Портрет Героя соц.праці професора Даниленко М.В. вик.зас.худ.України Патик В.Й.
Портрет Героя соц.праці професора Даниленко М.В. вик.зас.худ.України Патик В.Й.
Доброго вечора. Прохання оцінити портрет Героя соц.праці професора Даниленко М.В. (1918-2002) Портрет виконав заслужений художник України Патик В.Й. (1926-2016)
Вітаю. Краще б пан Патик намалював гарний український пейзаж. Тоді б у вас було більше шансів продати цю роботу. А так ми маємо замовлений парадний портрет професора Даниленко. Напевно, є люди, які знають хто це. А більшість навряд. Я от, наприклад, знав багатьох професорів та художників. Навіть багато разів спілкувався з академіком і водночас відомим майстром українського пейзажу Володимиром Семиноженко. Це я до того, що складне у вас завдання.
наведу вам цікавий приклад. у мене сусід бувший банкір, царство небесне, коли був при грошах скупляв картини харківського майстра пензля, тематика - природа України. Вдова банкіра залишилась з гарним будинком та картинами. І час від часу вона гарно поліпшує свій фінансовий стан, продаючи ці картини. А якби той художник малював портрети банкірів, чи змогла вона продавати? Ви ж знаєте, що митці живуть від продажу своїх робіт. Тому творять часто на замовлення, а іноді для душі. Так ліквідність отих замовлених робіт поганенька, бо змінються люди, ситуації.
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".