greenvik
greenvik
3 stycznia, 18:16

Медаль 20 лет РККА

Медаль 20 лет РККА
Прошу допомоги у визначенні справжності окремо колодки, окремо медалі. Медаль схожа на копію, оскільки є проблема із травою, може ще з чимось. На аверсі медалі римські цифри позолочені (як і належить), але чомусь позолочено вушко. А колодка та гайка можуть бути від іншої медалі, наприклад, За відвагу. 

Odpowiedzi: 0
03.01, 21:56
Медаль справжня,емаль і позолота-нові. Колодка від пуансонної отваги-б/з зразка 1942-43 рр.
03.01, 22:02Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Медаль справжня,емаль і позолота-нові. Колодка від пуансонної отваги-б/з зразка 1942-43 рр.
Дати "зношений штамп" + "долгая носка"? Тому вони такі диряві та замилені?
Odpowiedzi: 1
03.01, 22:01
Навіть емаль може виявитись оригінальною-але треба кращі фото і одне-під кутом.
03.01, 22:41
Медаль-СПРАВЖНЯ. На ній присутні її "водяні знаки",що на жодній копії не повторити.
03.01, 23:06
Уважаемый автор темы!Сделайте фото- в фокусе травы под ногами бойца...её (траву) совсем не рассмотреть...где трава (рисочки)?
Zmodyfikowane przez autora 03.01, 23:07
03.01, 23:23Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Продавець! Готовий придбати її "як копію")) Колодку можете залишити собі.
Ви ж кажете,що орігінал!Так і придбайте,як орігінал.
04.01, 00:21Odpowiadać grupper
Ви ж кажете,що орігінал!Так і придбайте,як орігінал.
Нащо ж переплачувати та йти проти загального вердикту?)
03.01, 23:59Autor
Уважаемые эксперты. Извините, что по русски - мне так проще. Я внимательно читал все ваши замечания и делал дополнительные фотографии. Медаль сложная в определении и надо учитывать все нюансы. Спасибо, что только один человек назвал медаль "фуфлом", слово это не корректное, оно мне не нравится. Копия, ненастоящая, новодельная и т.п. слов много, можно найти. Кроме того, фуфло - это жаргон, означающий, что вам вместо чего-то подлинного подсовывают что-то неподлинное (или уже подсунули). Я же вам ничего не подсовываю, я спрашиваю у экспертов ваше мнение. Теперь к сути : 1. Установлено, что колодка не соответствует медали. Возможно относится к медали За отвагу. 2. Описание. 
2.1 Аверс. "Юбилейная медаль “ХХ лет РККА" имеет форму правильного круга диаметром 32 мм. Поверхность круга матовая, ободка шириной в 2,5 мм - блестящая. На лицевой стороне круга помещена пятиконечная красная эмалевая звезда с серебряной окантовкой. Внизу круга, между нижними лучами звезды, расположена позолоченная цифра “ХХ” высотой 8 мм и шириной 7 мм. Основание цифры упирается в верхний край ободка." Все это совпадает один в один, включая матовую поверхность,  блестящий ободок и глубокую эмаль.
2.2. Реверс "На оборотной стороне медали изображена фигура стреляющего из винтовки красноармейца высотой в 25 мм, одетого в зимнюю караульную форму, внизу правее фигуры красноармейца дата “1918-1938” Медаль изготовляется из оксидированного серебра 925 пробы, цифры “ХХ” - позолочены. Вес медали без колодки и промзвена - 22,3 г. " Медаль с вероятностью 99% изготовлена из серебра. Вес померить сложно - у меня получилось 23,2 г. Позолота цифр видна. Теперь о некоторых водяных знаках. Лицо красноармейца - левый глаз прикрыт, человек целится правым - вроде так и должно быть, пальцы правой руки не четко, но просматриваются. Рисочки под подсумком я не вижу. Трава плохо, но видна. Цифры не совсем четкие, 8 касается бортика. Теперь дополнительные фото.
04.01, 01:46Odpowiadać greenvik
еще
Подлинность,отсутствует!Про траву "грудками" это очень интересно.
04.01, 01:47Odpowiadać grupper
Подлинность,отсутствует!Про траву "грудками" это очень интересно.
И еще немного оригинальной травы...
05.01, 13:06AutorOdpowiadać grupper
И еще немного оригинальной травы...
А вот нашел в интернете такой текст. Книжки, к сжалению, нет. 
Интересно, сколько было штампов?
04.01, 00:15
Якщо вам не подобається слово "фуфло", ну нехай буде "частнік"(дехто так полюбляє), а "копії" - копії на Аліекспресі, на них так і пишуть "copy" (щоб "лоху" не впарили "фуфло").
Уральські горні хребти на цифрах 1, 9 нормальні? Перша 8 верхній край обтесаний чого, "штамп забився"?
Поле між цифрами побите, а цифри ні, як так?
А загалом, потенційного покупця вже маєте, людина обізнана, досвіду має більше аніж я, - тож не заввжатиму вашій вдалій для обох угоді.
04.01, 00:59Autor
Шановні експерти Слово частнік мені більше подобається, я не люблю, коли жаргон вживають не по ділу. Якщо ви помітили, то я ніде не стверджую, що це оригінал. Навпаки, я уважно слухаю всі зауваження. Мало того, якщо це оригінал, то я не продаватиму його. Продам лише, якщо це копія. Уважно дивіться на додаткові фотографії, наприклад, спочатку я не бачив ні пальців, ні трави. А зараз бачу. Хороша фотографія - серйозна допомога.
