nickelback
nickelback
24 lutego, 15:22

Іграшка чи оберіг?

Іграшка чи оберіг?

Доброго дня.Шановні експерти,будь ласка,допоможіть визначити,що це за річ.Здається ведмедик з "причиндалом".Cопутка: монети,печатки-16-17 ст.обручки того ж періоду.Матеріал більш схожий на низькопробне срібло.

24.02, 18:00
Доброго. А може хрестик. А не ведмедик з причиндалом. матеріал свинець.
Zmodyfikowane przez autora 24.02, 18:01
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
24.02, 19:34Autor
Добрий вечір,матеріал не свинець,та не олово,твердий більш схожий на оловянисту бронзу.
vkf772458
24.02, 19:41
Скорше оберіг. Не факт, що ведмедик, бо якось незвично для такої тварини руки розкинуті.  хоча навряд той, хто робив фігурку, прагнув точності зображення.
26.02, 11:22AutorOdpowiadać vkf77
Доброго дня.Дякую з увагу та приділенний час.Коли розчистив спеціальним інструментом,то видно морду тварини,чітка деталіровка очі,рот,ніздрі мене це вразило.Моє хоббі-чищу іноді підрізаю,якщо треба античні монети.В питанні реставрування я не профан.
Odpowiedzi: 1
Musat3936
24.02, 22:23
Бідняцький хрестик , який намагалися зробити в домашніх умовах .
Вади КР до 17/18 ст
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.