Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, чи є в даних іграшках якась цінність , окрім історії , як вони до мене потрапили. Дані машинки інерційні . Буду вдячний за відгук. З повагою
Дякую, якщо цікаво то історія їх походження така, мій батько в 1988 році пригнав японське авто , яке забирав з парому у Владивосток, і ці машинки були знайдені у авто під сидінням , також було знайдено , щось на зразок кіндера , пластмасове яйце в якому знаходився маленький мотоцикл у вигляді конструктора, теж інерційний але не вистачало переднього колеса і батько його в ставив вже з нашої іграшки. Зараз додам фото. Дякую за відгук! З повагою
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".