Частично по идентификации фляги вопрос начинает проясняться. Фляга была приобретена на ярмарке за границей. Возможно,что она где то и выставлялась, но хотелось бы узнать, будет ли интерес у коллекционеров и (что самое главное) ценовую составляющую. Понимаю, что знатоки скажут о том, что цену покажут торги. Но хотя бы реальный резерв, от которого можно отталкиваться на торгах, хотелось услышать от знающих людей. Все таки вещь не рядовая. С уважением ко всем .
Вітаю! Усі "нерядові" речі мають вищу вартість саме там, звідки її першопочатково продавали. Чи ви думаєте, що після обвалу ринку антикваріату у 2024 році за 11 днів 2025 року ціни піднімуться вдесятеро? І особливо в Україні? Я думаю, що це розуміє будь-яка розсудлива людина. Чи вам необхідно продати цю річ за "копійки"? На даний момент ви не продасте флягу тут навіть за 70% ціни, за яку її купили в Німеччині. Та й у німців ситуація не краща...
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".
Усі "нерядові" речі мають вищу вартість саме там, звідки її першопочатково продавали. Чи ви думаєте, що після обвалу ринку антикваріату у 2024 році за 11 днів 2025 року ціни піднімуться вдесятеро? І особливо в Україні? Я думаю, що це розуміє будь-яка розсудлива людина. Чи вам необхідно продати цю річ за "копійки"? На даний момент ви не продасте флягу тут навіть за 70% ціни, за яку її купили в Німеччині. Та й у німців ситуація не краща...