Anonimowy
Anonimowy
28 grudnia 2024, 13:00

Медаль За оборону Одессы

Медаль За оборону Одессы
Уважаемые знатоки и эксперты помогите определить подлинность награды? Была куплена на Виолити месяц назад, как настоящая. Сейчас мне говорят, что это подделка. Ваше мнение выскажите пожалуйста.

Odpowiedzi: 0
Anonimowy
29.12.2024Autor
На скільки я знаю, то військомат це теж натура , а не підробка і не копія ( фуфло)
Anonimowy
29.12.2024Autor
Як тут звернутися до Модератора чи експерта?
Odpowiedzi: 1
fada125
30.12.2024
Доброго дня.військомат натура але не ваша медаль .коли писав що копія то мав на увзі .це (копії роблять як паяне вухо бойова .так і різновид штамповане вухо військомат. )
fada125
30.12.2024Odpowiadać Anonimowy
Зрозуміло. Так що це підробка?
Так це підробка.
Anonimowy
30.12.2024Autor
Шановний експерт! Я вчора до Вас звернувся, з проханням відповісти чи справжня ця медаль, но відповіді так і не почув від Вас.
30.12.2024
Добрий вечір , скажу свою особисту думку . Медаль не бойова  в бойової вухо з паяної проволки .  На післявоєнний військомат теж не дуже схожа . Видно що її зістарили . Схоже що у вас копія .
Anonimowy
31.12.2024Autor
Я ему позвонил и сказал об этом, он сьехал с темы и сказал: "я не я и хата не моя" или типа я ни чего не знаю, раз продается на Виолити значит подлинная.
Anonimowy
31.12.2024Autor
Да и по Вашему совету дважды писал эксперту - Модератору ответа нет!
fada125
31.12.2024
я не знаю чому її не закрили до того як Ви її купили .але це копія однозначно .і ще куплена Вами за таку суму .більше всього що так воно і залишеться .угода завершена а значить ніхто розбиратися не буде .хоча пробуйте звязатися з модератором що ще він скаже
31.12.2024
Добрий день , зв'яжіться з модератором через куплений лот  ,  можливо зв'язатися з службою аукціону , нехай відреагують і їхній експерт перевіре медаль  . Сумма то не копійчана .
31.12.2024
1. Форма уха 2. Прочекан геометрии серп-молот (особенно рукоять молота) 3. Кофигугация прочекана букв "За нашу..." (особенно их толщина и уровень над полем реверса медали). 4 Ни малейшего намека на остатки "позолоты". Подобное и по аверсу. Все вместе - очевидные факторы не в пользу военкоматовского оригинала и даже не в пользу образца штампа обр. 1993 г.
Anonimowy
31.12.2024Autor
Дякую за инфу! До Модератора звернувся.
Anonimowy
31.12.2024Autor
Модератор ответил наконец -то сегодня очееень лаконично: "Ця медаль не справжня"!
Anonimowy
31.12.2024Autor
Написал Модератору следующее:
Тогда. как это могло случиться, что я купил копию, как настоящую медаль на Аукционе Виолити, на котором как утверждается "муха не может пролететь без присмотра и участия Модератора"?
Anonimowy
31.12.2024Autor
Знатоки и старожилы, вопрос к вам всем, что в таком случае вообще происходит или , какие шаги надо предпринимать?
fada125
31.12.2024Odpowiadać Anonimowy
Знатоки и старожилы, вопрос к вам всем, что в таком случае вообще происходит или , какие шаги надо предпринимать?
Співчуваю Вам .бо сума не мала .в першу чергу  треба трохи підучити матчастину .щоб в подальшому мінімізувати така придбання (не сприйміть як насмішку )всі  навчаються на своїх помилках і всі їх робили.з наступаючим .і бажаю успіху в повернені коштів .хоча думаю що  (місія не виполніма )
Anonimowy
02.01, 00:59AutorOdpowiadać fada
По- перше треба не допускати такого з боку Адміністрації Віоліті.  А якщо таке трапилося, то як на західних аукціонах вимагати з Продавця суму сплачену за підробку та повернення йому цієї підробки.
wadik1631
02.01, 09:49Odpowiadać Anonimowy
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 2
Anonimowy
31.12.2024Autor
Продавец этого "шедевра" АНОНИМ -  roton125    roton125    roton125 запоминайте это имя!!! После звонка ему отморозился!!! А администрация интересно, что в таких случаях. тоже морозится? Тогда зачем раздел КОПИИ? Пусть на мой взгляд дадут свободу всем писать , что все хотят. Пусть будут ордена Победы за номером № 666 на имя Фет Фрумоса и Иляны Косядзяны.
Anonimowy
02.01, 01:04Autor
Шановна спільнота, що в таких випадках коїться? Покупець віддав гроші за фуфло, продавець (roton125 roton125 roton125) відморозився, а Адміністрація Виолити з закритими очами як у Феміди (ні чого не бачу ні чого не знаю) : Це так?
02.01, 01:24Odpowiadać Anonimowy
Це так. Гроші не пахнуть. І це ж не як у Феміди. Це ж ті три мавпи:
02.01, 10:21
Добрий ранок ,  я не розумію чому  аукціон не реагує на цю ситуацію . 
Далі мабуть чи поліція чи кібер поліція але вже з скаргою на аукціон .
Якщо чесно для мене дивна ситуація я такого не очікував  , не від продавців з таким рейтингом  , не від аукціону . 
Потрібно бути дуже обачним   на майбутне  .
Anonimowy
02.01, 13:42Autor
Я Вам краще скажу мене футболили від Модератора до чату, від чвту до модератора. На кінець тількі зараз повернули лот до проданих з архіву. І знаете у кого модератор запитав по - перше у мене!!! 
Вот шо він написав : -"Шановний Покупець, уточніть будь ласка як саме було визначено, що медаль підробка?"
Як Вам це?
Anonimowy
02.01, 13:43Autor
А тут я тричи запрошувала модератора він так  не чого не відповів. Як Вам це?
Anonimowy
02.01, 18:02Autor
Переписка з Модератором і Продавцем!
ЦЕ ПРОСТО ШЕДЕВР!