04.01, 01:35
Медаль -справжня. Ношена і відреставрована.Позолота-відновлена. Емаль-також: крім ознак перекладення ,на промені на три години є забоїна,яка би для рідної емалі не минулася без пошкодження. До речі,трава на цих медалях була не лише "рисками" але й "грудками",бо штампів було три,як мінімум.
04.01, 01:51Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Медаль -справжня. Ношена і відреставрована.Позолота-відновлена. Емаль-також: крім ознак перекладення ,на промені на три години є забоїна,яка би для рідної емалі не минулася без пошкодження. До речі,трава на цих медалях була не лише "рисками" але й "грудками",бо штампів було три,як мінімум.
Будь ласка,покажiть фото- трави "грудками"?!?
04.01, 08:26
Так это так называемая "крупная и мелкая трава"!
Які ж це "грудки"?
На обговорюваній медалі нема ні того,ні другого.
Zmodyfikowane przez autora 04.01, 08:27
04.01, 13:40
Доброго дня 
За оригіналом потрібно їхати в Денисівку.-.Оржиця....там в ярках та старих пеньках .особливо під берегом річки та по теперішньому болоті є 3 та 4 значні цифровики
Zmodyfikowane przez autora 04.01, 13:55
04.01, 17:31Autor
Кажуть, що колись це була одна з основних ознак. Але коли не подобається трава – що тут зробиш.
04.01, 17:52
Трава не "не подобється"!Її просто немає,і слідів її немає..тільки крапки та пухирці!
Може зима була на дворі і це просто земля?
Zmodyfikowane przez autora 04.01, 17:53
04.01, 22:12AutorOdpowiadać grupper
Трава не "не подобється"!Її просто немає,і слідів її немає..тільки крапки та пухирці! Може зима була на дворі і це просто земля?
Червоноармієць у шинелі, отже надворі була осінь. Трава пожухла. Залишилися лише окремі вертикальні рисочки від колишньої краси. Але ці рисочки добре видно, якщо, звісно, ​​дивитися. Ви самі попросили зробити таку фотографію, а тепер дивитися на неї не хочете. Дивно.
04.01, 18:26
Вітаю, колись була у продажу на віоліті. Копана. Додаю світлини для порівняння, можливо допоможе з визначенням.
04.01, 20:49Autor
Гарна медаль, справжня. Але трава стирається не від лежання в землі, а від носіння на одязі.
Yarda2293
04.01, 22:24Odpowiadać greenvik
Ну звичайно ж від носіння на одязі. А між ніг червоноармійця спеціально вручну стерли траву?
04.01, 23:02AutorOdpowiadać Yarda
Ну звичайно ж від носіння на одязі. А між ніг червоноармійця спеціально вручну стерли траву?
Я не знаю. Може, у кавалера щось було під медаллю, наприклад, документ. Але підробку (копію) ніколи не визначають за однією ознакою. Одна ознака може бути випадковою. Завжди має бути кілька ознак, що не збігаються з оригіналом, у тому числі така важлива ознака, як відсутність звуження гурту.
Yarda2293
04.01, 23:04Odpowiadać greenvik
Ні, в даному місці не випадково витерли траву.
Odpowiedzi: 5
06.01, 23:19Odpowiadać Yarda
Ну,да...Сапоги-"не стёрлись",а трава "стёрлась"...Конечно верим!
Odpowiedzi: 2
04.01, 22:15Autor
Цікаво, звуження гурту часто підробляють, чи це спеціально для цієї медалі, щоби експертам було простіше?
04.01, 23:05
Що з лівою скронею бійця? Там частина черепа разом з оком відсутня.
04.01, 23:52AutorOdpowiadać TerraRist
Що з лівою скронею бійця? Там частина черепа разом з оком відсутня.
У вас дуже гарна уява. Око прикрите, боєць цілиться. Скроня на місці.
05.01, 11:54Odpowiadać greenvik
У вас дуже гарна уява. Око прикрите, боєць цілиться. Скроня на місці.
Тож фото не буде.
05.01, 20:46Odpowiadać greenvik
Навіть око ліве видно. Бачите?
Тож можете зі спокійним серцем залишити собі.
Odpowiedzi: 3
04.01, 23:59Autor
Шановне панство. Питань може бути ще багато, і я не на все зможу відповісти. Дайте експертну думку: на багатьох копіях є звуження гурту, чи тільки на моїй.
05.01, 10:26Odpowiadać greenvik
Шановне панство. Питань може бути ще багато, і я не на все зможу відповісти. Дайте експертну думку: на багатьох копіях є звуження гурту, чи тільки на моїй.
Добрий день. А немає можливості зважити медаль?
ІМХО:
-предмету 85 років
-як його і хто носив невідомо 
-срібло мʼякий метал, як зношується річ, залежить від того як і поруч з чим її носили-це просто логічно(на фото приклад як розташовані медалі, які одна об одну штовхаються)
-з радянських післявоєнних фільмів можна побачити що щоденно носили нагороди дуже часто, особливо це притаманне людині на кабінетній работі
-стерта не тільки трава, взуття також (бачу на фото все)

Завжди у всьому є нюанси. Тут дифірамби співали людині яка вже відійшла в іншій світ(не воювала), а він зовсім в цінах не розбирався, та годинники орігіналні кидав в підробки. Повне маргінальне пту було. 
