01.01, 11:42Odpowiadać rotto
Якщо ви впевнені що це виріб з початку 1990 то знайдіть і покажіть фото ідентичних, писати можна багато. Предмет з латуні чи міді який у землі провів 30 років мав би зовсім інший вигляд.Цей предмет земля вже добре погризла якби ви займались пошуком з мд ви б про це знали
03.01, 11:57Odpowiadać Kostiuk
Це ви кому розказуєте це мені в кого стаж пошуку 10 років???????????? В 90 роках у Львові на 100 метрівці такого добра було на вибір Господи!  Коперативи клепали різних видів.І мідні були і латунні і ще всяких сплавів! Так що не розказуйте мені байки .Я знаю чудово як виглядають предмети з землі...........І по таких нема якоісь таблиці чи класифікаціі якраз..........Тому що іх тисячами штампували в різних формах!
Odpowiedzi: 0
03.01, 12:09Odpowiadać Kostiuk
І ще так про перебування у землі.Зараз поля так поливають хімією такою сильною! Що люба річ в кольрі навіть після перебування у землі для прикладу 35 років буде виглядати на всі 300 років! так вона ніби там так була по часі.
03.01, 12:13Odpowiadać Kostiuk
До ОУН_УПА він немає жодного відношення.Там такі речі не робили .А це фабрична річ.УНР всі речі знаки робилися фабрично.Це Відень Варшава Париж. Там такі речі робилися.Мала частина навіть в Німцях на той час. То покажіть по УНР такий знак.............Не думаю що покажите хоча по них є багато різних фото.
Odpowiedzi: 6
Odpowiedzi: 3
Odpowiedzi: 1
03.01, 17:06AutorOdpowiadać Kostiuk
Доброго дня, знайдено в полі недалеко, від м. Жовква, присутня супутка військові пломби з ящиків, лічні знаки, гудзики та ін. Недалеко від того місця була знайдена кокарда УГА, яку декілька днів продав на аукціоні віоліті!!!
03.01, 17:08AutorOdpowiadać Klient77
Доброго дня, знайдено в полі недалеко, від м. Жовква, присутня супутка військові пломби з ящиків, лічні знаки, гудзики та ін. Недалеко від того місця була знайдена кокарда УГА, яку декілька днів продав на аукціоні віоліті!!!
"Декілька днів назад"
Odpowiedzi: 2
Odpowiedzi: 2
03.01, 17:16Autor
Цікавить ще таке питання до знавців даної тематики чи покривали в 90 сріблом? так як зворотня сторона похожа на посріблення!
03.01, 21:00Odpowiadać Klient77
Цікавить ще таке питання до знавців даної тематики чи покривали в 90 сріблом? так як зворотня сторона похожа на посріблення!
Метод посріблення чи навіть позолочення був В СРСР.Є багато таких різноманітних речей.І він успішно і далі використовувався в Украіні .І є до сих пір.
04.01, 12:32Odpowiadać rotto
Взагалі то обговорюється даний лот! Отже докажіть те що ви написали що даний предмет з 90 років в іншому випадку це просто слова не підтверджені  нічим
05.01, 20:41Znawca
Вітаю! Подивився уважно всі повідомлення в темі.    У мене питання до Kostiuk ---- покажить будь ласка схожі знаки в темі обговорювання. Якось дивно вона виглядає по дивлячись на дати.
06.01, 10:05Odpowiadać МихаилВ
Доброго дня, ідентичного знаку я не бачив, а ви?
06.01, 12:55Znawca
Вітаю! Я теж не бачив .  Схожі є але вони відрізняються від цього знаку.
06.01, 13:06Znawca
Так виглядає патриотичний знак 30 -х років . Він має сферичність та кант для утримання емалі.  Тризуб майже однаковий .
06.01, 19:39AutorOdpowiadać МихаилВ
Доброго дня! Можна подивитися зворотню сторону?
09.01, 15:28Odpowiadać МихаилВ
Кріплення не таке як узнака в обговоренні.
Вірно
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.