МОДЕРАТОР: 
Добрий день. Дякую за звернення.Шановний Покупець, уточніть будь ласка як саме було визначено, що медаль підробка?Шановний Продавець.
Що Ви можете сказати по цьому питанню?

ПОКУПЕЦЬ:
Вся спільнота сказала! А Ви Модератор не бачите, що це підробка?

ПРОДАВЕЦЬ:
Медаль - оригинал, вопросов в процессе торгов со стороны покупателя не было по поводу подлинности медали.покупатель получил медаль и оставил положительный отзыв. Через 40 дней начал предъявлять претензии по поводу аутентичности лота и сказал, что получал не он, а его представитель. Мое субъективное мнение - тема закрыта!

ПОКУПЕЦЬ:
Медаль выставлена на обсуждение в Спильноту и 100% все высказались, что это подделка!
А вы Модератор, что скажите?

МОДЕРАТОР:
Згідно з Правилами Віоліті 17. Претензії Учасників торгів, що стосуються питань ведення торгів, повернення плати за послуги сайту, невідправленню лотів, відгукам - приймаються до розгляду Адміністрацією в термін не більше 40-ка календарних днів, наступних за днем закінчення торгів.
Подані після закінчення вищевказаних термінів претензії Адміністрацією до розгляду не приймаються.
Шановний Покупець.
Невиконання Стороною угоди своїх зобов'язань за угодою є підставою для настання перед другою Стороною угоди цивільно-правової та (або) іншої відповідальності, передбаченої чинним законодавством.
При бажанні, Ви можете звернутись з цим питанням до відповідних органів.

Звернення до Адміністрації щодо лота закрито.
Всім мирного неба!
Очікуємо на нові угоди.Шановний Покупець.Невиконання Стороною угоди своїх зобов'язань за угодою є підставою для настання перед другою Стороною угоди цивільно-правової та (або) іншої відповідальності, передбаченої чинним законодавством.При бажанні, Ви можете звернутись з цим питанням до відповідних органів.Звернення до Адміністрації щодо лота https://violity.com/ua/118075612 закрито.Всім мирного неба!Очікуємо на нові угоди.

ПОКУПЕЦЬ:
Модератор так эта медаль настоящая или нет? Вы не ответили на мой вопрос?

