skitalec59
skitalec59
9 lutego, 09:50

Какой металлоискатель взять?))

Какой металлоискатель взять?))

Здравствуйте,  помогите с делемой, какой прибор приобрести. Такой чтобы в лесу по древности походить, копя, наки и тд. Ну и чтоб на полях монетки и пластику тоже пылесосил 

Odpowiedzi: 0
09.02, 15:14Odpowiadać skitalec59
Я б смотрел в сторону xp orx, хороший аппарат, на выбитых же мною местах евро аськой с нел торнадо, подарил еще находки. Очень цепкий на мелкие предметы
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 2
09.02, 10:32
В этом вопросе все не просто,либо каждый хвалит свой прибор типа гребет усе.или паранойя смены приборов,прошивок в надежде на улучшение,по принципу самообмана раз кучу бабла всадил,значит должно стать лучше.не факт.больше дает опыт и чуйка.Сам начинал с не дешового прибора,не панацея.Купите Асю 250 с катушкой нел торнадо и найдете тоже что и с модной клюшкой. .
09.02, 10:56Autor
Потому что аська очень уступает по правде)
И на поле и в лесу
10.02, 10:45Odpowiadać skitalec59
Як ти можеш це доказати....по монетах вона не уступає.по чорному метер достане...якщо щось буде під котушкою вона побачить...просто треба все горнути...все...любий сигнал..і особливо односторонні ,що ліві,що праві
10.02, 10:57AutorOdpowiadać poljanyn
Як ти можеш це доказати....по монетах вона не уступає.по чорному метер достане...якщо щось буде під котушкою вона побачить...просто треба все горнути...все...любий сигнал..і особливо односторонні ,що ліві,що праві
В тому то і справа) шо не все вона бачить, бо частота одна( вже все вигоинули, тепер требв по іншому шукать
09.02, 14:35
Дело вкуса купите деус будет немного лучше,но не в разы нет такого,сам дергался поменять прибор,потом успокоился,я и гаретом 1500 все нахожу.
09.02, 16:25Odpowiadać skitalec59
Сравнение с дубиной очень похоже,тяжолый деревья рубить можно.Я к чему подводил,если б отмотать время назад  1500,не брал бы,в 4 раза дороже аськи,просто понтов больше,лучше на херню.Все относительно тот же деус яб об дерево разбил через 3 минуты,до чего ж мерзкая полифония.
09.02, 16:34AutorOdpowiadać Сержант69
Сравнение с дубиной очень похоже,тяжолый деревья рубить можно.Я к чему подводил,если б отмотать время назад  1500,не брал бы,в 4 раза дороже аськи,просто понтов больше,лучше на херню.Все относительно тот же деус яб об дерево разбил через 3 минуты,до чего ж мерзкая полифония.
Был 2500) только тёплые воспоминания
09.02, 15:20
Добрый день,дэус  весьма не плох,но так-же и весьма не прост.
У меня Х-терра 705+ катушка 18,75,пока доволен.
Zmodyfikowane przez autora 09.02, 15:21
09.02, 17:27AutorOdpowiadać minelaboff
Добрый день,дэус  весьма не плох,но так-же и весьма не прост. У меня Х-терра 705+ катушка 18,75,пока доволен.
Я думал про АТ ПРО и ХР ОРХ
В Эквиноксах вообще не понимаю 
Хочется по лесах походить, железо старое поискать)
09.02, 17:39Odpowiadać skitalec59
АТ про и тёрка примерно одинаковы,у меня товарищ бегает с ат про, особой разницы между приборами не вижу.
11.02, 07:11Odpowiadać skitalec59
моя історія зміни приладів була така 250 -400I-ATpro Ат про врази краще за 250 та 400, так як ходив по одним і тим же місцям АТ про в про режимі на зеро є як і у всіх приладів що деякі цілі зачерняє але відіай коректно видає копав всі сигнлаи від 30вді то дуже гарно бачить дрібні цілі по ЧК КР, якщо надумаєш брати АТпро то + катушка потрібна прибавить глибини не втрачаючи якість діскріму.
Зараз також думаю поміняти АТпро він вже морально старенький але розглядаю або Атголд Атмакс або Вортекс В9 Про вортекс дивився зарубижні огляди сподобався діскрім прилад не про максимальну глибину а про якість діскріму.

Але з Атпро золото не знайшов а з Асе250 три каблучки отака от історія, все залежить не від приладу а від наявності знахідок під катушкою)
09.02, 15:48
Х-терра 705 тільки потрібно докуплять катушки 5 дюймів 18,75 МГц для роботи по мілким цілям і на мусорці, і для роботи на полі катушку  15 дюймів добавляє глибину крепко
 Стандартна теж нормальна але не хватає глибини. Дивлячись для яких цілей вам потрібен МШ. ХТ-705 це автомат калашникова в світі металошукачів.
09.02, 15:51Odpowiadać rik17
Саме так.
У мене катушка Mars Tiger 18.75 ,хватает с головой,штатную не ставлю вообще.
09.02, 17:34Odpowiadać minelaboff
Після терки 705ї взяв Мантікору : по старих місцях ніби очі відкрилися...правда,і це важливо,недешеве задоволення .Але якщо ходити то хоч з результатом.Як дешевший варік- Еквінокс , кжуть камради теж нічого.
Zmodyfikowane przez autora 09.02, 17:36
10.02, 10:46Odpowiadać володимир вікторович
Після терки 705ї взяв Мантікору : по старих місцях ніби очі відкрилися...правда,і це важливо,недешеве задоволення .Але якщо ходити то хоч з результатом.Як дешевший варік- Еквінокс , кжуть камради теж нічого.
Вітаю. А яка катушка була у вас на терке 705?
Zmodyfikowane przez autora 10.02, 10:46
10.02, 22:14Odpowiadać володимир вікторович
18,75 , у штатки вуха поламались, взяв нел, стало краще .Давно колись і Асю 250 мав ... але то такоє , історія.
Дякую за відповідь.
Odpowiedzi: 3
tea25
09.02, 16:07
Определитесь в первую очередь с фирмой прибора. Манилаб, ХП, Нокта. 
Смотрите обзоры, выберите что больше нравится. X-Terra 705 с Mars Tiger, скорее будет самым дешёвым решением. Но как по мне X-Terra 705 не даст такой скорости отклика как XP,
владел обоими приборами. Если хотите всё и сразу, может Манилаб (еквинокс) вам больше подойдёт. 
Лучше от личных предпочтений выбирать и удобства использования.
Zmodyfikowane przez autora 09.02, 16:12
09.02, 16:07
Откопал 10 лет с аськой 250 и катушкой нормальной.Копалось ВСЁ что можно и нельзя.
Панове,если места хорошие-прибор ЛЮБОЙ подойдет.
Перешел на дэус хр.Свои плюсы в нем есть,доволен очень)

Никого не слушайте,и берите то,на что хватает бюджета
09.02, 16:28Autor
Спасибо))
Хочется послушать комрадов) а проплачений ютуб )
Поэтому очень рад всех послушать)
Хотелось бы слёт сделать по правде 
Минелабов боюсь, у друга етрак, он доволен а мне вообще не нра6
09.02, 18:03
Я собі в грудні взяв скоре 3, перед цим був вайс коінмастер про. Поки що задоволений, єдине про що жалкую так це те що на момент покупки була про комплектація, а зараз зявилася фул. Комплектація в скоре 3 класна.
