NDEKC
NDEKC
6 marca, 14:06

Визначення потертої монети

Визначення потертої монети
Доброго дня усім , можливо хтось допоможе в визначенні, як бачите одна сторона зовсім ніяка, хоча на зір щ одної сторони видно гілку , друга сторона з таким профілем, заздалегідь вдячний за допомогу

Odpowiedzi: 0
07.03, 11:30Autor
Шановні форумчани, можливо підкажете, я на сайті новачок, є попадає багато цікавих поиблуд, я кілька разів кидав на визначення, але крім неадекватний відповідей нажаль не отримав, може підкажете як правильно відкривати тему по знахідкам які скоріше за все не коштовні але цікаво їх призначення, я наведу приклад, печатка, частина типографських слів, жетони, деталі які не пошкоджені та виглядають як біжутерія .
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.