Так що рівень деяких знавців, не дуже високий.. ще той колхоз по спілкуванню навіть. Звідки воно може взяти досвід та знання?
Zmodyfikowane przez autora 05.01, 10:26
05.01, 11:08AutorOdpowiadać TFMsale
Її складно зважити, оскільки заважає колодка. У мене виходить 23,2 грами. В описі написана вага 22,3 гр.
05.01, 11:11AutorOdpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Ви єдиний експерт, який підтримує мене. Я вам довіряю. Дякую вам.
Я маю ще одну медаль 20 років РСЧА, я також виставлю її на обговорення.
05.01, 11:50Odpowiadać greenvik
Дякую за довіру,але я не експерт-і спираюсь лише на свій досвід і знання. Виставляйте-подивимось і обговоримо. З Пов.
06.01, 14:14Autor
У мене їх виявляється ще 2. Але третю виставлю пізніше, коли повернуся з поїздки.
06.01, 15:17AutorOdpowiadać Maric1111
Достаточно посмотреть на даты-реверса! Литьё!
Наконец-то появился  специалист-металловед. Поистине профессионал своего дела! Сложно не восхищаться вашими знаниями.
06.01, 22:44Odpowiadać greenvik
Наконец-то появился  специалист-металловед. Поистине профессионал своего дела! Сложно не восхищаться вашими знаниями.
Спасибо-Я-знаю! Можете выставлять-в любой раздел...Только не забудьте указать в теме продажи- ссылку на обсуждение...Чтобы купивший-был в курсе-что покупает!
06.01, 23:17AutorOdpowiadać Maric1111
Спасибо-Я-знаю! Можете выставлять-в любой раздел...Только не забудьте указать в теме продажи- ссылку на обсуждение...Чтобы купивший-был в курсе-что покупает!
Это длинное обсуждение, вы , наверное, не все прочли. Если выяснится, что это оригинал, то я не собираюсь продавать. А, если нет, то он будет в разделе Копии. Не волнуйтесь. Вы, наверное, как и я, инфиз заканчивали? Чувствуется хватка. Удачи вам.
06.01, 23:26Odpowiadać greenvik
Нет,я другой институт-закончил.Поэтому с Вами-не "пересекались"...
07.01, 01:44AutorOdpowiadać Maric1111
Нет,я другой институт-закончил.Поэтому с Вами-не "пересекались"...
Ми, мабуть, і за віком з вами різні. Ні, я в МІФІ не вчився – лише в Україні. Інфіз – це інженерно-фізичний факультет політехнічного інституту, там була кафедра металофізики та лабораторія металів. Ви не ображайтеся, тема суперечки дуже близька до моєї спеціальності. Тож я так і зреагував. Ще раз удачі вам.
06.01, 18:35Odpowiadać Maric1111
Достаточно посмотреть на даты-реверса! Литьё!
Я про це йому писав, але видно не читає, я вже з теми вийшов, нехай думає що оригінал та залише її собі бо він (розуміючи спочатку, бо сам писав, що медаль фуфло) сподівається "авдруг" оригінал. Нагадує був тут колись чувак, все товк в своїх темах ... в ступі аби потім виставити на аук, реклама мля.
06.01, 18:55Odpowiadać TerraRist
Я про це йому писав, але видно не читає, я вже з теми вийшов, нехай думає що оригінал та залише її собі бо він (розуміючи спочатку, бо сам писав, що медаль фуфло) сподівається "авдруг" оригінал. Нагадує був тут колись чувак, все товк в своїх темах ... в ступі аби потім виставити на аук, реклама мля.
Та що ви всі так мучитесь-запросіть сюди загальновизнаного експерта чи знавця,,якому ви всі довіряєте, нехай поянить і розкладе все по полицям,ЧОМУ це літьйо і як ливарнику вдалось повторити всі "косяки" оригінального штампу-які навіть штіхєлєм фізично неможливо повторити))
06.01, 18:59Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Та що ви всі так мучитесь-запросіть сюди загальновизнаного експерта чи знавця,,якому ви всі довіряєте, нехай поянить і розкладе все по полицям,ЧОМУ це літьйо і як ливарнику вдалось повторити всі "косяки" оригінального штампу-які навіть штіхєлєм фізично неможливо повторити))
Ну можете те зробити власноруч, адже всі знають що ви найліпші друзяки. 😁
06.01, 19:21Odpowiadać TerraRist
Ну можете те зробити власноруч, адже всі знають що ви найліпші друзяки. 😁
Це ви про Кастяна? Що є-те є ))) Але якщо він не є "лідером моїх думок"-це зовсім не означає,що він поганий "знавець-експерт". І я би не нівелював  досвіду і знань людини тільки тому,що вона упереджено ставиться до мене.
06.01, 20:34AutorOdpowiadać TerraRist
Шановний пан TerraRist. Ви писали, що вам не подобаються цифри. Але ви людина обережна і слово "лите" не вживали.
Коли з "литтям" вас не підтримали, ви придумали щось із скронею та оком. Я вам спеціально показав обличчя і цифри крупно і мені здалося, що ви заспокоїлися. Помилився. Однак одна справа висловити припущення, що виріб - копія. Це цілком нормальна суб'єктивна думка. (Я теж не впевнений на 100%, що медаль оригінальна). І зовсім інше публічно безапеляційно стверджувати, що виріб литий. Це конкретне твердження, і якщо це не жарт, то його треба довести.