09.02, 19:09
Моя думка,така,був у мене мінелаб х-терра 705...то найкраще з котушкою марс тайгер 18.75.....ну якщо брати то краще 505... виграш у ціні,а у 705 там добавили якихось наворотіа,які не потрібні...а якщо підходити серйозно потрібно брати мультик і тільки новий...ранше було мало камрадів,а щас повиходжувано скрізь,ото два динари що вище на фото,після пробіжки п'ятьох камрадів...потрібно міняти тактику пошуку
Zmodyfikowane przez autora 09.02, 19:15
09.02, 19:37Autor
Гаусом 
У кого-то есть опыт работы с марсовскими аппаратами?
Или Эквиноксами?
По поводу подхода к поиску согласен 
Аська топ за свои деньги 
Но много ли им найдено золота чк например?
10.02, 11:34Odpowiadać skitalec59
Гаусом  У кого-то есть опыт работы с марсовскими аппаратами? Или Эквиноксами? По поводу подхода к поиску согласен  Аська топ за свои деньги  Но много ли им найдено золота чк например?
Вітаю. У мого Камрада є Гаус, четвертий рік не може вивчити поліфонію (бо поліфония ніяка і музикальний слух не допоможе), бере глибоко, але дуже чутливий на мінералізацію (даремно копає великі ями, а там ніц немає). Гаус не раджу. А перед гаусом у нього був Марс Викинг, такеж саме ге, поліфонія два тони, цвет і чермет. Бачив у роботі  Майнлаб Ванквиш 540, мультичастотник, хороший апарат. Має гарне розділення цілей, поліфонія теж норм, товариш добре брав залізні наки стріл. Пинпоінтер беріть Марс.
cer73
02.03, 06:39Odpowiadać Kopartel
Вітаю. У мого Камрада є Гаус, четвертий рік не може вивчити поліфонію (бо поліфония ніяка і музикальний слух не допоможе), бере глибоко, але дуже чутливий на мінералізацію (даремно копає великі ями, а там ніц немає). Гаус не раджу. А перед гаусом у нього був Марс Викинг, такеж саме ге, поліфонія два тони, цвет і чермет. Бачив у роботі  Майнлаб Ванквиш 540, мультичастотник, хороший апарат. Має гарне розділення цілей, поліфонія теж норм, товариш добре брав залізні наки стріл. Пинпоінтер беріть Марс.
Вітаю , не згідний з Вами , взяв Текнетікс Т2 то по вибитих місцях так поперло шо дружина продала свої прибори і взяла Т2 китайського походженя і також не нарадується , а нашо Вам поліфонія ? це ж не музику слухати ходжу на двух тонах , раніш однотональньники були , є сигнал , копаєш , хрипить значить залізо . всьо просто і понятно ...
09.02, 20:04Autor
Тоже послушал бы)
Ещё марсовские интересно, может у кого-то есть 
И хр орх
Кто с Кировоградской, поехали копать)))
12.02, 21:25Odpowiadać skitalec59
Тоже послушал бы) Ещё марсовские интересно, может у кого-то есть  И хр орх Кто с Кировоградской, поехали копать)))
Я з Кіровоградської,Вікінгами багато ходять,у мене теж Вікінг,з приводу знахідок та характеристик скажу так;бувало що ми за деусами та еквіноксами витягали а бувало що й після нас аська знаходила.
P.S звідки саме ви?
09.02, 20:14
Як малі діти, їй Богу! )) Приборами (пісюнами, вибачте) міряються...
Тут все, як в сексі. Не розміром, а вмінням потрібно володіти!! Шукає і знаходить не прибор, а ЛЮДИНА! 
Авторе, вибирайте той детектор, до якого лежить ДУША.
09.02, 20:30AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Як малі діти, їй Богу! )) Приборами (пісюнами, вибачте) міряються... Тут все, як в сексі. Не розміром, а вмінням потрібно володіти!! Шукає і знаходить не прибор, а ЛЮДИНА!  Авторе, вибирайте той детектор, до якого лежить ДУША.
В  мене шось повна дисфункція )) незнаю шо обрать 
Головно шоб не Етрак
09.02, 20:31AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Як малі діти, їй Богу! )) Приборами (пісюнами, вибачте) міряються... Тут все, як в сексі. Не розміром, а вмінням потрібно володіти!! Шукає і знаходить не прибор, а ЛЮДИНА!  Авторе, вибирайте той детектор, до якого лежить ДУША.
А у вас какой писюн?)) ой тоесть металдетектор)) опечатка просто
Т9
10.02, 11:16Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Вітаю. Вміння та старання всюди потрібні, у сексі,  у роботі та й у нашому хобі. Звісно, що копає людина, а не прибор, але іноді бувае і навпаки. Ось приклад з моєї практики. Йшов я раз з Теркою 705 + катуха штатна, а за мною Камрад по моїм слідам з Аською 300 + нел Торнадо, пару пятаків Катіних майже з моїх ямок взяв. Тоді я купив катуху нел Шторм, знову пішли по тим слідам, тільки тепер він йшов першим, а я з новою катушкою за ним, результат - біля тих самих ям я взяв ще декілька Катіних пятаків, він пройшов повз, апарат не побачив. Апарат також має значення. Я задоволений Теркою 705 і катуха нел Шторм, у такому комплекті я не бачив, щоб якийсь апарат бачив глибше, поліфонія також вері файн, правда важкувато на руки.
10.02, 11:40Odpowiadać Kopartel
Вітаю. Вміння та старання всюди потрібні, у сексі,  у роботі та й у нашому хобі. Звісно, що копає людина, а не прибор, але іноді бувае і навпаки. Ось приклад з моєї практики. Йшов я раз з Теркою 705 + катуха штатна, а за мною Камрад по моїм слідам з Аською 300 + нел Торнадо, пару пятаків Катіних майже з моїх ямок взяв. Тоді я купив катуху нел Шторм, знову пішли по тим слідам, тільки тепер він йшов першим, а я з новою катушкою за ним, результат - біля тих самих ям я взяв ще декілька Катіних пятаків, він пройшов повз, апарат не побачив. Апарат також має значення. Я задоволений Теркою 705 і катуха нел Шторм, у такому комплекті я не бачив, щоб якийсь апарат бачив глибше, поліфонія також вері файн, правда важкувато на руки.
P.S. Терка і мілкі цілі також добре бачить, капсюль, мілкий дріб на нормальні глибині.
10.02, 17:20Odpowiadać Kopartel
Повністю з вами згідний,терра х 705 хороший прибормав його 6 років
09.02, 20:38Autor
Ооо
Будьласка 
Роскажіть як ви ходете з тим іщадієм АДА
фішер Ф75
Я так його і не зрозумів
Тільки психологічну травму отримав 😁
09.02, 20:47Odpowiadać skitalec59
Я з малого починав )) Перший мій детектор - Фішер 2. Купував ще у 2009 році. "Присів" на ці моделі. Лише збільшував якість з кожною моделлю. Тому привик без зусиль користуватися та відчувати. Коли з`явився перший Еквінокс 800, купив для роботи під водою і його. Сподобався. Гарно "бачить" дрібні цілі, відокремлює кольорові і чорні метали, що лежать поруч, відмінно себе поводить на пляжі та у воді. Тому тепер F75 сидить на лавці запасних гравців ))
09.02, 22:06AutorOdpowiadać fisher75
Вітаю.Яка прошивка була в іщадії ада😂?
