Здравствуйте, помогите с делемой, какой прибор приобрести. Такой чтобы в лесу по древности походить, копя, наки и тд. Ну и чтоб на полях монетки и пластику тоже пылесосил
Wyślij zapytanie w temacie
Какой металлоискатель взять?))
Какой металлоискатель взять?))
Zgłoś komentarz
Twoje zapytanie zostało wysłane
Wysłałeś już zapytanie
Usunąć wiadomość z ?
12/25
Хочу обновить
И на поле и в лесу
У меня Х-терра 705+ катушка 18,75,пока доволен.
В Эквиноксах вообще не понимаю
Хочется по лесах походить, железо старое поискать)
Зараз також думаю поміняти АТпро він вже морально старенький але розглядаю або Атголд Атмакс або Вортекс В9 Про вортекс дивився зарубижні огляди сподобався діскрім прилад не про максимальну глибину а про якість діскріму.
Але з Атпро золото не знайшов а з Асе250 три каблучки отака от історія, все залежить не від приладу а від наявності знахідок під катушкою)
Стандартна теж нормальна але не хватає глибини. Дивлячись для яких цілей вам потрібен МШ. ХТ-705 це автомат калашникова в світі металошукачів.
У мене катушка Mars Tiger 18.75 ,хватает с головой,штатную не ставлю вообще.
Смотрите обзоры, выберите что больше нравится. X-Terra 705 с Mars Tiger, скорее будет самым дешёвым решением. Но как по мне X-Terra 705 не даст такой скорости отклика как XP,
владел обоими приборами. Если хотите всё и сразу, может Манилаб (еквинокс) вам больше подойдёт.
Лучше от личных предпочтений выбирать и удобства использования.
Панове,если места хорошие-прибор ЛЮБОЙ подойдет.
Перешел на дэус хр.Свои плюсы в нем есть,доволен очень)
Никого не слушайте,и берите то,на что хватает бюджета
Хочется послушать комрадов) а проплачений ютуб )
Поэтому очень рад всех послушать)
Хотелось бы слёт сделать по правде
Минелабов боюсь, у друга етрак, он доволен а мне вообще не нра6
У кого-то есть опыт работы с марсовскими аппаратами?
Или Эквиноксами?
По поводу подхода к поиску согласен
Аська топ за свои деньги
Но много ли им найдено золота чк например?
Ещё марсовские интересно, может у кого-то есть
И хр орх
Кто с Кировоградской, поехали копать)))
P.S звідки саме ви?
Тут все, як в сексі. Не розміром, а вмінням потрібно володіти!! Шукає і знаходить не прибор, а ЛЮДИНА!
Авторе, вибирайте той детектор, до якого лежить ДУША.
Головно шоб не Етрак
Т9
Будьласка
Роскажіть як ви ходете з тим іщадієм АДА
фішер Ф75
Я так його і не зрозумів
Тільки психологічну травму отримав 😁
Але 5 виходів
Одна знахідка
І та з під очей))
Я подумав ну ну, ще хвилина дві і цей аппарат розкладеця на молекули
Думав здурію)
Цікаво як еквінокс бачить метал, списи, акінаки і тд)?
І все золоте
Хіба я багато прошу ? 🥺
Просто хочу буть щасливим ❤️
Хтось дивився Garrett Vortex VX-9 ?
Або апекс?)
енколпіон може достати за 40-50 см(той що до 10 см)акінак бронзові ручки фіскарс і глибше (метал лежить вертикально ,ручка в горі).одинадцять пятаків К2 за 40 На дорозі
По подумав деревня,то це там зовсім другі грунти і ліса.а в мене степ,ліс тільки під річкою,ну і посадки
Мені наприклад хватило сімплекс + на два місяці,і нерви не витримали "турецьких танців"особливо якщо в тебе пін гарретт АТ про...а так прибор хороший .ну не знаю чи він надійний після гарантійного сроку
Крокодил - 1.9 кг.
Тёрка -1.3 кг.
Дэус- 1кг.
головне не спішити ,і ходити самому,тоді будуть класні знахідки,я террою 705 був задоволений....ну її вага ,убиває
1.довжина від пола до ручки кінець
2.вага Макс 1250-1300
3.обовязкоао слабий сигнал (мишиний) на глибокі цілі
4.чорний метал(кованина) повинна бити за 90.
