Новий Завіт з Псалтирем Вільно 1623. Видно з фото що тут Новий Завіт бо фоліація справа внизу. Всього 605 листів тобто 1210 сторінок порахуйте скільки у Вас
Я розумію що за книга і приблизно що може коштувати і Я не з тих людей що вірять на слово не турбуйтесь Я хоч і новачок в антикварних продажах але в обіду себе не дам .
Ми шукали надійного постачальника для виготовлення пакування для нашої продукції і знайшли HotPrint. Вони запропонували безліч варіантів дизайну і матеріалів, що дозволило нам обрати найкращий варіант для нашого бренду. Процес замовлення був простим, а менеджери дуже допомогли нам з усіма питаннями. Пакування було виготовлено вчасно і вийшло дуже якісним і привабливим. Якщо вам потрібне якісне пакування для вашої продукції, рекомендую звернутися до HotPrint: Виготовлення коробок на замовлення - виробництво упаковки в Києві та Україні | Хотпринт . Чудовий сервіс і високий рівень виконання!
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".