grupper
grupper
8 lutego, 08:32

Орден "Слава" 3 ст. №39056.

Орден "Слава" 3 ст. №39056.
Добрый день,уважаемые форумчане!
Данный орден продаётся здесь на Виолити.С согласия продавца приглашаю Вас к обсуждению.Своё мнение изложил в комментариях под лотом.
С уважением.
З повагою.

Приветствую.
Уважаемый grupper присоединяюсь к вашему мнению.
Зачистка на лицо, яму как не пыталась рябой патиной замастырить видно.
Углы на верхнем луче зализаны.
Почерк не мон.двора.
Примитивная работа.
08.02, 09:34AutorOdpowiadać Человек дождя
Приветствую. Уважаемый grupper присоединяюсь к вашему мнению. Зачистка на лицо, яму как не пыталась рябой патиной замастырить видно. Углы на верхнем луче зализаны. Почерк не мон.двора. Примитивная работа.
Благодарю Вас!
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
08.02, 14:40AutorOdpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Почекаємо ще "зіркових автритетів",щоби поштучно не "гасити" )))
Шановний ГАЙДАМАКЪ!Тут "гасити",як ви кажете,нікого не треба.Скажіть,будь ласка,свою думку!
З повагою.
08.02, 17:41Odpowiadać grupper
Та я би і радий-тільки на мою думку у "мокрого нарциса" чомусь завжди істерика . Замість якогось конструктивного діалогу в темах я читаю від нього пости про те,що я гівнюк-бо не заглядаю йому в рота. І все це підкріплюється лайками террарістов,маріков,гамблєров,семенов зі своїх та резервних сторінок. От я і не збагну : що для спільноти цього форуму головне? Розібратись в питанні-чи вилизати до глянцю дупи всіляких "маріків","чєлавєков дождя","королєв ночі","повєлітєлєй мух" та інших деганів з психічними розладами? Якщо вас цікавить моя думка- номер справжній,ніякої вибірки металу там немає,почерк мондворівський-можу довести це НАОЧНО.
08.02, 17:49AutorOdpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Та я би і радий-тільки на мою думку у "мокрого нарциса" чомусь завжди істерика . Замість якогось конструктивного діалогу в темах я читаю від нього пости про те,що я гівнюк-бо не заглядаю йому в рота. І все це підкріплюється лайками террарістов,маріков,гамблєров,семенов зі своїх та резервних сторінок. От я і не збагну : що для спільноти цього форуму головне? Розібратись в питанні-чи вилизати до глянцю дупи всіляких "маріків","чєлавєков дождя","королєв ночі","повєлітєлєй мух" та інших деганів з психічними розладами? Якщо вас цікавить моя думка- номер справжній,ніякої вибірки металу там немає,почерк мондворівський-можу довести це НАОЧНО.
Я вас почув.Але на годиннику 9.05,а номер 39056!Це як?
08.02, 18:35
у варіанта 9.05 на башті корона "завалена" праворуч,а тут цього немає-самі порівняйте.
08.02, 18:46Autor
Це коментар продавця.Сподіваюсь,ви ж бачите,що там не римський циферблат.
08.02, 19:23Odpowiadać grupper
Та я не знаю,що продавець коментує- та я бачу аверс ось цього різновиду-причому,ще й КМД-шного варіанту,з якого раніше полюбляли "другі" слави ліпити.
Уважаемый автор темы.
Для подтверждения своих слов, что рука не мон.двора.
Сами можете сравнить,уж очень близкий номер.
08.02, 19:30AutorOdpowiadać Человек дождя
Аверс, реверс
Уважаемый Человек дождя!Я всё увидел и сопоставил ещё в комментариях под лотом.Согласен с вашим мнением на 100%.Почему ГАЙДАМАКЪ не видит?
08.02, 19:51
Рука "нє мондвора")) Тут-теж? Ви краще відповідь собі дайте,навіщо,а головне,НАХРЄНА підробляти третю ступінь з ордена третьої ступені,з якої можна без зайвих зусиль другу зліпити Щоби ЩО? Дорожче продати? на скільки? ))