А хто зна
Але 5 виходів
Одна знахідка 
І та з під очей))
Я подумав ну ну, ще хвилина дві і цей аппарат розкладеця на молекули
09.02, 20:52Autor
Зрощумів, бо я пімля Гарет так і не зміг працювать з ф75
Думав здурію)
Цікаво як еквінокс бачить метал, списи, акінаки і тд)?
09.02, 20:57Odpowiadać skitalec59
На своєму діапазоні чорних метілів. Шкала (VDI) в цьому сегменті велика. Якщо натренуватися, то можна розуміти, яка ціль. Плюс тональність звуку має також великий діапазон. Зручно, одним словом.
09.02, 21:07
Прикольный аппарат Тезоро Тижон . Почти 15 лет у меня. Взял катушку бабочку и отлично. Правда уже кажется этой фирмы уже не существует. Но аппарат шикарный. Хотите верьте, хотите нет- византийскую печать на метре глубины взял. Просто нужно научится определять тональность сигналов
09.02, 21:48
В мене був молодший брат етрака - минелаб сафарі 5 років з ним відходив але рукам важко, раз налаштував і ходиш глибина непогана тихий, золото ні разу не знаходив, потім перейшов на 2й деус то попадалося золото мілке, дуже цупкий до дрібнот але глибина не завжди радувала.
09.02, 21:53
деус хороший відмінний прибор,але недостаток є,якщо маєш зріст більше 185 см він буде тобі малий,і будуть пропуски
09.02, 21:56
Я вважаю беріть по своїй можливості,а потім це тільки фарт,а так в мене х теера про , гарний шукач
09.02, 22:07Autor
Хочу аппарат, шоб находок до неба було 
І все золоте 
Хіба я багато прошу ? 🥺
Просто хочу буть щасливим ❤️
09.02, 22:18Odpowiadać skitalec59
Апекс ...говорив з спецом,він може ламатись...апекс невдачна машина...по Вортексу у Борсука,і Краузе,і з Лопати
09.02, 22:12
Якщо виходити на коп,для відпочинку на пару годин три-чотири рази на місяць то можна взяти ТЕСЕЯ,,а якщо серйозно то Деуса...на бідних місцях за півтора року відібється
Zmodyfikowane przez autora 09.02, 22:13
09.02, 22:20AutorOdpowiadać poljanyn
Якщо виходити на коп,для відпочинку на пару годин три-чотири рази на місяць то можна взяти ТЕСЕЯ,,а якщо серйозно то Деуса...на бідних місцях за півтора року відібється
А если орх?
09.02, 22:27Odpowiadać skitalec59
Мій деус звичайна модель х-35.відмінно себе показав чорноземи золотонішського району .золото піднімав тільки по заявках -загублені в той день.
енколпіон може достати за 40-50 см(той що до 10 см)акінак бронзові ручки фіскарс і глибше (метал лежить вертикально ,ручка в горі).одинадцять пятаків К2 за 40 На дорозі
09.02, 22:36Odpowiadać skitalec59
В мене немає деревень.в мене села..чорнозем.болото -торфяники...а деревні це яка область.,
09.02, 22:49Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Зрозумів
По подумав деревня,то це там зовсім другі грунти і ліса.а в мене степ,ліс тільки під річкою,ну і посадки
09.02, 22:47
Турки делают норм.приборы...по цене Аски можно взять мултичастотник и подводник + куча плюшек...
09.02, 23:05Odpowiadać таксист
Згідний на 100 ..
Мені наприклад хватило сімплекс + на два місяці,і нерви не витримали "турецьких танців"особливо якщо в тебе пін гарретт АТ про...а так прибор хороший .ну не знаю чи він надійний після гарантійного сроку
09.02, 22:52
Коп у лісі ,то найкраще задоволення,тільки шукай 'чашки"деус там як риба у воді...по лісу не пробігаєш як кінь підірваний,а йдеш помалу,та під кожен кущик,та кругом дерева...отам всі знахідки
Zmodyfikowane przez autora 09.02, 22:54
09.02, 23:12
Для мене це хоббі,і я з ним більше 12 років.тому рахую що прибор повинен в першу чергу бути підібраний під зріст оператора,і не важкий як "крокодил" чи 705...бо як намотаєш 15-20км та по рільї,то несхочеш і того денара..а ще як завжди,тільки скажеш що все йдеш до машини,а він раз і вискочив,і обратно намотуєш круги....прилізеш додому,а через день коньки віддихнули і знову синдром копаря тягне тебе в степ
Zmodyfikowane przez autora 09.02, 23:16
10.02, 10:25Odpowiadać poljanyn
Нельзя сравнивать по весу крокодила и тёрку.
Крокодил - 1.9 кг.
Тёрка -1.3 кг.
Дэус- 1кг.
10.02, 16:26Odpowiadać minelaboff
Тьорка штатна,,а хто з тією котушкою ходить,зазвичай ставляють торнадо,ну вона не дуже підходить,краще нел біг ,,,і важим на вісах...ну а ,2500,найкраще нел торнадо...деус не важе 1,00 кг його вага 1250 грам
Zmodyfikowane przez autora 10.02, 16:53
10.02, 17:06Odpowiadać poljanyn
в придачу до деуса ставляють селиконові чохли,...ну і тоже одне з основних ...деус боїться весняної грязі що налипає на котушці,і обов'язково потрібно уміти та запам'ятати як ставити та знімати блок,щоб копито не купляти,хоча воно зламається і так
10.02, 09:53Odpowiadać Alexandr_33
Мінелаб підійдуть...вони для більш високих людей...там в описах є розміри...я сам шукаю прибор щоб не ходить зігнутим в три погибелі...Вортексу там вообще 144 ,а це значить що штанга не так буде розбиватись,не буде тих фантомів,Тай у берцах можна буде ходити(вже не ловитимиш себе)...в мене був деус1 два роки,аби він був довший на 10см,він був-би Бест оф бест
10.02, 17:16Odpowiadać minelaboff
Можна за 8000 взяти трьохрічну 505,але докупляти 18.75 думаю що прийдиться,і того ви заплатите 14000 тис...так краще купити ПРО.новий прибор. 505 був піднятий ауреус,ну він залишився ходити з тьоркою,а той що з нами був купив ,,трактора,,але нічого так і не підняв,я 705 раніш штатною з проходу піднімав ,,домик,,ау...
головне не спішити ,і ходити самому,тоді будуть класні знахідки,я террою 705 був задоволений....ну її вага ,убиває
10.02, 10:00
Я правильно зрозумів з голден маск се +  ніхто не зустрічався, то може хтось чув за них? Дякую.
10.02, 10:09Odpowiadać voka123
У нас з ким виходжу на копи нема,подивись відоси Черкаського копача там ходять з Тесеями,по-моєму це копії Голда
11.02, 16:05Odpowiadać voka123
Я правильно зрозумів з голден маск се +  ніхто не зустрічався, то може хтось чув за них? Дякую.
Маска- лучший прибор. По глубине и отклику не уступает деусу.
10.02, 10:00
Я рахую по виборі прибора
1.довжина від пола до ручки кінець
2.вага Макс 1250-1300
3.обовязкоао слабий сигнал (мишиний) на глибокі цілі
4.чорний метал(кованина) повинна бити за 90.
5.побільше придавати уваги 3-4-5 частоті
6.ну і куди в наш час без мультика
Zmodyfikowane przez autora 10.02, 10:07
10.02, 11:04AutorOdpowiadać poljanyn
Я рахую по виборі прибора 1.довжина від пола до ручки кінець 2.вага Макс 1250-1300 3.обовязкоао слабий сигнал (мишиний) на глибокі цілі 4.чорний метал(кованина) повинна бити за 90. 5.побільше придавати уваги 3-4-5 частоті 6.ну і куди в наш час без мультика
І який це прилад?))
