AlinaFedorook
AlinaFedorook
14 lutego, 13:01

Кераміка на визначення.

Кераміка на визначення.
Доброго дня, шановні.  Прошу вашої допомоги у визначенні керамічних виробів. Придбала у людей які заїхали в будинок і продавали речі минулого власника. Я маю колекцію української кераміки минулого століття. Але визначити ці предмети самостійно не змогла. Такі форми я не зустрічала. Вони начебто з різних місць. Це не точно, але здається продавець казав, що минулий власник привіз цей посуд з Херсонської області. Маленький глечик, навіть про те що був значно пошкоджений - дбайливо реставрувався (клеєний). Є думка що посуд тривалий час провів у воді (або обмазаний чимось схожим на алібастр, шпаклівку...), але це лише моє припущення. Дякую за увагу. P.S. Розміри (висота): глечик без ручки - 28см, глечик темного кольору - 20см, глечик з діркою (клеєний) - 13см, парний посуд - 7-8см. Зробила багато детальних фото, але дозволяється залити лише 12, при потребі надам інші. 

14.02, 21:52AutorOdpowiadać друг ромео
Дякую за відповідь. Мабуть в такому разі не варто шкодувати про покупку, - бо у продавця на фото вони виглядали значно більшими, а приїхали такі малі..., і забрала на пошті лише тому  що вже домовились :)
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.