Odessik
Odessik
19 stycznia, 13:19

Прошу определить медаль За оборону Одессы.

Прошу определить медаль За оборону Одессы.
Приветствую. Прошу определить подлинность медали. Заранее благодарен.

Odpowiedzi: 0
06.03, 06:38Odpowiadać Ronedil
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 1
06.03, 16:01Odpowiadać SvejenkiyTovarchik
Так а де криво припаяне? На тій,що праворуч? Згоден. Взагалі,що зі спільнотою відбувається? Трамп всіх покусав?
06.03, 16:19
Я стверджую,що медаль-ОРИГІНАЛЬНА,1943 р.-ОСЬ ЦЯ,що на фото. З подряпиною. Що тут ще за медалі з'явились-я не знаю.
19.03, 07:03Odpowiadać SvejenkiyTovarchik
Якщо відкриєте вікіпедію кацапською мовою, то там побачите зовсім інший варіант вуха. А взагалі, що це за прикол порівнювати з інформацією у вікіпедії, чи там 100% достовірна інформація? Якщо вже й порівнювати, то з каталогом фалеристики. З повагою
Odpowiedzi: 2
06.03, 18:14
Буде дивно якщо ви хоч раз просто вгадаєте що медаль підробка. Але поки навіть теорія ймовірності пасує проти ваших абсурдних полотен ахінеї.
07.03, 03:21Odpowiadać Ronedil
Таке враження ,що сама медаль бойова,але з з "вухом" з правої сторони проводилась "реаніманіція".Це моя особиста думка.
07.03, 12:45Znawca
Вітаю, запросили до теми. 
Попередньо згоден з Гайдамак.
Самий перший тип,з рідною колодкою,тільки стрічка мінялася
Зробіть якісні фото пайки вушка
07.03, 13:21Autor
Дякую, Костян, що звернули на нас увагу, бо набігло невигласів та щось таке кажуть, що ні на які вуха не налізуть.
07.03, 18:03Znawca
Odessik,представлена Вами медаль, абсолютно справжня. Про стрічку,наголосив вищче. 
SvejenkiyTovarchik,Вам бажано потримати їх в руках,щоб робити висновки.Або і далі,сліпо довіряти вікіпедії. 
У посиланні на продаж,теж справжня. 
Вибачте, але Ви нічого не зрозумієте, дивлячись лише на картинки
08.03, 15:49Odpowiadać КОСТЯН82
Не обіцяю.😁 Якщо Wikipedia для вас не є авторитетом і ви тримали в руках. На оригінальній медалі вухо саме так припаяне? Якщо ні, то що ми обговорюємо?
07.03, 19:26Autor
Дякую, приємно мати справу з розумними людьми. Дуже сподобалось: з "вухом" з правої сторони проводилась "реаніманіція. Аж з ліжка впав)))
09.03, 15:45
Я не выдержал и выставил на Саммлер сам, результаты можете посмотреть.
09.03, 21:03
Хлопці. Я думаю, вам потрібно створити свій розділ, який називатиметься “Околофалера”. Не ображайтеся, просто нам не по дорозі. 🎩
17.03, 17:09
Так і є. Нам не по дорозі,якщо в цій спільноті експерти-це "свєжєнькі товарчікі","марікі" та решта бовдурів-які не здатні відрізнити воєнкоматівську "одесу"
17.03, 17:18
і в обговорюваної-також. Бо це бойова медаль зразка 1943 року. Колодка на ній-не рідна,бо на них були такі ж,але мельхіорові.
17.03, 18:10Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
і в обговорюваної-також. Бо це бойова медаль зразка 1943 року. Колодка на ній-не рідна,бо на них були такі ж,але мельхіорові.
Usunięte przez autora
17.03, 18:55Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Можливо і на обговорюваній медалі колодка мельхіорова-треба пальцями потерти наліт-вона має бути біла. Якщо це так-колодка рідна. Латунні на двох кріпленнях були лише на лєнінградах і кавказах. І все.
17.03, 21:58Odpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Все це дуже цікаво-але колодка ваша-НЕ ЛАТУННА. Це теж мельхіор)))
Уважаемый ГАЙДАМАКЪ!Представленная мною колодка магнитится!Ну какой уж тут мельхиор?!?
А это для примера...колодку к Ленинграду,надеюсь,вы узнаете.
С уважением.
Odpowiedzi: 20
03.06, 13:27Autor
а зачем она нужна? там 2 жулика друг другу ставили отзывы, обгаживали конкурентов, и в этой теме гадили, думаю администрация саммлера  их выгнала
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.