Я підтримую пропозицію запросити п. Костяна на обговорення цієї теми і саме способу виготовлення медалі.
Приветствую.
Отталкиваясь от предоставленных фото.
Нет ни одного признака чекана.
Поля с массой дефектов, не относящихся к бытованию.
07.01, 12:53AutorOdpowiadać Человек дождя
Приветствую. Отталкиваясь от предоставленных фото. Нет ни одного признака чекана. Поля с массой дефектов, не относящихся к бытованию.
Спасибо. Серьезные замечания. Т.е. вы тоже думаете, что изделие может быть литым? Если можно, уточните ваше сообщение.
1. Вы подчеркнули много позиций. Вы считаете это что?
2. Какие признаки чекана вы хотели бы увидеть, которых на фото нет?
3. Какие дефекты на полях по вашему мнению не относятся к бытованию?
Буду благодарен. Заранее спасибо. С уважением
07.01, 12:46
Що ми все до реверсу чіпляємось-а які є зауваження по аверсу?)  Чи може аверс-штамп, реверс-літьйо,а медаль зклеєна з двох частин?
07.01, 12:55Autor
Дуже дивно, що жоден експерт не висловився з приводу звуження гурту. Адже раніше це була одна з основних ознак.
07.01, 13:43Odpowiadać greenvik
Дуже дивно, що жоден експерт не висловився з приводу звуження гурту. Адже раніше це була одна з основних ознак.
Про цю ознаку знають всі. А я визначаю ці медалі по аверсу. І якщо ливарник зміг відтворити всі мікроскопічні "косяки" аверсу-то навіщо той оригінал)) Шкода,що полінувався травку штіхєлєм довести-мабуть від роботи над аверсом втомився дуже))
По ФОТО и всем признакам,однозначно не штамп.
Поля рыхлые (песочные) , детализация размыта.
Указанные мной моменты только показуют (пузырь, и масса раковин) это обычная усадка.
Они все однообразны, разного размера.
Присутствуют как на аверсе,так и на реверсе.
Особенно кидается в глаза цифры,как шашель побил.
Я не буду вдаваться в нюанс тех. процесса,и почему так получилось.
По гурту нет смысла писать,там ещё проще всё.
07.01, 14:45Odpowiadać Человек дождя
По ФОТО и всем признакам,однозначно не штамп. Поля рыхлые (песочные) , детализация размыта. Указанные мной моменты только показуют (пузырь, и масса раковин) это обычная усадка. Они все однообразны, разного размера. Присутствуют как на аверсе,так и на реверсе. Особенно кидается в глаза цифры,как шашель побил. Я не буду вдаваться в нюанс тех. процесса,и почему так получилось. По гурту нет смысла писать,там ещё проще всё.
Ключове тут- Я не буду вдаваться в нюанс тех. процесса,и почему так получилось.)))
07.01, 16:01AutorOdpowiadać Человек дождя
По ФОТО и всем признакам,однозначно не штамп. Поля рыхлые (песочные) , детализация размыта. Указанные мной моменты только показуют (пузырь, и масса раковин) это обычная усадка. Они все однообразны, разного размера. Присутствуют как на аверсе,так и на реверсе. Особенно кидается в глаза цифры,как шашель побил. Я не буду вдаваться в нюанс тех. процесса,и почему так получилось. По гурту нет смысла писать,там ещё проще всё.
Все дефекты, о которых вы говорите, при литье имеют локализованный характер, так как связаны с конкретным нарушением техпроцесса. Они появляются группами. В данном случае поверхности и аверса, и реверса, и римских цифр и даже цифр даты однородны. Выбоины имеют место, но это не раковины. Цифры даты странные, но если изделие лилось, то оно лилось вместе с цифрами. С чего вдруг что-то на всех равномерно повыскакивало. Пока вы меня не убедили.
07.01, 21:03AutorOdpowiadać Человек дождя
Открыл вражеский сайт Мешок. Первая же медаль 20 лет РККА за 135000 руб. Все, что вы видите на моей медали есть и на ней. И на аверсе, и на реверсе, и на римских цифрах. Даже цифры даты немного похожи.  Только на ней есть еще трава и номер на гайке, поэтому к ней нет вопросов. Посмотрите, интересно.
07.01, 14:48Autor
Посомтрите, пожалуйста, еще раз. Я вижу, что ві специалист, но я не вижу раковин.
07.01, 14:51Autor
Это сканированные изображения 800 dpi. Цифры действительно, немного странноваты.
07.01, 14:54
Шановний автор. Чи можете ви зробити кілька фото аверсу та реверсу прямо та під різними кутами при денному світлі та під лампою?
07.01, 15:15Autor
Спробую. Але зараз денне світло негідне і телефон у мене слабкий. Взагалі, чим більше я даю фото, тим більше виникає запитань.
07.01, 16:00
За сканами аверсу-навіть емаль бачиться старою,а не перекладеною , на реверсі стало видно хвостик під протигазом,але ж трави немає-і вся медаль неначе відпєскоструєна з морозним серебрінням аверсу та оксидованим реверсом. Якщо це така копія зі всіма "косяками" штампу і старою відслоєною емаллю ,то чому траву не довести? Щоби самому не переплутати?)
