Norik36
Norik36
27 lutego, 22:28

Ікона святий Інокентій іркутський епіскоп

Ікона святий Інокентій іркутський епіскоп
Добрий вечір.
Допоможіть будь ласка визначити коли була написана ікона. Хочу виставити на продаж, не знаю яке століття.

27.02, 22:36
Вітаю!
Перемальовка з літографії 1850 року. 
Тому цей портрет Івана Кульчицького (справжнє ім`я) можна датувати ребежем 19-20 ст.
27.02, 22:44AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Перемальовка з літографії 1850 року.  Тому цей портрет Івана Кульчицького (справжнє ім`я) можна датувати ребежем 19-20 ст.
Дякую. 
То це вважається не іконою а портретом, чи я Вас не так зрозуміла? Антикварної цінності немає?
27.02, 22:49Odpowiadać Norik36
Ні. Це ікона в повному розумінні. Просто вона змальовувалася, а не була уявленням іконописця. Тому, як художній витвір, стоїть на нижчих щаблях.
27.02, 22:55AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Ні. Це ікона в повному розумінні. Просто вона змальовувалася, а не була уявленням іконописця. Тому, як художній витвір, стоїть на нижчих щаблях.
Дякую, за розгорнуту відповідь!
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.