Михвал
Михвал
9 stycznia, 21:01

Портрет Героя соц.праці професора Даниленко М.В. вик.зас.худ.України Патик В.Й.

Портрет Героя соц.праці професора Даниленко М.В. вик.зас.худ.України Патик В.Й.
Доброго вечора.  Прохання оцінити портрет Героя соц.праці професора Даниленко М.В. (1918-2002) Портрет виконав заслужений художник України Патик В.Й. (1926-2016)
Полотно,  олія. Розмір 80х60 см. 
Підпису немає.  Є штамп з датою. 

vkf772482
09.01, 21:10
Вітаю.  Краще б пан Патик намалював гарний український пейзаж.  Тоді б у вас було більше шансів продати цю роботу.  А так ми маємо замовлений парадний портрет професора Даниленко. Напевно, є люди, які знають хто це.  А більшість навряд.  Я от, наприклад, знав багатьох професорів та художників.  Навіть багато разів спілкувався з академіком і водночас відомим майстром українського пейзажу Володимиром Семиноженко.  Це я до того, що складне у вас завдання.
Odpowiedzi: 0
09.01, 21:24Autor
Дякую за відповідь. Тобто цей портрет немає сенсу виставляти на аукціон?
vkf772482
09.01, 21:27
сенс є завжди.  раптом туди заскочить учень професора і захоче купити.  аук буває не прогнозованим.
vkf772482
09.01, 21:47
наведу вам цікавий приклад.  у мене сусід бувший банкір, царство небесне, коли був при грошах скупляв картини харківського майстра пензля,  тематика - природа України.  Вдова банкіра залишилась з гарним будинком та картинами.  І час від часу вона гарно поліпшує свій фінансовий стан, продаючи ці картини.  А якби той художник малював портрети банкірів, чи змогла вона продавати? Ви ж знаєте, що митці живуть від продажу своїх робіт. Тому творять часто на замовлення, а іноді для душі.  Так ліквідність отих замовлених робіт поганенька, бо змінються люди, ситуації.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.