Вітаю. Перед тим, як виставити на продаж, намагався знайти таку розмальовку цієї фігурки. Не можу зрозуміти, такій розкрас зустрічається? Це нормально? До того ж вона трохи легша за вагою від тієї, що зі звичайним яскравим розфарбуванням.

8 marca, 12:55
Фігурка Посиденьки під гармонь. Прошу допомоги – незвичайне розфарбування
Фігурка Посиденьки під гармонь. Прошу допомоги – незвичайне розфарбування
Саме так )) Можете ще й дописати, як маркетинговий хід, що " з-під руки рідкісного оригінального майстра" ))
Главное - в раздел "копии"
Автору теми, успіхів
1. Автор поставив проблему "Прошу допомогти", тому що "Не можу зрозуміти, такій розкрас зустрічається? Це нормально? До того ж вона трохи легша за вагою...".
Автор отримав допомогу - фігурка є підробкою.
2. Автор подякував і написав " в такому разі можу виставляти її на продаж з назвою "оригінальна рідкісна підробка".
Якби поставив "смайлик" - на цьому все б і закінчилося. Але подальші коменти автора свідчать, що це було написано серйозно. Ну і у людей, які серйозно знаються на темі радянських фарф. статуеток таке формулювання викликало нерозуміння і, можливо, дещо різкуваті коменти. Це, в свою чергу призвело до коментарів "на захист" автора - "не звертай увагу.." , "держиморди..клейма чіпляти" і т.і.
А по суті - ще раз кажу, що отримана відповідь щодо того, що статуетка є саме підробкою під оригінальну існуючу фігурку і має імітацію клейма завода. Якщо в когось інша думка - будь ласка, висловіться.
Звичайно, її можна продавати. Звичайно, хтось її купить, якщо ціна його буде влаштовувати. Головне при чесному підході любого продавця, щоб покупець розумів, що він купує - не вказувати, що це СРСР, Київський завод, а зазначити, що підробка. І ніяких проблем.
Щодо комента шановного mrCrabs - Ви повністю праві в тому, що якщо фігурка подобається і тішить око, людина з радістю купить. Але, на мій погляд, змішані аргументи, коли Ви розповідаєте про "підробки" і про "фантазійні" статуетки. От той приклад про Вашого знайомого митця і статуетки, які ніколи не вироблялися - якщо на цих статуетках немає підробного клейма заводу, то зауваження "чи знає він що то всьо фуфло" тут помилкове. Це дійсно можуть бути фантазійні витвори самого митця, вони не є підробками і вони або не мають клейма, або майстер ставить сам своє клеймо і засвідчує, що це його витвір. І це не фуфло.)
З повагою до всіх.