08.02, 19:54AutorOdpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Рука "нє мондвора")) Тут-теж? Ви краще відповідь собі дайте,навіщо,а головне,НАХРЄНА підробляти третю ступінь з ордена третьої ступені,з якої можна без зайвих зусиль другу зліпити Щоби ЩО? Дорожче продати? на скільки? ))
Скажіть,будьте добрі!Ви і справді бачите на Славі 39056 "римський" циферблат,або його залишки?
08.02, 20:09Odpowiadać grupper
Я не  дивлюсь на циферблат. Я дивлюсь на методику нарізання цифр штіхєлем-і знаходжу співпадіння.
08.02, 20:05AutorOdpowiadać ГАЙДАМАКЪ
..
Та я ж вас запитав!Що ви бачите на годиннику на аверсі?
Zmodyfikowane przez autora 08.02, 20:05
08.02, 20:14Odpowiadać grupper
Та вище ж відповів-завдяки патині- по цим фото нічого конкретного  не бачу
08.02, 20:30AutorOdpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Та вище ж відповів-завдяки патині- по цим фото нічого конкретного  не бачу
Шановний ГАЙДАМАКЪ!Вас зрозумiв,але для мене і судячи з того,що я знаю,у Слави 3 ступеню за № 39056 повинен бути "римський" циферблат.Я його не бачу на аверсі.Якось так.
З повагою.
08.02, 20:44Odpowiadać grupper
Так і я не бачу,Зате я бачу методику нарізання цифр-і бачу,що у 39056 і 39060 вона СПІВПАДАЄ. Штіхеліст-це не гравер з бормашинкою-тут все складніше. Потрібно шукати саме цей аверс,бо всі показані-не КМДшні. Тут завдяки патині-мало що видно.А на мондворі показана лише головна різниця у звичайних з КМДшними..,яка є і в цього
08.02, 20:54AutorOdpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Так і я не бачу,Зате я бачу методику нарізання цифр-і бачу,що у 39056 і 39060 вона СПІВПАДАЄ. Штіхеліст-це не гравер з бормашинкою-тут все складніше. Потрібно шукати саме цей аверс,бо всі показані-не КМДшні. Тут завдяки патині-мало що видно.А на мондворі показана лише головна різниця у звичайних з КМДшними..,яка є і в цього
Що стосовно патини.На реверсі уся площа кругу (де СССР),однорідна і уся темна.На променях патина неоднорідна,як наведена.
08.02, 21:25Odpowiadać grupper
Ні про що не говорить. Такою патина стає,якщо починати її пальцями відтирати-особисто таке спостерігав. Я не бачу тут жодних слідів вибірки чи маніпуляцій -може вже сліпий. Але розумію,що подібна возня заради продажу-безсенсова.
Odpowiedzi: 3
08.02, 21:33
А щодо варіанту 9.05 -так він до цього аверсу підходить найкраще-але що робити з "заваленою" праворуч короною? Це ж спостерігається і на 2-гих ступенях 30-тисячного діапазону. А на обговорюваному-вона рівна.
09.02, 12:59
Тобто,можна зробити висновок,що аверс цього ордена-це аверс штампа 9.05- ДО його коригування,коли з'явилась "завалена корона-це видно по специфічній зірці саме цього штампу:
09.02, 13:17
Реверс-стандартний,маніпуляцій з номером не спостерігається-вибірки металу не видно,почерк-пізнаваний характерним способом нарізання і різною висотою цифр в номері. І головне-немає абсолютно ніякої комерційної доцільності зменшувати номер-і робити третю Славу, з нетиповим для діапазону аверсом у той час,як цей аверс типовий для цього номерного діапазону САМЕ у Слави 2-го ступеня. Висновок-заурядна солдатська Слава. Можливо,перевидача,що без док. підтвердження на ціну не вплине аж ніяк.
09.02, 15:51Autor
Шановний ГАЙДАМАКЪ!Дякую за участь в обговореннi.
З повагою.
09.02, 17:35
Вітаю.
Номер справжній.
На підтвердження цього, буду робити ставки.
В першій колекції було Слав, хвате на  двадцять п'ять колекціонерів, надивився. 
З повагою.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.