Е-трак?))
10.02, 11:32Znawca
,, Як малі діти, їй Богу! )) Приборами (пісюнами, вибачте) міряються...
Тут все, як в сексі. Не розміром, а вмінням потрібно володіти!! Шукає і знаходить не прибор, а ЛЮДИНА!
Авторе, вибирайте той детектор, до якого лежить ДУША. ,,    Совершенно в душу верно.
11.02, 11:58Odpowiadać Brachman88
Вітаю . І як пірат? Як для такого цінового діапазону? Цікаво чи варто брати як на початок, тому що бажання є, а великих фінансових ресурсів нема
10.02, 13:33
У меня нокта симплекс плюс,мне кажется отличный аппарат, чуйку на максимум и в перед
10.02, 15:42
Доброго! В дружини 250  аська, в мене 750 терка ( все неловські катушки ), в синочка деус.. але знахідок завжди найбільше в дружини.. може до церкви потрібно ходити, чи ще в манежику по великому ходити.. для старту - я думаю будь який прилад.. а далі по місцям і по грошам.. з пов.
10.02, 16:05
Вітаю, візьміть Легенду на пожалієте, там є все що потрібно.
З повагою
10.02, 19:30
Якшо хочете недорого і норм беріть б/у еквінокс 600, ну а якшо десь ще й урвете б/у катуху 15, то це буде взагалі конкурент мантікорі))
11.02, 16:06Odpowiadać skitalec59
То шо брать 😁😁😁 Хр орх Ат про Е-трак Чи кощей-х35)))))
Седьмую маску
10.02, 20:46
Доброго вечора.Ходжу з Легендою 3 роки.Прибор швидкий,бачить глубоко ,розрізняє дуже добре дрібні цілі.Простий у використанні і дуже хороший мультичастотний прибор. До цього була Аська 250 з катушкою Нео Торнадо. Різниця дуже велика.
10.02, 22:05
я взял деус только потому что беспроводной и легкий для руки . было бы место любым можно найти .
12.02, 12:12Odpowiadać skitalec59
Прибором доволен одно из главных моментов это сервис официальный в том городе где живешь.  У меня была проблема переклеить наклейку что официал с одной на другую сторону так как я левша и задевал ее пальцем мне переклеили аще и подкорректировали прибор. Хорошей покупки .
10.02, 22:59
Я також, як і автор теми потихоньку думаю про новий. 
І так як я не дуже розуміюсь в всяких кодах, галограмах, прийшов до висновку, що мабуть буду придивлятись до нашого виробника Марса. 
Не хотілось би, при покупці якогось брендового апарата, через деякий час почути, чи самому зрозуміти, що це не оригінальна річ.
Думаю Марсовські  ще не підробляють)) надіюсь))
Zmodyfikowane przez autora 10.02, 22:59
11.02, 07:47
Та я так глянув, непогані глубини бере, та й поліфонія для мого вуха підходяща. Деус у напарника , шо то не подобається мені він))
 Там буде видно))
Мої думки такі бо я не хочу нарватись на підробку. До недавна  в полі зору була Тера 705, потім Тера про, потім Еліт)) 
Але бачу по аукціоні, що не все так просто з 705.  А в про, чи Еліт ціна катушки, як пів детектора, а то і білье))
Так що хожу я поки зі своїм Квазарчиком. Дещево і сердито)) Тим більше, він як чує що я збираюсь його списати, бігом знаходить мені цікаві девайси, і я помякаю)))
Zmodyfikowane przez autora 11.02, 08:05
11.02, 10:17
Вітаю,відходив 7 років з xp гмп ,на дрібні цілі і золото саме воно,після асі
11.02, 10:25
Взяв пів року тому деус лайт тільки із за змоги ходити на різних частотах плюс інколи дивлюсь вді,у товариша був мінелаб,казав що супер по глибині але важкий,продав, взяв деус,каже що по глибині не дуже,я в принципі поки що цим не переймаюсь
11.02, 12:33
То що там...ми допомогли у виборі чи ні....вибрав уже собі...
Якщо в кредит братимеш  то бери деус перший або лайт.зможеш продати в любий час...деус 1 хороша машина,відіб'ється на бідняцьких землях за два роки..або 800 ,по відгуках хороший ну в мене його не було.
Знаю колегу з сімплексом +який за рік підняв три "банки"А ні то ходи з чим ходив...копай всі сигнали,ходи сам без друзів,давай Діду завжди смаколики і грошей,не розпиляйся і не бігай....і все буде....я ходжу з аською,ну перед тим були різні прибори,і вже знаю свої обходи в радіусі 15 км
Zmodyfikowane przez autora 11.02, 12:42
11.02, 12:54AutorOdpowiadać poljanyn
Думаю про хр орх
Наче непоганий
Типу деуса 
За 28 катухой
11.02, 15:24Odpowiadać skitalec59
Зараз у всіх продавців знижка на деус 1 28 RC 27965 грн ORX це не деус
11.02, 18:32Odpowiadać Spatacus
Зараз у всіх продавців знижка на деус 1 28 RC 27965 грн ORX це не деус
ШаноBний земляк...радите з блоком брать?
12.02, 18:09Odpowiadać mat19_21
Я не дуже Ваш земляк доля завела в ці краї, звісно з блоком а навушники звичайні взяти, сам думаю або деус акційний брати або Вортекс вх9 хочу щось нове спробувати
11.02, 12:54AutorOdpowiadać poljanyn
З приводу лайта незнаю 
Ніколи не ходив в наушниках
11.02, 18:19Odpowiadać poljanyn
Бачу Bи асьочку тоже полюбили...а яка катуха у Bас?
11.02, 12:41
Здравствуйте.Не дорогой вариант, гарретт 200i + катушка Нел Торнадо, отличный тандем!
11.02, 13:38
Щось не зрозуміло......хочу відповісти ,воно пише ви не зареєстровані....на другому обговоренні все ок...в чому причина
11.02, 13:39
Якби в мене був такий рейтинг,яб купив собі деус 2 і не парився....а то зразу не глянув ,що за людина....беріть деус 2 .і кінець обговорюванню
Zmodyfikowane przez autora 11.02, 13:42
11.02, 16:52
Bітаю.МИРУ і ЗДОРОBЯЧКА усім.Думаю після АСЬОЧКІ Bзять деуса1.Хто має підкажіть будь ласка ....краще з Bухами брать чи з блоком....бюджету Bистачає...але люблю з Bухами ходить.
боюсь що Аська дрібне губить крепкоз катушкою ГоліаF/
11.02, 16:59Odpowiadać mat19_21
Bітаю.МИРУ і ЗДОРОBЯЧКА усім.Думаю після АСЬОЧКІ Bзять деуса1.Хто має підкажіть будь ласка ....краще з Bухами брать чи з блоком....бюджету Bистачає...але люблю з Bухами ходить. боюсь що Аська дрібне губить крепкоз катушкою ГоліаF/
Половина программ -разводняк. В деусе работает катуха, а не "джойстик". Х35, 11" вероятно, сейчас лучшее, что есть
11.02, 17:13Odpowiadać mat19_21
Usunięte przez autora
Zmodyfikowane przez autora 11.02, 17:13
11.02, 17:00
ШаноBний Бабак як Bи зBикли до іншої поліFонії,і чи багато дрібноти підняли після Асьочкі?
