Добрий день, Андрію! (У нас в Спільноті культурні люди вітаються...) Це сучасний амулет на релігійну тему. Доречі, цікава ідея поєднання зображень православної та католицької течій християнства.
Добрий день, Андрію! (У нас в Спільноті культурні люди вітаються...)
Це сучасний амулет на релігійну тему. Доречі, цікава ідея поєднання зображень православної та католицької течій християнства.
Доброго дня ) я вибачаюся ! Підкажіть як я більше можу дізнатися про амулет ?
Абсолютних аналогій з таким видом амулета я не зустрічав. Корона в середхрестті - явище не розповсюджене. Схоже бачив у філіппінських хрестиках. Одним словом - це приватне виробництво місцевого призначення. Кожен майстер робить так, як йому підказує уява Біблейських образів.
Абсолютних аналогій з таким видом амулета я не зустрічав. Корона в середхрестті - явище не розповсюджене. Схоже бачив у філіппінських хрестиках. Одним словом - це приватне виробництво місцевого призначення. Кожен майстер робить так, як йому підказує уява Біблейських образів.
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".
Це сучасний амулет на релігійну тему. Доречі, цікава ідея поєднання зображень православної та католицької течій християнства.
Підкажіть як я більше можу дізнатися про амулет ?