07.01, 16:23Autor
Хіба ви не знаєте? Прийшов представник обкому, побачив, що червоноармієць у зимовій шинелі, а на вулиця трава колоситься.
Ледве не збожеволів і наказав негайно траву стерти. З тих медалей. що ще залишалися, траву стерли вручну, а старі медалі залишилися з травою. Жарт жартом, але й так бувало.
07.01, 22:11
Передивився на мішку гори копій-нічого подібного навіть близько немає. Знайшов штамповану "супєркопію"-срібло,гаряча емаль,вага. Навіть трава))
07.01, 22:25Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Передивився на мішку гори копій-нічого подібного навіть близько немає. Знайшов штамповану "супєркопію"-срібло,гаряча емаль,вага. Навіть трава))
И,что?! Как эта информация-должна "помочь" медали топикастера??? Только вердикт эксперта-который возьмёт на себя ответственность и признает медаль топикастера подлинной-поставит точку в обсуждении...До того-момента-когда-новый "счастливчик"-усомнится в подлинности купленного предмета....Ну, и дальше-"как всегда"...
07.01, 23:51Odpowiadać Maric1111
И,что?! Как эта информация-должна "помочь" медали топикастера??? Только вердикт эксперта-который возьмёт на себя ответственность и признает медаль топикастера подлинной-поставит точку в обсуждении...До того-момента-когда-новый "счастливчик"-усомнится в подлинности купленного предмета....Ну, и дальше-"как всегда"...
Ґідє жє ваші експєрти? Чего ж молчат? Ви жє і сам експєрт,в отлічіє от мєня. Ваш вердікт-літьйо? Тє,что ніже-тоже?
07.01, 22:23
Зате знайшов ось таку медальку зразка 1959-го. Для реаблітованих. Шкода,що реверсу немає...
07.01, 23:28
Таким чином,якщо виходити з того,що обговорювана медаль-зразка 1959р,то цілком логічно пояснюється пєскоструєння,яке почало застосовуватись на срібних медалях саме у цей період-і дещо розмиває чіткість дрібних деталей. Хто не розуміє,про що я-порівняйте поле аверсу-реверсу  на фронтових отвагах-б\з і безномерних зразка 60-х рр.
07.01, 23:38
Ви можете мінусувати мене скільки завгодно-але в мене для вас є ще одна така, зразка 1959-го)))
08.01, 12:07Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Ви можете мінусувати мене скільки завгодно-але в мене для вас є ще одна така, зразка 1959-го)))
С минусами старожилы очень сильно кумарят. Прямо очень. Убогие.
08.01, 13:59Odpowiadać TFMsale
С минусами старожилы очень сильно кумарят. Прямо очень. Убогие.
Так а як інакше можуть себе поводити жлоби та невіґласи? Це цілком закономірно.
08.01, 12:42
Хотите сравнить-выкладывайте реверсы подлинных медалей!!!
Zmodyfikowane przez autora 08.01, 12:42
08.01, 13:56Odpowiadać Maric1111
Хотите сравнить-выкладывайте реверсы подлинных медалей!!!
А по аверсам слабО порівняти?  Чи "експертних" знань не вистачає? )) Такі "експерти" нагадують релігійних ортодоксів: ніякої наочної доказової бази- одні догматичні та анафемні "вскукарєкі" )))
08.01, 14:38Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
А по аверсам слабО порівняти?  Чи "експертних" знань не вистачає? )) Такі "експерти" нагадують релігійних ортодоксів: ніякої наочної доказової бази- одні догматичні та анафемні "вскукарєкі" )))
Я Вам-уже ответил! Это-подделка! Это Вы "хвастались" близким знакомством с экспертами-которые не хотят подтверждать подлинность этого изделия! И только Вы-"с маниакальным упорством" никак не можете успокоиться!
08.01, 15:40Odpowiadać Maric1111
Я Вам-уже ответил! Это-подделка! Это Вы "хвастались" близким знакомством с экспертами-которые не хотят подтверждать подлинность этого изделия! И только Вы-"с маниакальным упорством" никак не можете успокоиться!
Я вам вже натякнув,що в мене немає "лідерів моїх думок"-і бездоказові "вердикти" подібних до вас невіґласів для мене нічого не значать. Ви навіть не знаєте,за якими ознаками на версі визначається оригінальність цих медалей))). А тим часом,поки я пишу припущення про пєскоструєні медалі-на ворожих форумах давно знали про їх існувння.
08.01, 16:22
Какого только идиотизма в обсуждениях мне не встречалось! Особенно в 2000 "мохнатом" году....Подобную "упёртость" могу предположить- личной заинтересованностью-после продажи медали -не имеющей оригинальности...Денюжки отдавать не хочется?!
08.01, 18:03Odpowiadać Maric1111
Какого только идиотизма в обсуждениях мне не встречалось! Особенно в 2000 "мохнатом" году....Подобную "упёртость" могу предположить- личной заинтересованностью-после продажи медали -не имеющей оригинальности...Денюжки отдавать не хочется?!
Ой,нє хочєЦЦа отдавать... А вєдь прідеЦЦа. Та ви просто "ванга" якась))
08.01, 20:05Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Ой,нє хочєЦЦа отдавать... А вєдь прідеЦЦа. Та ви просто "ванга" якась))
Ох,уж этот "местечковый" юмор...Ха-ха...
