Karmaluk
Karmaluk
20 lutego, 09:31

"За оборону Одессы" + "За оборону Севастополя" + "Будапешт" + "Вена"

"За оборону Одессы" + "За оборону Севастополя" + "Будапешт" + "Вена"

Доброго дня.
Ще на початку 90-х, коли збирав УСЕ, ЩО МАЛО ВІДНОШЕННЯ ДО ІСТОРІЇ, в руки потрапили кілька медалей. Щось загубив, щось виміняв, щось подарував. Але вказані медалі залишилися. 
Документів на них НЕМАЄ. Але моя впевненість у оригінальності нагород = 99% (просто В ТОЙ час підробкою таких речей ще не дуже промишляли, а китайці були більше зайняті виробництвом дітей, аніж штампуванням раритетів для нашого ринку).
Проте, оскільки планую виставляти нагороди на продаж, пропоную товариству висловити свої думки щодо автентичності, оригінальності даних речей
Заздалегідь вдячний з адекватні коментарі.
З повагою.

Odpowiedzi: 0
20.02, 12:48AutorOdpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Дякую за увагу до мого посту.
Вибачте, що виставлю себе повним невігласом (хоча у фалеристиці я такий і є ), але чим відрізняється, наприклад, "За оборону Одеси" - воєнкомат, від "бойової"? І, так як я планую їх виставляти на торги, то яка більш цінується колекціонерами?
З повагою
20.02, 13:02Odpowiadać Karmaluk
Цільноштамповане вухо,у матроса "єнотівський" фейс. Самі порівняйте. Бойові ціняться дорожче. Але й ці не дешеві також.
Odpowiedzi: 1
20.02, 13:08AutorOdpowiadać ГАЙДАМАКЪ
Дякую Вам, шановний, за більше ніж зрозуміле і наочне роз'яснення (у моєму випадку це було дуже актуально :-)))) )
Я так розумію, що при виставленні на торги я можу сміливо вказувати додатковою ознакою меділі "воєнкомат", щоб відразу зорієнтувати людей?
Ще раз Вам дякую. З повагою
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.