11.02, 20:05
Поліфонія схожа  як була у мене на Гмп, можна сказати зразу освоїв, дрібні цілі вибирає дуже добре,користуюсь піном,металопластика на ура,наки скіфи,була і золота ароматниця, без навушників не те (я.т.д),товариш взяв з блоком, потім докупив ws audio
11.02, 20:21
poljanyn якщо не секрет на яких налаштуваннях такий результат коротко, дякую
12.02, 14:02Odpowiadać Бабак
Який прилад бо не зрозумів...деус чи аськи,чи крокодил,чи 705,чи сімплекс+чи 350євро......якщо це те що по фото,то скажу що аська,має показники залягання,і ви в першу чергу повинні туди дивитись,і не відключати першу та другу позицію,якщо на хаті ,то краще штатку перекинуть.аська в мене вже другий прибор,ну і +стаж 12 років ,та коли трохи молодший був то кожен день з 6 до18
Zmodyfikowane przez autora 12.02, 14:12
12.02, 06:32
Вітаю. Гарне питання. Я теж думав але не продешевіть,придбаний був simplex plus в ломбарді за 7000 грн з доставкою.  Стан новий але треба навчитись з ним працювати не має бути колєц на вас,не запускати в хаті і тд де є техніка безпровідні мережі і тд. Хотів понизити прошивку а мій ще на гарантії тобто з нових і прошити не можна. Та прошивка 2.78 дуже гучна така делікатна що не можна зрозуміти як працює прилад. А прошити не виходить бо розробник. Закрили цю функцію через те що потім переставали працювати котушки. Я рекомендую взяти не гірший за цей simplex ultra чи в коментарях.( Не рекомендую fisher всі жаліються).
12.02, 11:42Odpowiadać AdrenalinWest
Правильно,не беріть fisher😂 особливо з прошивкою 9.0😂😂😂😂,дуже не важний прибор
13.02, 07:26Odpowiadać fisher75
Правильно,не беріть fisher😂 особливо з прошивкою 9.0😂😂😂😂,дуже не важний прибор
Доброго. А що з фішером які проблеми скажіть будь ласка.
13.02, 19:13Odpowiadać voka123
Доброго вечора.Як раз то з Fisher 75 (прошивка 9.0 9.1) проблем ніяких.Незнаю чому він не зайшов автору даної теми.Можливо була інша прошивка.
23.02, 08:11Odpowiadać fisher75
Во якій золотий дріб'язок бачить фішер.
У мене ще ф 75 блек з прошивкой 7 А Що скажите за нього  з стандартною катухою?
23.02, 09:01Odpowiadać fisher75
Во якій золотий дріб'язок бачить фішер.
І яка у Вас катуха.
12.02, 14:05
Хто користується деусом1 ,скажіть другий пункт настройки по землі...хто скаже..хто ним користуються.....відчачали баланс грунтах,а що потім....
Zmodyfikowane przez autora 12.02, 14:07
12.02, 15:55Odpowiadać poljanyn
Після качання від грунту я добавляю баланс до моменту коли немає глюків на ямку зазвичай на чорноземі це 70-78, важливо не перестаратись і з сенс я ставлю 90-94, велику роль відіграє частота чим вище,тим більше фантомів,  треба підлаштовувати бг або сенс
12.02, 16:43Odpowiadać Бабак
Скажіть що за датчик крайній справа ...вертикальний від 0 до 7 точно вже не памятаю
12.02, 14:28
Usunięte przez autora
12.02, 14:43
Звичайно затратне,,,ну цєж хоббі...але ще є скільки всього нерозкритого...даже уявити важко...я знаааюю...ще будуть купляти рамки ПІРАТ...хочу сказати що даже деус на старому хатнищі не побаче металевий мусор за 80 см,а 2500 відібє точні розміри пятна.....
Якщо сторінка не закриється,завтра після завтра як потеплішає,я зроблю фотки щоб побачили де треба копати ...шкода що я продав гарретт 2500 тджа з антеною,але він просто убиває людину...
Zmodyfikowane przez autora 12.02, 15:02
12.02, 14:46AutorOdpowiadać poljanyn
Звичайно затратне,,,ну цєж хоббі...але ще є скільки всього нерозкритого...даже уявити важко...я знаааюю...ще будуть купляти рамки ПІРАТ...хочу сказати що даже деус на старому хатнищі не побаче металевий мусор за 80 см,а 2500 відібє точні розміри пятна..... Якщо сторінка не закриється,завтра після завтра як потеплішає,я зроблю фотки щоб побачили де треба копати ...шкода що я продав гарретт 2500 тджа з антеною,але він просто убиває людину...
Ооооо
Своя Людина))
Цеж все дитячі мрії, авантюризм 
Пошуки скарба))
12.02, 14:50AutorOdpowiadać poljanyn
Звичайно затратне,,,ну цєж хоббі...але ще є скільки всього нерозкритого...даже уявити важко...я знаааюю...ще будуть купляти рамки ПІРАТ...хочу сказати що даже деус на старому хатнищі не побаче металевий мусор за 80 см,а 2500 відібє точні розміри пятна..... Якщо сторінка не закриється,завтра після завтра як потеплішає,я зроблю фотки щоб побачили де треба копати ...шкода що я продав гарретт 2500 тджа з антеною,але він просто убиває людину...
Шо за рамки пірата ?)
Odpowiedzi: 4
12.02, 14:31
Хто пам'ятає як були сльоти камрадів копарів,потім все затихло....
Zmodyfikowane przez autora 12.02, 14:31
12.02, 14:46AutorOdpowiadać poljanyn
Хто пам'ятає як були сльоти камрадів копарів,потім все затихло....
Аби не добрі люди
То яб організував) але ніхто не приїде ((
12.02, 15:34
Usunięte przez autora
12.02, 15:52
Якщо по Украіні, можу підʼїхати ротягом! Весь світ не проронувати……..;)
12.02, 16:28Odpowiadać 14evdok88
Usunięte przez autora
Zmodyfikowane przez autora 12.02, 16:31
12.02, 16:37
Usunięte przez autora
12.02, 22:33Odpowiadać skitalec59
Usunięte przez autora
12.02, 15:55
А я знов свої 5 коп.вставлю )) скоре 3 в фул комплектації. Трішки жалкую що в грудні купив про комплектацію)))
12.02, 16:26
Шо воно за фігня..то требує через раз авторизації,то нормально можу написати...
12.02, 16:32
Usunięte przez autora
12.02, 16:44
Usunięte przez autora
12.02, 16:55
Хороше,хоббі покопушки,і неважно що знайшов,головне вірити в себе,що прийде час...якщо дозвонюсбь до колеги він скине мені фото сімплекса +,і я вам покажу
12.02, 17:11
Usunięte przez autora
12.02, 17:22
Usunięte przez autora
12.02, 17:37
чого видалив повідомлення...мабуть бачив того сімплекса+...чи то він твій...
12.02, 17:26
Якщо ,гумно приснилось,або щось з дичини (вепр),вставай і йди на коп....тебе чекає хороша знахідка
12.02, 17:32
Usunięte przez autora
12.02, 17:42
Usunięte przez autora
12.02, 17:44
Usunięte przez autora
12.02, 17:45
Usunięte przez autora
12.02, 17:47
Usunięte przez autora
12.02, 17:48
Usunięte przez autora
12.02, 17:51
Usunięte przez autora
12.02, 17:53
Usunięte przez autora
12.02, 17:59
Usunięte przez autora
12.02, 18:27
Такий об'єм чорного метала!!!! Мені здається??? Шо дорогий шо бюджетний прибор буде кидати в цвітний!!!(Нада копати)!!!