09.01, 18:26
Usunięte przez autora
09.01, 18:38Odpowiadać Maric1111
Тобто ? Ви- КОРЕЄЦЬ з Донбасу?  Так мені однаково. Це на обговорення не впливає. КАКАЯРАЗНІЦА)
08.01, 18:16
Шановний автор теми. Якщо надумаєте продати медаль-готовий придбати її для себе. Зніміть її з колодки,зважте і виставте сам кругляк у розділі "копії"-бо оригіналом її все одно ніхто  тут вже не визнає і продати у розділі оигіналів не дасть. Виставте по ціні гарної копії,яка би вас влаштувала. Я запропоную свою. Гадаю-домовимось.
І закиньте сюди посилання на торги. З Пов.
08.01, 20:04Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Шановний автор теми. Якщо надумаєте продати медаль-готовий придбати її для себе. Зніміть її з колодки,зважте і виставте сам кругляк у розділі "копії"-бо оригіналом її все одно ніхто  тут вже не визнає і продати у розділі оигіналів не дасть. Виставте по ціні гарної копії,яка би вас влаштувала. Я запропоную свою. Гадаю-домовимось. І закиньте сюди посилання на торги. З Пов.
Ну наконец-то! Пиар-компания подошла к концу...Очень ждём!
PS-Так интересно-аж "ладошки-вспотели"...Интересно будет ли "разгон"???
08.01, 20:09Odpowiadać Maric1111
Ну наконец-то! Пиар-компания подошла к концу...Очень ждём! PS-Так интересно-аж "ладошки-вспотели"...Интересно будет ли "разгон"???
Який же тут може бути "разгон",якщо купуватиму її ЛИШЕ Я? Чи ви теж?))
08.01, 20:42Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Який же тут може бути "разгон",якщо купуватиму її ЛИШЕ Я? Чи ви теж?))
Нет...Я-буду наблюдать! Расслабляться-не стоит!
Zmodyfikowane przez autora 08.01, 20:45
Odpowiedzi: 9
09.01, 18:10
Марік11111 !  Раз вже я "спьокся",то в мене до вас питання,як до "експерта" широкого профілю-а зокрема по медалям. Ось ця медаль,що на фото нижче-копія,чи ні?
09.01, 18:27Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Марік11111 !  Раз вже я "спьокся",то в мене до вас питання,як до "експерта" широкого профілю-а зокрема по медалям. Ось ця медаль,що на фото нижче-копія,чи ні?
Хотите обсуждения-выставляйте как требуят правила форума!
А "метать бисер"-перед тем-для кого- немає "лідерів моїх думок"-Себя не уважать!
09.01, 18:44Odpowiadać Maric1111
Хотите обсуждения-выставляйте как требуят правила форума! А "метать бисер"-перед тем-для кого- немає "лідерів моїх думок"-Себя не уважать!
Так тему читає ВСЯ СПІЛЬНОТА,яка вам лайки ставить за ваші "знання"-і ви "метаєте бісер" САМЕ ПЕРЕД НЕЮ,а не переді мною Не личить "експерту так ганьбитись,"зливаючись" з теми,де він спєц і профі.
09.01, 18:58
В мене не вікривається це посилання. Словами скажіть : копія це,підробка чи оригінал?
09.01, 19:07
А-у Меня-"открывается"! Ссылка на сайт-откуда взята фотография...
Zmodyfikowane przez autora 09.01, 19:14
09.01, 19:20Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Я взяв її  звідси:  https://mondvor.com/MRKKA20.html Так це оригінал,чи ні?
А, какие "варианты ответа"-хотите услышать?! Ну,так-на всяк случай! Как-никак-не "первый день знакомы"...
09.01, 20:00Odpowiadać Maric1111
А, какие "варианты ответа"-хотите услышать?! Ну,так-на всяк случай! Как-никак-не "первый день знакомы"...
Просто ОРИГІНАЛ ЦЕ ЧИ ПІДРОБКА (КОПІЯ)-на вашу думку.
09.01, 20:46
Повністю згоден з вами,шановний "експерте". Це-оригінал. Еталонна медаль з сайту МОНДВОР. Я не стану питати вас,чи подобається вам на ній травичка і чи немає на її реверсі "прізнаков літья". Зосередимось на аверсі. Ось вона поближче
09.01, 20:51
Зачем "толочь воду в ступе"?! Я же показывл на сравнительной фотографии-признаки литья...
09.01, 21:03
Я тут розповідав про т.зв. "водяні знаки" медалі. Це-лопомітні при збільшенні на сканах "огріхи", тобто, помилки медальєра,що вручну вирізав штамп. Всі ми люди,а як відомо,Errare humanum est. Нєт в міре совершенства... І всі ці помилки залишились відображеними на медалях цього штампу. Які ви бачите помилки медальєра на цій медалі? Обведіть на фото.
09.01, 21:20
Шановний ГАЙДАМАКЬ!Усі "неучі" сказали,що медаль є копією!Лише ви захищаєте справжність цієї медалі.Як повинен віддрегаувати орган встановлення справжньості медалі,якщо 90 % проти (а може 99%)  і ви один захищаєте оригинальність цієї медалі!
