Client820374
Client820374
4 marca, 13:55

Доброго дня 20 Крейцерів 1780 р. На визначення і оцінку.

Доброго дня 20 Крейцерів 1780 р. На визначення і оцінку.
Доброго дня допоможіть будь ласка визначити 20 Крейцерів. І оцінити, не можу знайти таку.

Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
04.03, 15:05Autor
Такі як ви кидаєте проходи я бачив. А іменно таку як ця не можу знайти.
04.03, 15:24AutorOdpowiadać 666Alexandr666
Дякую за пропозицію, но я не запитую старт, а попросту не можу знайти іменно таку монету. І не можу знати яка її реальна ціна. Неможу знайти ні одного проходу, перший раз таку зустрічаю.
04.03, 16:09
В першому посту я написав, що ПОДІБНЕ...  Замість того, щоб подякувати за витрачений час, ви доволі агресивно реагуєте.... Я б на вашому місці взагалі спочатку запитував допомогу щодо автентичності монети, бо схоже навіть австрійці з венграми, німцями, богеміями та іншими навіть гадки не мають, що така монета існувала.... Тільки не кажіть, що копана та ще й особиста знахідка....
Odpowiedzi: 3
04.03, 16:26Autor
Я подякував,і написав що не запитую про стартову ціну. А в автентичності монети немає сенсу запитувати таяк я лічно сьогодні її викопав в кошелю з ен крейцерами і 6 Крейцерів Ліопольда. З повагою.
04.03, 16:31
Не буду вдаватись в полеміку, але в порівнянні з рештою монет, навіть сріблом, ця виглядає UNC. З повагою
04.03, 16:56Odpowiadać malyuzenko
Я також вам дякую і лайк, бо на цьому сайті також все передивився, але по Австрії, хоча думка й була перевірити Угорщину, але потім щось збило з пантелику "філери-гелери"... От так все просто виявляється. Вам ще раз дякую, автору респект за "зачьотну" знахідку, вдачі й надалі. З повагою
04.03, 16:38Autor
Дякую, так монета в шикарному стані. І цікаво що не можу знайти іменно таку. Можливо хтось по каталогах знайде і підкаже. З повагою до всіх.
04.03, 16:49Odpowiadać Client820374
Я вам скинув фото де є монетний двір та ціна монети
04.03, 16:55AutorOdpowiadać malyuzenko
Дуже дякую за допомогу. Но на віоліті таких в проходах не має? Чи я помиляюсь з повагою.
04.03, 17:54Odpowiadać Client820374
Можливо десь і є проходи,потрібно шукати.Я гадаю на цю монетку інтерес буде та й ціна трохи більша як по каталогу.
04.03, 18:01AutorOdpowiadać malyuzenko
Дякую, ціна в каталозі нічого не каже, бо на подібні ціна в каталозі сто, двісті гривень. З повагою. 🤝
06.03, 17:57
Краса, монета Мрія, рідкісна та щей в стані огонь.Вітаю з шикарною знахідкою. Думаю ціна порадує.
09.03, 07:46AutorOdpowiadać OLES_60
Дякую за пропозицію но за таку монету, що на скільки рідко зустрічається,і на віоліті неможливо знайти жодного проходу , та щей у відмінному стані. Думаю ваша пропозиція не доречна. З повагою.
09.03, 21:21AutorOdpowiadać Yarda
Дякую, за посилання но де там є хоча одна така як ця монета, не говорячи про стан. З повагою.
09.03, 21:27AutorOdpowiadać Yarda
Не побачив вибачаюсь.  і це було два роки тому,та щей в Чехії. Тут в нас не зустрічав такої монети. Тай пропозиція ціни увімкнена і вже пропонують. З повагою
09.03, 21:40AutorOdpowiadać Yarda
Я на 15 був готовий зняти резерв, попросту не встиг бо зависло зайшов за пізно,хто хоче купити той купить, бо таку монету не часто зустрінеш, а за безцінь не збираюсь віддавати. З повагою до всіх.
Odpowiedzi: 3
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.