5.побільше придавати уваги 3-4-5 частоті
6.ну і куди в наш час без мультика
Е-трак?))
Тут все, як в сексі. Не розміром, а вмінням потрібно володіти!! Шукає і знаходить не прибор, а ЛЮДИНА!
Авторе, вибирайте той детектор, до якого лежить ДУША. ,, Совершенно в душу верно.
З повагою
Хр орх
Ат про
Е-трак
Чи кощей-х35)))))
Как вам?)
Плюсы и минусы?
І так як я не дуже розуміюсь в всяких кодах, галограмах, прийшов до висновку, що мабуть буду придивлятись до нашого виробника Марса.
Не хотілось би, при покупці якогось брендового апарата, через деякий час почути, чи самому зрозуміти, що це не оригінальна річ.
Думаю Марсовські ще не підробляють)) надіюсь))
Как на дэус по-сути
Там буде видно))
Мої думки такі бо я не хочу нарватись на підробку. До недавна в полі зору була Тера 705, потім Тера про, потім Еліт))
Але бачу по аукціоні, що не все так просто з 705. А в про, чи Еліт ціна катушки, як пів детектора, а то і білье))
Так що хожу я поки зі своїм Квазарчиком. Дещево і сердито)) Тим більше, він як чує що я збираюсь його списати, бігом знаходить мені цікаві девайси, і я помякаю)))
Якщо в кредит братимеш то бери деус перший або лайт.зможеш продати в любий час...деус 1 хороша машина,відіб'ється на бідняцьких землях за два роки..або 800 ,по відгуках хороший ну в мене його не було.
Знаю колегу з сімплексом +який за рік підняв три "банки"А ні то ходи з чим ходив...копай всі сигнали,ходи сам без друзів,давай Діду завжди смаколики і грошей,не розпиляйся і не бігай....і все буде....я ходжу з аською,ну перед тим були різні прибори,і вже знаю свої обходи в радіусі 15 км
Наче непоганий
Типу деуса
За 28 катухой
Ніколи не ходив в наушниках
Вогнали в краски )))
боюсь що Аська дрібне губить крепкоз катушкою ГоліаF/
Якщо сторінка не закриється,завтра після завтра як потеплішає,я зроблю фотки щоб побачили де треба копати ...шкода що я продав гарретт 2500 тджа з антеною,але він просто убиває людину...
Своя Людина))
Цеж все дитячі мрії, авантюризм
Пошуки скарба))
То яб організував) але ніхто не приїде ((
Или деус орх
.ручку приварити,і вперед...і є електро мотор,де було 16 кг чистої міді
Вирішувати вам
І ще ,не знаю скільки сигналів пропустив , але ходив довго з хр гмп і вирішив,що для мене зараз Деус саме те,хоча кажуть і мультики є турецькі і кращі по глибині,то таке,однозначно вибір для кожного свій
Моя думка -варто брати прилад перевірених брендів , зможете продати, якщо не сподобалося без великих втрат в ціні
Ще дивився на терру про,не дорога,можна взяти,я золотий домик колись тьоркою 705 з штатною котушкою підняв.і кільце золоте совдеповське 3 гри..це в кого пляжі там да,а в кого ні пляжа ні лісу,а тільки степ,то треба щось легеньке
Аськи любі монети беруть на раз.,то в тебе щось не то з котухою
Аська чешую до 25 см легко бачить
Как и е-трак
Кто что думает про такие аппараты как
Ака интроник
Хтера элит
Нокта легенда
И наконец эквинокс 800))
Бо аппарат Я так и не выбрал
Но вот эти варианты заинтересовали
Может кто-то что-то скажет
1) Minelab CTX 3030
2) Minelab Manticore
Більше 10 років маю аську з катухою нел торнадо
Можливо також щось порадить, дякую
Купвть собі на ,, лопаті "маленьку лопатку за 1600 грн.і цього доста,остальное понти,чи вихочите пробки ЗО-ЗО копати
Оно оцветняет?
Найдешь стрелу
Акинак и тд?
Та й по тому
Мне также интересна эта тема на будущее. Ноль в этой теме абсолютный, потому только изучаю, присматриваюсь, смотрю ролики.
Но всегда была тяга к такому роду занятию.