Zmodyfikowane przez autora 10.01, 04:40
09.01, 21:36Odpowiadać grupper
Шановний ГАЙДАМАКЬ!Усі "неучі" сказали,що медаль є копією!Лише ви захищаєте справжність цієї медалі.Як повинен віддрегаувати орган встановлення справжньості медалі,якщо 90 % проти (а може 99%)  і ви один захищаєте оригинальність цієї медалі!
Я нічого не захищаю,а проводжу дослідження в галузі фалеристики,прагнучи знайти відповіді на питання,що виникатимуь. У тому числі й від вас. Ми ж не сектанти ,для яких вчення гуру-абсолютна істина. Я звик пробавлятися власним розумом-і нести відповідальність за власні рішення і помилки. Отже,чекаємо на відповідь "експерта".
09.01, 21:28
Тема обсуждения медали greenvik.К чему здесь-ошибка медальера-вручную вырезавшего штамп??? Причём здесь-лат. поговорка-"Человеку-свойственно ошибаться"??? На аварсе медали я показал признаки литья на изделии greenvik...Просто-"посмотрите глазами" и успокойтесь!
09.01, 22:17Odpowiadać Maric1111
Ви абсолютно нічого не показували-жодної фото чи аргументу. До "літья" ми ще дійдемо-не нервуйтесь. Зараз я вас попросив показати на ЕТАЛОННІЙ медалі ті ознаки,за якими САМЕ ви визначаєте їхню оригінальність.
09.01, 22:26Odpowiadać Maric1111
Тема обсуждения медали greenvik.К чему здесь-ошибка медальера-вручную вырезавшего штамп??? Причём здесь-лат. поговорка-"Человеку-свойственно ошибаться"??? На аварсе медали я показал признаки литья на изделии greenvik...Просто-"посмотрите глазами" и успокойтесь!
Можете ссылки скинуть где и кем вы признаны экспертом и в чём? Ну из реестра судебных дел что нибудь где вы были экспертом etc.
09.01, 22:24
Ну-это моё "личное" дело-как я определяю подлинность! И никому не собираюсь навязывать собственное мнение...Обычно хватает-посмотреть глазами....Вы смотрите-чем то другим???
09.01, 22:52
Так хотілося б почути аргументацію "собствєнного мнєнія"-а ще побачити це наочно.Тобто,на ЩО КОНКРЕТНО ви "смотрітє глазамі". А я поясню і продемонструю ,на що конкретно дивлюсь я. Тож,давайте доведемо цю справу до логічного фіналу.
09.01, 22:59
В следущий раз-когда мне захочеться в очередной раз Вас "мокнуть"-я сообщу об этом!
09.01, 23:14Odpowiadać Maric1111
В следущий раз-когда мне захочеться в очередной раз Вас "мокнуть"-я сообщу об этом!
Тобто наукової дискусії не буде? ПроФФесор,куди ж ви?...Невже "експерт" виявився самозванцем? ))) Так швидко і ганебно здувся? А как дисал.как дисал... Лайки з лохів збирав, вердикти виносив  та  щічки надував  від  власної  значущості))) А виявився- фуфлом,як і половина  його колекції ))
10.01, 00:31
Дискуссию можно вести с умным! А с "дураком"-только время терять! Имеющие глаза-увидят,имеющие уши-услышат! За хамство-"ответишь"...Адьё!
10.01, 00:48Odpowiadać Maric1111
Так покажіть у дискусії,який ви компетентний та розумний,проФФесоре-і беззаперечними аргументами,підкріпленими наочним матеріалом ПРИСОРОМТЕ мене,невіґласа,перед спільнотою. Ви ж "експерт" і проФФі...А то одні лише "данєцкіє понти" та погрози в інеті "спросіть с мєня, как с ґада"))
Можете ще дулі потицяти в монітор)))
10.01, 01:08Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Так покажіть у дискусії,який ви компетентний та розумний,проФФесоре-і беззаперечними аргументами,підкріпленими наочним матеріалом ПРИСОРОМТЕ мене,невіґласа,перед спільнотою. Ви ж "експерт" і проФФі...А то одні лише "данєцкіє понти" та погрози в інеті "спросіть с мєня, как с ґада")) Можете ще дулі потицяти в монітор)))
Занервничал! На феню-перешёл...Про "Донецкие понты" вспомнил...Ты главное-"береги себя" и не пропадай...
10.01, 00:50
Да и подумай-что сможешь объяснить по поводу украденной коллекции-в которой "половина выявелась фуфлом"...Откуда такая информация??? Кто сказал?Где видел? Кто "показывал"?  Ещё не понял-что "влип"?!
10.01, 01:15Odpowiadać Maric1111
Ми хіба вже на брудершафт пили,що вже на "ти"? Ох яка нестабільна ця "донецька інтеллігентність"-як спідниця Мерлін Монро)) А щодо колекції різного мотлоху-так її тут ВСІ бачили в темі,яку ви створили і де постили всі ці фото та лили лайно на Україну,розповідаючи БЕЗДОКАЗОВО про "мародьоров ВСУ". Жаль,що тему знесли-та деякі ваші антиукраїнські вскукарєкі я заскрінив.
10.01, 01:32
Поздно суетиться!Уже достаточно сказано...Постарайтесь "всё" вспомнить.Лишним-не будет!
10.01, 01:43Odpowiadać Maric1111
Поздно суетиться!Уже достаточно сказано...Постарайтесь "всё" вспомнить.Лишним-не будет!