"Я не я і хата не моя!"
02.01, 22:29Odpowiadać Anonimowy
Аукцион уже заработал комиссию на вашей сделке, далее вы ему не интересны
03.01, 09:57Odpowiadać Anonimowy
Переписка з Модератором і Продавцем! ЦЕ ПРОСТО ШЕДЕВР! МОДЕРАТОР:  Добрий день. Дякую за звернення.Шановний Покупець, уточніть будь ласка як саме було визначено, що медаль підробка?Шановний Продавець. Що Ви можете сказати по цьому питанню? ПОКУПЕЦЬ: Вся спільнота сказала! А Ви Модератор не бачите, що це підробка? ПРОДАВЕЦЬ: Медаль - оригинал, вопросов в процессе торгов со стороны покупателя не было по поводу подлинности медали.покупатель получил медаль и оставил положительный отзыв. Через 40 дней начал предъявлять претензии по поводу аутентичности лота и сказал, что получал не он, а его представитель. Мое субъективное мнение - тема закрыта! ПОКУПЕЦЬ: Медаль выставлена на обсуждение в Спильноту и 100% все высказались, что это подделка! А вы Модератор, что скажите? МОДЕРАТОР: Згідно з Правилами Віоліті 17. Претензії Учасників торгів, що стосуються питань ведення торгів, повернення плати за послуги сайту, невідправленню лотів, відгукам - приймаються до розгляду Адміністрацією в термін не більше 40-ка календарних днів, наступних за днем закінчення торгів. Подані після закінчення вищевказаних термінів претензії Адміністрацією до розгляду не приймаються. Шановний Покупець. Невиконання Стороною угоди своїх зобов'язань за угодою є підставою для настання перед другою Стороною угоди цивільно-правової та (або) іншої відповідальності, передбаченої чинним законодавством. При бажанні, Ви можете звернутись з цим питанням до відповідних органів. Звернення до Адміністрації щодо лота закрито. Всім мирного неба! Очікуємо на нові угоди.Шановний Покупець.Невиконання Стороною угоди своїх зобов'язань за угодою є підставою для настання перед другою Стороною угоди цивільно-правової та (або) іншої відповідальності, передбаченої чинним законодавством.При бажанні, Ви можете звернутись з цим питанням до відповідних органів.Звернення до Адміністрації щодо лота https://violity.com/ua/118075612 закрито.Всім мирного неба!Очікуємо на нові угоди. ПОКУПЕЦЬ: Модератор так эта медаль настоящая или нет? Вы не ответили на мой вопрос? "Я не я і хата не моя!"
Вам приобретенный опыт будет стоить 7000 гривен, к сожалению. Модератор не эксперт, а правило 40 дней действует ибо нельзя бесконечно принимать претензии. Ниже отписали по делу, что до окончания торгов любые лоты по которым есть сомнения обсудить или самостоятельно изучить всё по ним. Достаточно в сети материала. А лучше вообще до ставки это делать.
Anonimowy
03.01, 18:28AutorOdpowiadać TFMsale
Он сукин сын вырыгнет их через свой поп.
Odpowiedzi: 2
Anonimowy
02.01, 18:04Autor
Запоминаем roton125 - Одеса он же АНОНИМ +150, он же   Самойленко Александр Николаевич - ШАХРАЙ з ОДЕСИ!
03.01, 00:27
"Никогда раньше и вот опять"...То-что на форуме продаются подделки-новость?! Обычно покупатели не обращают внимание на тех-кто не даёт им совершить "глупость"...Их начинают обвинять в "срывах" торгов,сбитеем цены и т.д....Покупатели-которым не дают купить подделку-очень часто-забывают говорить элиментарное "спасибо"....Да и администрация-не очень то реагирует получая сообщения о подделках....Думайте-прежде чем растаться со своими деньгами! Лучше обсудить предмет-до окончания торгов.
Anonimowy
03.01, 18:25Autor
Запоминаем roton125 - Одеса он же АНОНИМ +150, он же Самойленко Александр Николаевич - ШАХРАЙ з ОДЕСИ!
Anonimowy
03.01, 18:26Autor
Только он обманул еще и женщину, а женщины люди с очень хорошей памятью, особенно запоминают плохие поступки мужчин...
wadik1631
03.01, 18:56Odpowiadać Anonimowy
Usunięte przez autora
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.