Как сказал автор темы skitalec59 " Цеж все дитячі мрії, авантюризм. Пошуки скарба))" Вот примерно также это и про меня.
Внимательно изучил тему обсуждения, даже сделал скрины в ворде на случай закрытия темы, чтоб не потерять рекомендации. Понял что факторов влияющих на конечный результат множество, и не только зависит от прибора. Но все же хороший аппарат имеет немаловажное значение.
Примерная картинка в голове складывается, также абсолютно вся информация по теме фиксируется и записывается.
И все же skitalec59 на чем вы остановили свой выбор???
Или еще в поисках и раздумьях???
Поделитесь плиз вашим решением ,если это конечно не коммерческая/военная тайна. Думаю информация будет полезна всем, начиная от новичков как я и заканчивая людьми на опыте.
Также прошу poljanyn как человека на опыте (огромном) по возможности и при наличии желания поделится секретами копа для начинающих и не только. И по приборам ваш совет также будет ценен.
Хочеться такой аппарат как сказал автор темы skitalec59:
"Хочу аппарат, шоб находок до неба було. І все золоте. Хіба я багато прошу ? 🥺 Просто хочу буть щасливим ❤️"
Был простым, удобным, результативным.
Но также чтоб и не переплатить при покупке прибора за бесполезные навороты и функции.
Планирую заниматься этим профессионально.
Возможности есть!
Есть чк
РИА
Скифы)
Йому б покопать...)))
И покопаем
Нравится ХР ОРХ
Своей простотой в плане удобства
Удобный и лёгкий до неприличия, плюс нравится то что он коварный металл и чернину на глубине оцветняет, а это огромный плюс
Но минус для меня что он не мультик частотный (
Поэтому больше склоняюсь на эквинокс 800
Ибо 900 дороговато...
Ещё смотрел ака интроника
Хорош, хорош,
Но их в Украине нет плюс дорогой
є реальні недоліки.????..BИБАЧТЕ за прямоту...Дякую.
Мені радять з штатіB придбать деус 2 ...буде коштуBать там,як тут деус1..боюсь що його неосилю...Що скажите????
А для сильних присильних, дуже мощних, крутих і дуже красівих копачів
Скоро ,на дня,ну може тиждень але не після,,закриття вологи,,я рахую найкращі покопушки,,,це пошуки нових місць,пошуки бусинок та різних не металевих речей...тож-бо в перед...та і срібні розсипухи блистять на сонці за десятки метрів....ну і куди ж без старих шляхів ,та траків та старої карти Боплана
Я з 2005
Починали з гарет 2500 і експлорер се про
І скажу точно що апаратура багато що вирішує
Є звісно ті хто гімном жере ложками
Але то дуже рідко
Скажіть хтось багато золота накопав з асе
Але важкий в засвоєні
Дякую
А як з снайперками,або хантерами,приходилось працювати.
Кабель на всіх потрібно гарненько примотувати,і перший через верх.,бо будуть фантоми,і пилюку трусити часто з защити
Но скорее всего остановлюсь на эквинокс или нокта легенда
Можете трохи розказать про неї?
Цікаво як вона працює на огородах і теж як вона себе везде на залізо в лісі
На древнє
Деуса обминаєте бачу....чому?
По причині того шоткопають хлопці з ним
І нормально уступають мультичастотним приладам
Якось от більше мене приваблюють мультичастотні
Типу це більш ефективно
по-боку какой прибор, главное - упёртость, и как бы мракобесно не прозвучало, ФАРТ
живу с этого занятия 15 лет
пол года 50-я тёрка
четыре года ХР-гмп
уже больше десяти лет Дуська
и кто только со мной не ездил, и на битяки, и на не очень
НЕ ПРИБОР ИЩЕТ
Вітаю,з приладами по черзі ходите чи як? 7 років ходив з гмп зараз Деус лайт,експериментую з частотами
какого-то отчётливого результата я не видел
Якщо хтось надума купити МД ТЕРРУ 705,знайте що є мошенник
Якименко Микола Васильович
Т.0634117465
Код 2083809654
Він чекає на Вас..
Ні в якому разі наперед копитні не давати..все підробки.гарантія липова.заміна плати...прибор з Алі-єкспрес працює з напарником Курбатов Дмитро
Закарпаття,ну можуть бігать і в Чернівцях
Обережно