12.02, 23:26Odpowiadać lenasik
Ви думаєте що то погано...якщо так б'є то дуже добре
12.02, 23:01
Від китайської мотокоси вал,.
.ручку приварити,і вперед...і є електро мотор,де було 16 кг чистої міді
Zmodyfikowane przez autora 12.02, 23:06
13.02, 09:58
Добрый день! Если появилось желание купить металлоискатель, то в первую очередь не надо думать о выборе прибора. Вы должны для себя понять, на сколько он Вам нужен. Если хотите лишь попробовать что такое поиск, покупайте самый дешовый. Поиграетесь, продадите и забудете за это хобби. Если хотите в это хобби нырнуть с головой, то покупайте профессиональный мультичастотник. Много лет назад когда я решил купить свой первый прибор, и посвятить этому хобби все свободное время, я прислушался к совету и купил White- DFX, на то время не дешево. Хожу до сих пор, и все устраивает, хотя до сих пор его не выучил полностью.
13.02, 17:58
Добрий вечір. По Вашому бюджету 12/27 як варік еквінокс 600 або вищу модель новий! Доречі хто  знаходив золото із x-terra 705 чи 505? Який сигнал вді?
13.02, 18:06Odpowiadać Treasurehunter16
Добрий вечір. По Вашому бюджету 12/27 як варік еквінокс 600 або вищу модель новий! Доречі хто  знаходив золото із x-terra 705 чи 505? Який сигнал вді?
Сигнал на рижу обручку як на рамочник, а на ланцюдок сигнал схожий до сигнала як на нак скiф (семечка). Терка 705.
Zmodyfikowane przez autora 13.02, 18:08
13.02, 19:45
Дньом ходив .було -2,а в ночі було 13..а чого в лісі замерзне..там затишок,ну десь 3см замерзло містами ,а так ні
13.02, 19:52Odpowiadać mat19_21
Грудки конешно у Вас є...мабуть пагорб,на пагорбі і в нас замерзло .ну тоже містами
13.02, 20:04
хочу на дуже дрібне Bзять деуса...дай нема щоб хто добре порадиB....чи Bарто.Бо замічаю що аська губить дрібне.... а Bи замітили це?
13.02, 20:19Odpowiadać mat19_21
Ні...чешую бере.цьвяхи оті малі  тоже бере .пояски дрібні мідні бачить....може щось з котушкою ...візьміть у когось котуху перепровірте..капсюль маленький баче....мій баче все..тоже хочу щось новіше взяти .деус був .хочу взяти Еліт.а може і не братиму.  Скоро весна.позасівають і не буде де ходити..дороги переорані,у лісі комарі і кліщі...якщо купляти то після жнив,коли стерню здіскують
Zmodyfikowane przez autora 13.02, 20:29
13.02, 20:27
Зі  свого досвіду висока частота потрібно якщо думка ходити по металопластиці, низька по царизму  
Вирішувати вам 
І ще ,не знаю скільки сигналів пропустив , але ходив довго з хр гмп і вирішив,що для мене зараз Деус саме те,хоча кажуть і мультики є турецькі і кращі по глибині,то таке,однозначно вибір для кожного свій 
Моя думка -варто брати прилад перевірених брендів , зможете продати, якщо не сподобалося без великих втрат в ціні
13.02, 20:28
якось Польського Bорона (14ст.) 0,15 грам побачиB голіаF і то у мокру погоду. а у зBичайну погоду на чешую незреагуBаB
13.02, 22:21Odpowiadać mat19_21
якось Польського Bорона (14ст.) 0,15 грам побачиB голіаF і то у мокру погоду. а у зBичайну погоду на чешую незреагуBаB
У мого Камрада Викинг з катухою Діскавері, катін пятак не побачив з 5см., а підняв катуху вище і аж тоді побачив. ІМХО з Марсівськими катухами трішки не то.
Zmodyfikowane przez autora 13.02, 22:23
13.02, 20:39
Топчусь роками по одному і тому місці.. сьогодні монета була на -30 см а через рік буде зверху....оце почали вже і пасовища орати ...ото там буде цікаво..погано що рілья в камінь.
Ще дивився на терру про,не дорога,можна взяти,я золотий домик колись тьоркою 705 з штатною котушкою підняв.і кільце золоте совдеповське 3 гри..це в кого пляжі там да,а в кого ні пляжа ні лісу,а тільки степ,то треба щось легеньке
Zmodyfikowane przez autora 13.02, 20:48
13.02, 20:51Odpowiadać mat19_21
Перепровір котуху .візьми в когось,а ні пошли в Харків до Зими хай прозвоне ,може обрив.
Аськи любі монети беруть на раз.,то в тебе щось не то з котухою
Аська чешую до 25 см легко бачить
Zmodyfikowane przez autora 13.02, 20:54
13.02, 20:50
шан.Бабак Bи діло кажите...бо царизм Bибитий...і не у моді..як кажуть.
13.02, 21:09Odpowiadać mat19_21
Я з Зимою давно знайомий,він мені і уші усилює,і совіт дасть.і ремонт проведе,якщо обрив
Zmodyfikowane przez autora 13.02, 21:10
13.02, 21:04
Запам'ятайте..найкращий коп ,це коли пройде перший весняний дощ на рілью,і буде така тоненька корка,отоді і копаєш і бусинки з прядлами собираєш.і глибина і чуйка на висоті,і котуху аж по землі юзаєш,і черепки видно,і золото блищить на сонці,і рублі
Zmodyfikowane przez autora 13.02, 21:05
13.02, 23:32
ПривІт Панству! РокІв бІля 25-ти шукаю ГАРЕТОМ -550.Він давно зрятий з виробництва.По рІллІ ДД -шкою , по ЦілинІ НЕЛ ТОРНАДО.І не збираюсь чогось мІняти. Головне привикнути до прибора І наполегливІсть.
14.02, 07:53Odpowiadać romirand
Да гарретт класна машина....ну звук...собаки його чують за кілометри
14.02, 14:56Odpowiadać romirand
Був у мене 2500,копав аж колики почались ,і продав...
15.02, 12:28AutorOdpowiadać Client701039
у мене 2500 норм но сложний
Та и очень тяжёлый 
Как и е-трак
22.02, 22:37Autor
Всем добра
Кто что думает про такие аппараты как
Ака интроник
Хтера элит
Нокта легенда
И наконец эквинокс 800))

Бо аппарат Я так и не выбрал 
Но вот эти варианты заинтересовали
Может кто-то что-то скажет
23.02, 06:20
Якщо копать по тракторній бригаді.то краще купити кайло та хорошу лопату
23.02, 09:32Odpowiadać poljanyn
Кайло незамінна річ для копу в липні-серпні місяці по старих шляхах
23.02, 18:38
Доброго дня, раз така тема пішла, хто якої думки про ці 
1) Minelab CTX 3030
2) Minelab Manticore
Більше 10 років маю аську з катухою нел торнадо
Можливо також щось порадить, дякую
23.02, 23:10Odpowiadać vovasevruklev
Продовжуйте в тому ж русі.
Купвть собі на ,, лопаті "маленьку лопатку за 1600 грн.і цього доста,остальное понти,чи вихочите пробки ЗО-ЗО копати
Zmodyfikowane przez autora 23.02, 23:25
23.02, 19:42
Доброго дня шановні хвастуни.Знали б ви з чим я проходив років п'ять ,а ходив я з фортуною м 3 пл.Ні разу нічого не мінялося, навіть акуми,син з ним і досі бігає.Що можу сказати,воно як є під котушкою то воно є,і не важливо з якими приборами ви ходите.
