Маю ось таку рідкісну листівку ,але захотілось поділитись з учасниками спільноти текстом який написаний на цій листівці він на мій погляд заслуговує на увагу не менш ніж сама листівка.
Вітаю! ... Не можливо однобоко дивитися на цю листівку. Річ цікава. Підпис також. І він правдивий - написаний не на підвищенних почуттях, а на реаліях. Чомусь пригадалося дитинство Люсі Гурченко в Харкові у часи війни. І мого батька, 1941 року народження. Тому "Дядя" Саша, тут, щодо банальності, не погоджусь. То була велика біда. Як, в іншому, і тепер...
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
... Не можливо однобоко дивитися на цю листівку. Річ цікава. Підпис також. І він правдивий - написаний не на підвищенних почуттях, а на реаліях. Чомусь пригадалося дитинство Люсі Гурченко в Харкові у часи війни. І мого батька, 1941 року народження.
Тому "Дядя" Саша, тут, щодо банальності, не погоджусь. То була велика біда. Як, в іншому, і тепер...