03.02, 15:19Autor
Чому приклеєний скотчем банан продали на аукціоні за $6,2 млн а роботу основоположника сусасного тайланскогого мистетства занесенного в каталог 10 тисяч видатніших митців світу не можна продать за 30 тисяч долларів?Парадокс?;-Або розводи лохів на гроші?
03.02, 16:51Odpowiadać крыця
Купіть та прочитайте таку книжку (тут інколи продають):
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
03.02, 19:54
Добре, давайте не будемо купувати книгу.
Питання: Ви цей предмет десь купили? За скільки? За 30 тисяч долларів?
03.02, 20:17
Ще одне питання задам, і знову не по книзі:
яке відношення до цієї роботи має Транквілло Кремона?
До речі, Ви знаєте, хто він?
Zmodyfikowane przez autora 03.02, 20:19
03.02, 20:35Autor
На сертифікаті ззаду роботи написано цо робота на честь  Транквілло Кремона?Умер 10 июня 1878 года в результате интоксикации кишечника нефтяными пигментами из-за его привычки смешивания красок, которые он делал сам и тестировал прямо на руке.Це по векіпедії.Є версія що рука була поранена шипом рози
03.02, 20:44Autor
ще є непідписана робота мабудь теж фероччі. на честь другого італійського художника Аннібале Карраччі
03.02, 21:30Autor
на перше питання -це видатний італійській художнмк  .так називається робота. пістосовно прапорця легко дослідити по папірцям того часу.алеж невже папірець легше підробити чим саму робоу?кумедно.на той час коррадо мабуть був професором і ще живим і маловідомим.
03.02, 21:34Autor
стосовно прапорця прошу пояснить в двух словах.чорнила ?виправлення ?що ж не так?
03.02, 21:43
Перше питання було про те, звідки у Вас ця робота. Пропустимо його, більшість не хоче це розкривати і я це розумію.
Не сприймайте мої міркування всерйоз - вони суб'єктивні, як і міркування будь-кого.
Вас повинно було б турбувати, що ніхто не відгукнувся на Вашу тему.
То ж будемо вважати, що я намагався привернути до неї увагу інших користувачів, але ...
03.02, 21:55Autor
ці  роботи я купив ще на аукро років 10- 15.назад.купив та що за із срібла за 800 гривень ( по ціні  лома срібла на той час)це було 10 долларів.Робота на аукціоні булаподпмсана".іконка."Тоді в інтернеті було мало інформаціі.І яжовго шукав хто такій корадо Фероччі перш ніж знайшов.Другу роботу я купив теж у того хазяїна.Десь він наче був чи з донецької чи з луганської області.ще є третья але я куплв уже її нааукціоні не памьятаю у цієї людини чи ні.Я думаю що хазяїн навряд чи робив цю роботу щоб продати по ціні лома срібла як що то срібло.Але навіть киотик стоїв тих грошей так ч подумав коли робив ставку.
03.02, 22:01Autor
алеж я зробив велику роботу з пошуку .і  це стоїть 29900 долларів - коміссія аукро
03.02, 22:09Autor
коли я виставляв цю роботу з підписом на італійскій чи то на тайській  то були пропозиції але з питанням чи явисилаю цю роботу за кордон
03.02, 22:33
За такі гроші я б поїхав в Італію і там передав би особисто з рук в руки...
03.02, 22:35Autor
на кордоні взяли б за одне місце щей справу відкрили.мене за штик до гвинтівки мосіна 6 років судили.виграв два суди
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.