OlegWR
OlegWR
27 lutego, 01:37

Чому б не створити окремий розділ з назвою "Питання до адміністрації"

Чому б не створити окремий розділ з назвою "Питання до адміністрації"

Розділ де б всі користувачі спілкувалися і обговорювали питання загалом, а не індивідуально з адміністрацією
Як вам ідея ? 

Odpowiedzi: 0
28.02, 14:57
Почему бы все вопросы не писать в поддержку индивидуально, как на всех известных и понятных маркетплейсах ? А не создавать соцсеть здесь  одноглазники продолжать  и комсомольские собрания. 
 Соцсети уже существуют. Кому охота общественного порицания или внимания публичного к своей реально существующей проблеме, в фб это через хэштег легко сделать.
28.02, 15:29AutorOdpowiadać TFMsale
Вибачте, я не знаю цієї мови. Напишіть ваше питання до мене українською.
28.02, 19:09Odpowiadać OlegWR
Вибачте, я не знаю цієї мови. Напишіть ваше питання до мене українською.
Так вы совок предлагаете, на совке ответ. Все более чем логично.
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 1
01.03, 16:58
Навіщо продовжувати друкувати автору російською, якщо він надрукував, що російської не знає. Це окремий вид розумової відсталості?
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.