lufa363
25.02, 21:47Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
"Мужчина ,якщо не потвора, то вже красень."
lufa363
25.02, 21:49Odpowiadać lufa
І у Вакули хоч очі на одному рівні, чого не скажеш про косооку Оксану.
25.02, 22:07Odpowiadać lufa
І у Вакули хоч очі на одному рівні, чого не скажеш про косооку Оксану.
Глянувши на Оксану, Вакула почухав потилицю і подумки згадав народні прислів'я:
,,Який брів - таку й стрів"
,,З лиця воду не пить"
,,Люби криву, косу, каліку - і бог добавить тобі віку".
     А потім ще подумав про себе:   в кінці кінців - мені ж із неї не стрілять...
Odpowiedzi: 1
25.02, 22:11
Здравствуйте. Много писать не буду .Фигурка 60-х годов выпускалась только с таким дном .
Odpowiedzi: 0
lufa363
26.02, 08:51Odpowiadać Client625375
І окрилений таким вдалим дебютом, зразу ж виставив ще й фейкового Червоноармійця з дівчиною. Зараз вже немає у продажу. Або сам зняв або купив щасливий володар Дівчинки Ау( ну, щоб зекономити на пересиланні, то зразу дві). Продавець підробок цей пан чи пані.
26.02, 12:07Odpowiadać lufa
Червоноармійця з дівчиною я йому закрив, так само як і Черевички, Черевички він виставив знову, а червоноармійця чомусь ні. Можливо вже без аукціону продав людині, якій або не принципово що збирати, сподобалась фігура - купив, неважливо, новороб чи оригінал, або яка зовсім не розбирається в цьому.
26.02, 21:05
Жаль что покупая новодел статуэтки "Черевички" многие верят в его оригинальность .
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.