angryle
angryle
12 stycznia, 12:56

Кутузов 3 ст сумнів щодо оригінальності

Кутузов 3 ст сумнів щодо оригінальності

Добрий день, даний знак ордена в мене з 1996 року, без документів, в наявності тільки книжка офіцера, вага 26,91-26,92
. З урахуванням кількості реплік прошу визначити чи спростувати оригінальність, заздалегідь дякую

12.01, 18:14
Вітаю. Я вважаю,що ваш орден-оригінал. Це фото різновиду саме цього штампу з сайту мондвор.
Odpowiedzi: 0
12.01, 18:30
Так сталося,що аверс у вас від другого різновида,а реверс-від першого. Таке буває на мондворі. Але все це лише моя суб'єктивна думка,бо я не знавець і не експерт,а просто дослідник. Тут є експерти,які лише одним поглядом по першому фото оригінальність визначають-тож треба дочекатись їх.
12.01, 19:40
На перший погляд оригінал, проте я б краще подивився на більш якісніші фото спершу бо тут якість не дуже гарна. Зараз нажаль дуже багато дуже якісних копій, треба бути обережним з ними. А с приводу почерка номера, це не доказ, є люди які дуже гарно копіюють почерк, я бачив приклади.
Zmodyfikowane przez autora 12.01, 19:40
12.01, 19:50Odpowiadać mondvor555
На перший погляд оригінал, проте я б краще подивився на більш якісніші фото спершу бо тут якість не дуже гарна. Зараз нажаль дуже багато дуже якісних копій, треба бути обережним з ними. А с приводу почерка номера, це не доказ, є люди які дуже гарно копіюють почерк, я бачив приклади.
І почерк копіюють,і клеймо,і особливості штампу. )) У вас є більш якісніші фото?Чи мені знайти? Добре-пошукаємо...
Odpowiedzi: 1
15.01, 15:37Autor
Добрий день, додаю кращі фото, шукав фотоапаратні фотки, прошу висловити експертну оцінку копія чи оригінал, заздалегідь дякую
17.01, 15:04Odpowiadać angryle
сподіваюсь як оригінал
Так це оригінал і є-могли би вже самі переконатись. Якби це було би не так-"експерти" вже би набігли сюди))
17.01, 20:51Autor
Дякую, ГАЙДАМАКЪ, бо вже різне чув, скину сюди повідомлення, думаю виставлю на наступному тижні
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.