха не может пролететь без присмотра и участия Модератора"?
Далі мабуть чи поліція чи кібер поліція але вже з скаргою на аукціон .
Якщо чесно для мене дивна ситуація я такого не очікував , не від продавців з таким рейтингом , не від аукціону .
Потрібно бути дуже обачним на майбутне .
Вот шо він написав : -"Шановний Покупець, уточніть будь ласка як саме було визначено, що медаль підробка?"
Як Вам це?
ЦЕ ПРОСТО ШЕДЕВР!
МОДЕРАТОР:
Добрий день. Дякую за звернення.Шановний Покупець, уточніть будь ласка як саме було визначено, що медаль підробка?Шановний Продавець.
Що Ви можете сказати по цьому питанню?
ПОКУПЕЦЬ:
Вся спільнота сказала! А Ви Модератор не бачите, що це підробка?
ПРОДАВЕЦЬ:
Медаль - оригинал, вопросов в процессе торгов со стороны покупателя не было по поводу подлинности медали.покупатель получил медаль и оставил положительный отзыв. Через 40 дней начал предъявлять претензии по поводу аутентичности лота и сказал, что получал не он, а его представитель. Мое субъективное мнение - тема закрыта!
ПОКУПЕЦЬ:
Медаль выставлена на обсуждение в Спильноту и 100% все высказались, что это подделка!
А вы Модератор, что скажите?
МОДЕРАТОР:
Згідно з Правилами Віоліті 17. Претензії Учасників торгів, що стосуються питань ведення торгів, повернення плати за послуги сайту, невідправленню лотів, відгукам - приймаються до розгляду Адміністрацією в термін не більше 40-ка календарних днів, наступних за днем закінчення торгів.
Подані після закінчення вищевказаних термінів претензії Адміністрацією до розгляду не приймаються.
Шановний Покупець.
Невиконання Стороною угоди своїх зобов'язань за угодою є підставою для настання перед другою Стороною угоди цивільно-правової та (або) іншої відповідальності, передбаченої чинним законодавством.
При бажанні, Ви можете звернутись з цим питанням до відповідних органів.
Звернення до Адміністрації щодо лота закрито.
Всім мирного неба!
Очікуємо на нові угоди.Шановний Покупець.Невиконання Стороною угоди своїх зобов'язань за угодою є підставою для настання перед другою Стороною угоди цивільно-правової та (або) іншої відповідальності, передбаченої чинним законодавством.При бажанні, Ви можете звернутись з цим питанням до відповідних органів.Звернення до Адміністрації щодо лота https://violity.com/ua/118075612 закрито.Всім мирного неба!Очікуємо на нові угоди.
ПОКУПЕЦЬ:
Модератор так эта медаль настоящая или нет? Вы не ответили на мой вопрос?
"Я не я і хата не моя!"