vkf772481
22.11.2023
То є службовий жетон (бейдж) співробітника Королівської пошти Великобританії.  Його ім'я та прізвище можна прочитати на жетоні.  На зворотньому боці вказано, що той, хто знайде загублений працівником пошти жетон та принесе його у найближчий відділок пошти, отримує винагороду.  Річ, звичайно, цікава, але інтерес обмежений.  Що до вартості.  Бачив подібний, хотіли багато, як не мене нереально багато,  декільки сотен як на гривні.
Odpowiedzi: 0
22.11.2023Autor
Да цікава знахідка.
Я так розумію.
Номерний знак "Королівської пошти":Боатсі Міллер UB0562.
vkf772481
22.11.2023
так, вірно.  можете сдати у найближче відділення "Королівської пошти" та отримати винагороду.
22.11.2023AutorOdpowiadać vkf77
Да тільки далеко.найблище відділення)
А якщо серйозно.то в який розділ виставляти?
А ви бачили подібний тут на Віоліті?
Odpowiedzi: 1
vkf772481
22.11.2023
переглянув наш аук, бачу тільки варіант у разноє, там є усякі жетони. Разное - VIOLITY | Разное в Киеве, Харькове, Одессе, Львове: цена, покупка и продажа Разного разных эпох
  ще можливий варіант, це я як філателіст міркую,  у розділ філателії марки Великобританії,  бо людині яка збирає марки Британії може бути цікаве усе повязане з поштою країни.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.