Skif012
Skif012
9 lutego, 20:42

Полушка 1700 р яка орієнтовно може бути ціна .?

Полушка 1700 р яка орієнтовно може бути ціна .?
Цікавить її ціна ,скільки вона може вартувати так як цих років на форумах немає!

15.02, 07:58AutorOdpowiadać minelaboff
Вітання! Вибачаюсь дякую за відповідь зповагою@
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
09.02, 21:21
Доброго вечора!!!Рік точно не 1720, і мені здається що вона срібна!!!
09.02, 21:48Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Меняется когда затупил и забыл с какого зашёл )))
Zmodyfikowane przez autora 09.02, 21:49
09.02, 21:54Odpowiadać minelaboff
Хотів бути "вумним", а вийшло "якось так...". Зараз техпідтримку попросимо перевірити IP-адресу і забанимо навічно, в разі співпадіння.
10.02, 00:12
Просіть хай перевіряють, просто монетку знайшов я, а з скіфом ходили разом на коп, і йому було цікаво що то за монетка, тому і виставив на обговорення!!! Ніхто не вумнічає, я просто на віоліті ще не дуже розібрався, вчуся!!!
10.02, 00:25
Я тільки рік ходжу з МД, вже троха накопав, треба щось з тим всім робити:)))
10.02, 08:39
Лиш собі, не спіши все переводити на гроші, підкопай ще. Потім виставлятимеш коли будеш мати знання , досвід, розбкрешся з сайтом.
23.03, 17:23
Шановний Skif012, поповніть будь-ласка свій рахунок, та давайте завершемо справу по виграному мною лотом, що ви виставляли на продаж! Чекаю! С повагою!
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.