23.02, 20:55Autor
Скажите как эквинокс 800 на глубокий металл
Оно оцветняет?
Найдешь стрелу
Акинак и тд?
23.02, 23:53Autor
Я хочу щоб метал на глибині оцвітняв) і щоб мультичастотний))
Та й по тому
28.02, 15:01
Всем любителям копа мира, добра, хороших находок!!!
Мне также интересна эта тема на будущее. Ноль в этой теме абсолютный, потому только изучаю, присматриваюсь, смотрю ролики. 
Но всегда была тяга к такому роду занятию.
Как сказал автор темы skitalec59 " Цеж все дитячі мрії, авантюризм. Пошуки скарба))" Вот примерно также это и про меня.
Внимательно изучил тему обсуждения, даже сделал скрины в ворде на случай закрытия темы, чтоб не потерять рекомендации. Понял что факторов влияющих на конечный результат множество, и не только зависит от прибора. Но все же хороший аппарат  имеет  немаловажное значение.
Примерная картинка в голове складывается, также абсолютно вся информация по теме фиксируется и записывается. 
И все же skitalec59 на чем вы остановили свой выбор??? 
Или еще в поисках и раздумьях??? 
Поделитесь плиз вашим решением ,если это конечно не коммерческая/военная тайна. Думаю информация будет полезна всем, начиная от новичков как я и заканчивая людьми на опыте. 
Также прошу poljanyn как человека на опыте (огромном) по возможности и при наличии желания поделится секретами копа для начинающих и не только. И по приборам ваш совет также будет ценен.
Хочеться такой аппарат как сказал автор темы skitalec59:
 "Хочу аппарат, шоб находок до неба було. І все золоте. Хіба я багато прошу ? 🥺 Просто хочу буть щасливим ❤️" 
Был простым, удобным, результативным.
Но также чтоб и не переплатить при покупке прибора за бесполезные навороты и функции.
Планирую  заниматься этим профессионально. 
Возможности есть!
28.02, 16:15AutorOdpowiadać Vinpav24
Всем любителям копа мира, добра, хороших находок!!! Мне также интересна эта тема на будущее. Ноль в этой теме абсолютный, потому только изучаю, присматриваюсь, смотрю ролики.  Но всегда была тяга к такому роду занятию. Как сказал автор темы skitalec59 " Цеж все дитячі мрії, авантюризм. Пошуки скарба))" Вот примерно также это и про меня. Внимательно изучил тему обсуждения, даже сделал скрины в ворде на случай закрытия темы, чтоб не потерять рекомендации. Понял что факторов влияющих на конечный результат множество, и не только зависит от прибора. Но все же хороший аппарат  имеет  немаловажное значение. Примерная картинка в голове складывается, также абсолютно вся информация по теме фиксируется и записывается.  И все же skitalec59 на чем вы остановили свой выбор???  Или еще в поисках и раздумьях???  Поделитесь плиз вашим решением ,если это конечно не коммерческая/военная тайна. Думаю информация будет полезна всем, начиная от новичков как я и заканчивая людьми на опыте.  Также прошу poljanyn как человека на опыте (огромном) по возможности и при наличии желания поделится секретами копа для начинающих и не только. И по приборам ваш совет также будет ценен. Хочеться такой аппарат как сказал автор темы skitalec59:  "Хочу аппарат, шоб находок до неба було. І все золоте. Хіба я багато прошу ? 🥺 Просто хочу буть щасливим ❤️"  Был простым, удобным, результативным. Но также чтоб и не переплатить при покупке прибора за бесполезные навороты и функции. Планирую  заниматься этим профессионально.  Возможности есть!
Приезжайте, покупаем))
28.02, 17:00Odpowiadać Vinpav24
Вы имели ввиду покопаем?
Usunięte przez autora
28.02, 17:08
Все норм...ошибочка вышла...бывает...уже исправил...дякую.
Zmodyfikowane przez autora 28.02, 17:10
28.02, 16:37Odpowiadać skitalec59
Приезжайте, покупаем))
Ги ги - думаю vinpav24 покупаться й сам зможе.
Йому б покопать...)))
28.02, 19:22AutorOdpowiadać КОТок
Ги ги - думаю vinpav24 покупаться й сам зможе. Йому б покопать...)))
И покупаем 
И покопаем
28.02, 16:15Autor
Я сейчас на распутии двух дорог))
Нравится ХР ОРХ
Своей простотой в плане удобства 
Удобный и лёгкий до неприличия, плюс нравится то что он коварный металл и чернину на глубине оцветняет, а это огромный плюс 
Но минус для меня что он не мультик частотный (
Поэтому больше склоняюсь на эквинокс 800
Ибо 900 дороговато...
Ещё смотрел ака интроника 
Хорош, хорош, 
Но их в Украине нет плюс дорогой
28.02, 19:13
МИРУ і ЗДОРОBЯЧКА усім.Шан. аBтор бачу що Bи багаті на інFормацію по приборах....а як діло на (дорозі)по деусах...
є реальні недоліки.????..BИБАЧТЕ за прямоту...Дякую.
Мені радять з штатіB придбать деус 2 ...буде  коштуBать там,як тут деус1..боюсь що його неосилю...Що скажите????
28.02, 19:54
Вітаю спільното.Вставлю свої 5 коп.Який би апарат не був,а копати доведеться по- любому .На " жирних" точках можна і з виноградною лозою знаходити,а на вибитих і МРТ не допоможе,а якщо серйозно,то для початківців ідеально щось простеньке( наприклад Гарет айс)
28.02, 20:44Autor
А не для новачків?
А для сильних присильних, дуже мощних, крутих і дуже красівих копачів
28.02, 23:23Odpowiadać skitalec59
Якби мені хочаб,мінус з десяток років,я не думаючи взяв би тільки Деус 2 з антеною в придачу...
28.02, 23:16
Вітаю...
Скоро ,на дня,ну може тиждень але не після,,закриття вологи,,я рахую найкращі покопушки,,,це пошуки нових місць,пошуки бусинок та різних не металевих речей...тож-бо в перед...та і срібні розсипухи блистять на сонці за десятки метрів....ну і куди ж без старих шляхів ,та траків та старої карти Боплана
Zmodyfikowane przez autora 28.02, 23:45
01.03, 11:12
Вітаю всіх! на своєму досвіді можу сказати, що місця для копу вирішують все, а металодетектор можна вибрати щоб хоча би розпізнавав кольори металу...
01.03, 12:46Autor
Скажіть, а хто з якого року копає?)
Я з 2005 
Починали з гарет 2500 і експлорер се про
І скажу точно що апаратура багато що вирішує
Є звісно ті хто гімном жере ложками 
Але то дуже рідко
Скажіть хтось багато золота накопав з асе
01.03, 13:47
Детектор вирішує все, ми з колегою пройшли, нічого ніде ні чірікнуло, в мене Терра-50 з Діскавері 18.75, він з Деусом, ззаду йшов син з Траком і стандартом і на чоткому сигналі ольвійську патеру. Наші почули одночасно після зняття землі штик фіскаря. А говорити про везіння то для замозаспокоєння.
01.03, 13:50
Ні, ну і звичайно вміння володіти ним а не поміняти штук шість мд за три роки і розказувати "та в мене було все і всі вивчив досконально".