Уверен, ты никому ничего никогда не сможешь сделать. Огромный лол. Опять под Рево пьяный смотришь брат-2 и сериалы с пореченковым?
10.01, 01:44Odpowiadać Maric1111
Головне,щоби ви пам"ятали,все,що пишете та постите тут)) Особливо,про Україну.
10.01, 09:02Odpowiadać Maric1111
Набор слов и понос мыслей! Группа поддержки?! За "кораблём"!
Реально солевой какой-то...
10.01, 12:39Odpowiadać TFMsale
Реально солевой какой-то...
"Биполярка"-не даёт определиться?! То "пьяный",то "солевой"....Ёщё один "знаток" из "стаи шакалов"!
10.01, 18:14
Може все ж до обговорення медалі повернемось? Нікому не цікаво,що це за медаль-і чому я назвав її справжньою? Чи достатньо вердикту напівбожевільного бахмутського самозванця -проФФесора, якому "достаточно посмотрєть",як циганській ворожці біля вокзалу? То нахрєна ж та наука фалеристика,якщо достатньо одного мєдіуму? Нахрена лікарю вчитись і практикувати десяток років,якщо є комп'ютерна діагностика?) Цей Світ приречений...
10.01, 18:35Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Може все ж до обговорення медалі повернемось? Нікому не цікаво,що це за медаль-і чому я назвав її справжньою? Чи достатньо вердикту напівбожевільного бахмутського самозванця -проФФесора, якому "достаточно посмотрєть",як циганській ворожці біля вокзалу? То нахрєна ж та наука фалеристика,якщо достатньо одного мєдіуму? Нахрена лікарю вчитись і практикувати десяток років,якщо є комп'ютерна діагностика?) Цей Світ приречений...
Ну так пригласите эксперта! И не надо опускаться до личных оскорблений! Не согласны-"за караблём"! Так понятно?!
10.01, 18:43Odpowiadać Maric1111
Ну так пригласите эксперта! И не надо опускаться до личных оскорблений! Не согласны-"за караблём"! Так понятно?!
Це вже ОСОБИСТО ВАШ ресурс,що ви незгоду з вашим "вердиктом" розцінюєте як ОСОБИСТУ образу,а незгодних відсилаєте "за карабльом"?  ВАШ ???  Не знав. Тоді це багато що пояснює )
10.01, 18:53Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Це вже ОСОБИСТО ВАШ ресурс,що ви незгоду з вашим "вердиктом" розцінюєте як ОСОБИСТУ образу,а незгодних відсилаєте "за карабльом"?  ВАШ ???  Не знав. Тоді це багато що пояснює )
Что делать-если другого языка не понимаете?! Хорошего отношения к себе-не ждите! Не заслужили!
Odpowiedzi: 4
11.01, 13:03
По тому факту,що мене продовжують люто мінусити-спільноту абсолютно не цікавить,що це за медаль,чому вона штампована і яким конкретно штампом,коли вона виготовлена і для кого? Навіть наочні докази не потрібні?  Достатньо СЛОВЕСНОГО вердикту "мєстєчкового" медіуму? Ну ок.)))
11.01, 13:14Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
По тому факту,що мене продовжують люто мінусити-спільноту абсолютно не цікавить,що це за медаль,чому вона штампована і яким конкретно штампом,коли вона виготовлена і для кого? Навіть наочні докази не потрібні?  Достатньо СЛОВЕСНОГО вердикту "мєстєчкового" медіуму? Ну ок.)))
Немає сенсу, там в голові тільки залишилось про тихановича якогось,  який просто знав як Гуглом користуватися на англійській, та Мартіна13 який не зміг тісот оригінальний відрізняти мій, та в підробки закинув його де він за копійки продався .
Зараз 2024, а не 2006, чуваки просто забули це.
11.01, 13:44Odpowiadać TFMsale
Немає сенсу, там в голові тільки залишилось про тихановича якогось,  який просто знав як Гуглом користуватися на англійській, та Мартіна13 який не зміг тісот оригінальний відрізняти мій, та в підробки закинув його де він за копійки продався . Зараз 2024, а не 2006, чуваки просто забули це.
Та як би це Мартін 13 міг тісот відрізнити,якщо вся його наукова практика зведена була до видурювання на базарі мобілок і годинників у наркозалежних-і миттєвого перепродажу))  Згоден: ,маємо те.що маємо. Спільнота у тоталітарну секту перетворюється з пантеоном "святих" , єдиним "вірним" вченням та провідниками-носіями абсолютної істини.. Сумно...
11.01, 13:57Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Та як би це Мартін 13 міг тісот відрізнити,якщо вся його наукова практика зведена була до видурювання на базарі мобілок і годинників у наркозалежних-і миттєвого перепродажу))  Згоден: ,маємо те.що маємо. Спільнота у тоталітарну секту перетворюється з пантеоном "святих" , єдиним "вірним" вченням та провідниками-носіями абсолютної істини.. Сумно...
Так і є. Звичайний скупщик, "зірка" та моралфаг руфорумів, не більше. Таких вони самі називають "барига". 
Є заповідь:
«Не робитимеш собі різьбленого кумира чи подоби того, що на небесах угорі, і того, що на землі внизу, і того, що у водах та під землею. Щоб не падав ниць перед ними і не служив їм…» (Вихід, 20, 4-5)
wadik1631
11.01, 20:25
Usunięte przez autora
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.