01.03, 16:22
рекомендую квазар ф3 двухчастотник 18/25 кгц от полюховича,у меня было минилаб эксполер,сафари,кайман,ака сигнум ,викинг а также тестировали с деусом,редом,и 800,705-то он не отстает,постоянно находки и золото видит и монеты и металлопластику,смысл переплачивать ,если можно новый за 9500 взять,и не хуже 800,100%- вы спросите 800, полугрош на какой глубине в черный кидает))) с квазаром такого нет.квазар  арм 15частота,динарий видит около 27 -см в грунте,не каждый дорогой возьмет такую глубину ,я копал 3 коп  до реформы на  целене с высокой травой,так что поднимать нужно было ,то видел четко глубина была 25см +10см травы точно.делайте выводы,я после того как столкнулся с ним не вижу смысла менять.думаю перейти на квазар ф-3 2частотник.ЭТО НЕ РЕКЛАМА если что))))брат ходит с фортуной тоже говорит не плохой апарат прошка и вроде элька,но я не знаю не держал в руках.
02.03, 11:42
АТ МАХ на сьогоднішній день, я бачу крутішим м.д. Всі думають що той самий ПРО, а ле це не так.
02.03, 13:46
Примерно 15 лет с етрак, если и решу менять, то только на новый етрак! Хожу за разными аппаратами и рассказываю, что лежит в земле и на какой глубине))) Один минус, учиться очень долго!
02.03, 14:06Odpowiadać roua
Примерно 15 лет с етрак, если и решу менять, то только на новый етрак! Хожу за разными аппаратами и рассказываю, что лежит в земле и на какой глубине))) Один минус, учиться очень долго!
Я також ходжу з Террою 705 і розповідаю, що у Камрадiв лежить під котушкою.
02.03, 14:24Odpowiadać Kopartel
Терра намного проще аппарат, но тоже отличный! Но трак есть трак
03.03, 16:23Odpowiadać Kopartel
Доброго дня...Тоже прикупив сьогодні річну  х-терру 705,місяць вибірав і повернувся до неї назад,раніш проходив з такою моделлю 7 років(купляв в Італії),важкувата ну надійна,можна і кабана оглушити,тож потребую від Вас допомоги ...як веде себе нел торнадо 18,75...в мене була раніш марс тайгер еліпс 18,75
Дякую
Zmodyfikowane przez autora 03.03, 16:25
03.03, 17:30Odpowiadać poljanyn
Доброго дня...Тоже прикупив сьогодні річну  х-терру 705,місяць вибірав і повернувся до неї назад,раніш проходив з такою моделлю 7 років(купляв в Італії),важкувата ну надійна,можна і кабана оглушити,тож потребую від Вас допомоги ...як веде себе нел торнадо 18,75...в мене була раніш марс тайгер еліпс 18,75 Дякую
Вiтаю. За  торнадо не скажу бо у мене Нел Шторм трьох частотна. Важкувата, але я дворукий. Веде себе стабiльно, я 18,75 майже не включаю, бо побачив, що на частотi 7,5 одинаково бачить дрiбнi цiлi як i 18,75. Помiтив,що коли кабель вiльно намотаний на штанзi то глюки задовбують.  Запитайте, пiдкажу.
03.03, 18:57Odpowiadać Kopartel
Дякую
А як з снайперками,або хантерами,приходилось працювати.
Кабель на всіх потрібно гарненько примотувати,і перший через верх.,бо будуть фантоми,і пилюку трусити часто з защити
Zmodyfikowane przez autora 03.03, 19:32
03.03, 19:36Odpowiadać poljanyn
Дякую А як з снайперками,або хантерами,приходилось працювати. Кабель на всіх потрібно гарненько примотувати,і перший через верх.,бо будуть фантоми,і пилюку трусити часто з защити
З іншими катухами не працював, тільки штатка та Нел Шторм, бо вибачте, я не бачу в цьому потреби, Терра 705 має гарне розділення цілей, замість снайперки і штатка катіт, якось так.
03.03, 23:10Odpowiadać Kopartel
Можи і так,,але по спец.замовленню нел.робить такі котушки з кабелем 3 метра,і це краще чим піном штрикати
03.03, 19:02Odpowiadać skitalec59
Був у мене тайгер..хороша котушка...тепер взяв цього прибора для розвалин,маю два мертвих хутора ,але там повно всякого хламу ,і чагарники...тай Ася дуже криклива,боюсь щоб вовк не прийшов..недавно ,з місяць тому бачив
Zmodyfikowane przez autora 03.03, 19:05
09.04, 20:45Autor
Не взял ещё 
Но скорее всего остановлюсь на эквинокс или нокта легенда
10.04, 09:36Odpowiadać skitalec59
Доброго, беріть легенду. Гарний прилад точніше розумний прилад. Хтось буде казати це той віник, ні це не так.
10.04, 10:20AutorOdpowiadać teslenko
Доброго, беріть легенду. Гарний прилад точніше розумний прилад. Хтось буде казати це той віник, ні це не так.
Доброго дня,  а у вас легенда ?
Можете трохи розказать про неї?
Цікаво як вона працює на огородах і теж як вона себе везде на залізо в лісі 
На древнє
10.04, 09:06
МИРУ усім і ЗДОРОBЯЧКА копать...копать...копать...
Деуса обминаєте бачу....чому?
10.04, 10:19AutorOdpowiadać mat19_21
МИРУ усім і ЗДОРОBЯЧКА копать...копать...копать... Деуса обминаєте бачу....чому?
Деуса обминаю
По причині того шоткопають хлопці з ним 
І нормально уступають мультичастотним приладам 
Якось от більше мене приваблюють мультичастотні
Типу це більш ефективно
10.04, 13:21
ищет НЕ прибор, ищет человек
по-боку какой прибор, главное - упёртость, и как бы мракобесно не прозвучало, ФАРТ
живу с этого занятия 15 лет
пол года 50-я тёрка
четыре года ХР-гмп
уже больше десяти лет Дуська
и кто только со мной не ездил, и на битяки, и на не очень
НЕ ПРИБОР ИЩЕТ
10.04, 14:07Odpowiadać Norther
Вітаю, без приборів, ви нічого не знайдете, шукає м.д, а за кермом у м.д оператор.
10.04, 13:29
Norther
Вітаю,з приладами по черзі ходите чи як? 7 років ходив з гмп зараз Деус лайт,експериментую з частотами
10.04, 13:35
это хронология приборов, он один, в любой заданный момент
10.04, 13:41
І ще,скажіть будь ласка про 4 частоту на Деус,чи варто на ній ходити з Вашого досвіду, дякую
10.04, 13:55
у мну катушки такой нету, у одного покойного напарника была
какого-то отчётливого результата я не видел
10.04, 17:20
Доброго вечора 
Якщо хтось надума купити МД ТЕРРУ 705,знайте що є мошенник
Якименко Микола Васильович 
Т.0634117465
Код 2083809654
Він чекає на Вас..
Ні в якому разі наперед копитні не давати..все підробки.гарантія липова.заміна плати...прибор з Алі-єкспрес  працює з напарником Курбатов Дмитро
Закарпаття,ну можуть бігать і в Чернівцях 
Обережно
10.04, 20:06
Як на маю думку спочатку треба знати де ви будете ходити і які там грунти ! порадьтесь з фахівцем ! для початку не беріть дорогий прилад но і самий навчальний ! бо дуже багато людей беруть а потім жалкують і продають  його так як їм не зайшло хобі! Не погано може підказати Костя (Борсук) з магазину Фортуна ! а там дивіться  самі ! Це не реклама!
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.