viltorel
viltorel
8 marca, 12:55

Фігурка Посиденьки під гармонь. Прошу допомоги – незвичайне розфарбування

Фігурка Посиденьки під гармонь. Прошу допомоги – незвичайне розфарбування
Вітаю. Перед тим, як виставити на продаж, намагався знайти таку розмальовку цієї фігурки. Не можу зрозуміти, такій розкрас зустрічається? Це нормально? До того ж вона трохи легша за вагою від тієї, що зі звичайним яскравим розфарбуванням.

Odpowiedzi: 0
09.03, 15:44Autor
Всім дякую за підказку. В такому разі можу виставляти її на продаж з назвою "оригінальна рідкісна підробка".
09.03, 15:49Odpowiadać viltorel
Добридень!
Саме так )) Можете ще й дописати, як маркетинговий хід, що " з-під руки рідкісного оригінального майстра" ))
olirka1006
09.03, 17:19Odpowiadać viltorel
Всім дякую за підказку. В такому разі можу виставляти її на продаж з назвою "оригінальна рідкісна підробка".
Пробачте, ви в своєму розумі?
Odpowiedzi: 4
Odpowiedzi: 3
olirka1006
09.03, 20:16
А залишити собі цей виріб не маєте бажання? Ну 10 років вже була, хай і буде далі. Чи маєте бажання лошка знайти?
Zmodyfikowane przez autora 09.03, 20:18
09.03, 21:00Autor
В мене їх дві: одна звичайна (та ще з якимсь подарунковим написом), а друга – ось ця. Вирішив однією позбавитись, ось і постало питання про розмальовку.
10.03, 13:39
Друже не звертай увагу на деякі войовничі коментарі на кшталт чи в своєму розумі або на пропозицію залишити виріб собі! Маєш бажання виставляй на продаж і я впевнений що покупець знайдеться! Наприклад я колись зайшов до майстерні мого знайомого митця і побачив як в нього на полицях постало біля 15 фігурок не те що підробок а просто фантазійних робіт різних піонерів ,школярів,дітлахів які ніколи не вироблялися ні одним заводом! Я зробив заууваження чи знає він що то всьо фуфло! І на мою здивованість він відповів так я знаю але воно мені подобаеться і я ціленаправлено його купую бо я не вкладую гроші в інвестиційний предмет з думкою про те що колись його  продам, а купую річ  для себе бо просто вона мені до душі! :-) PS ще добавлю що в мене особисто теж є фігурка  я знаю що то підробка але вона мені тішить око як виріб а не як предмет що має коштувати грошей...Так що то пусті суперечки чи можна продавати ви правильно написали що хтось може збирати саме підробки!
Zmodyfikowane przez autora 10.03, 13:50
10.03, 14:00AutorOdpowiadać mrCrabs
Дякую за добрі слова. Наші думки в цьому збігаються.  Міг би перелічити кілька речей, які не мають жодної цінності, але я їх зберігаю, вони мені подобаються. Дякую.
10.03, 16:11Odpowiadać viltorel
У меня тоже есть статуэтка подделка под старинную французскую мануфактуру. Подделка, но шикарная: огромная, с тонко проработанными деталями, красочная, без единого дефекта, красивенная. Обожаю ее и ни за что не расстанусь с ней. Еще мне подарили две поддельные фигуры космонавтов (человек таким знимается, ну вы поняли чем), Гагарин и Терешкова, стоящие в облаках. Красота, сделаны замечательно, глаз радуют а больше и не надо. Я ведь не коллекционер (коллекционер для меня слово ругательное) ничего не собираю, поэтому не вижу ничего страшного, что на полке у меня стоят красивенные подделки. Выставляйте смело статэтку на продажу, она премиленькая и обязательно найдет нового хозяина.
Odpowiedzi: 1
10.03, 16:44
Ох і люблять держиморди на людей клейма чіпляти.
Автору теми, успіхів
10.03, 18:52
Друзі, з цікавістю прочитав усі коменти. Так сталося, що коменти значно "ширші", ніж початково сама тема. І вже перемішалася суть з того, що це є за статуетка з тим, чи можна її продавати. На мій погляд:
1. Автор поставив проблему "Прошу допомогти", тому що "Не можу зрозуміти, такій розкрас зустрічається? Це нормально? До того ж вона трохи легша за вагою...".
Автор отримав допомогу - фігурка є підробкою.
2. Автор подякував і написав " в такому разі можу виставляти її на продаж з назвою "оригінальна рідкісна підробка". 
Якби поставив "смайлик" - на цьому все б і закінчилося. Але подальші коменти автора свідчать, що це було написано серйозно. Ну і у людей, які серйозно знаються на темі радянських фарф. статуеток таке формулювання викликало нерозуміння і, можливо, дещо різкуваті коменти. Це, в свою чергу призвело до коментарів "на захист" автора - "не звертай увагу.." , "держиморди..клейма чіпляти" і т.і.
А по суті - ще раз кажу, що отримана відповідь щодо того, що статуетка є саме підробкою під оригінальну існуючу фігурку і має імітацію клейма завода. Якщо в когось інша думка - будь ласка, висловіться.
Звичайно, її можна продавати. Звичайно, хтось її купить, якщо ціна його буде влаштовувати. Головне при чесному підході любого продавця, щоб покупець розумів, що він купує - не вказувати, що це СРСР, Київський завод, а зазначити, що підробка. І ніяких проблем.
Щодо комента шановного mrCrabs - Ви повністю праві в тому, що якщо фігурка подобається і тішить око, людина з радістю купить. Але, на мій погляд, змішані аргументи, коли Ви розповідаєте про "підробки" і про "фантазійні" статуетки. От той приклад про Вашого знайомого митця і статуетки, які ніколи не вироблялися - якщо на цих статуетках немає підробного клейма заводу, то зауваження "чи знає він що то всьо фуфло" тут помилкове. Це дійсно можуть бути фантазійні витвори самого митця, вони не є підробками і вони або не мають клейма, або майстер ставить сам своє клеймо і засвідчує, що це його витвір. І це не фуфло.)
З повагою до всіх.
Zmodyfikowane przez autora 10.03, 19:04
olirka1006
10.03, 21:57
Дивно, але ця фігурка відверто огидна. Обличчя алкоголіків, одутлі, пропорції  порушені. Згодна, що якщо речь красива, приносить якесь  емоційне задоволення, то тут неважливо яке походження. Але  невже таке , що на світлинах,може подобатись? Я дійсно не розумію. І, пробачте, якщо 10 років 2 фігури стояли поруч, оригінал і ось таке, то не побачити різницю  дуже важко. Тому щось мені здається,автор десь лукавить.
Zmodyfikowane przez autora 10.03, 21:57
10.03, 23:27AutorOdpowiadać olirka
Я дивуюся, навіщо ви намагаєтеся знайти чорну кішку у темній кімнаті. Усі ці три роки війни фігурки пролежали запакованими в ящиках. Тепер вирішили повернути їх до життя. Ось чому і виникло питання у відмінності фігурок.
olirka1006
10.03, 23:30Odpowiadać viltorel
Я дивуюся, навіщо ви намагаєтеся знайти чорну кішку у темній кімнаті. Усі ці три роки війни фігурки пролежали запакованими в ящиках. Тепер вирішили повернути їх до життя. Ось чому і виникло питання у відмінності фігурок.
По-перше, війна йде не 3 роки, а вже 11 років. По-друге, цікавий асортимент лотів у Вас
olirka1006
10.03, 23:31Odpowiadać olirka
Жодної порцеляни, тільки книжки або листівки, на 99% аля великий новгород або святая русь
11.03, 10:10AutorOdpowiadać olirka
Логіка в Вас та ще. Тому що я порцелянові фігурки збираю і купую, а аля новгород вже ні, розпродаю. Моя Вам порада -  не лізьте туди, про що я Вас не просив, займайтеся консультаціями, якщо у Вас це виходить.
10.03, 23:05
Газу нема, світла нема, за сина виплат нема, сидять кацапчики з п'яними мордами, та на гармошці грають ... Та й пуйло прославляють, думаю з таким перформансом цей витвір мистецтва буде дорожче
10.03, 23:27Autor
Я вкотре дякую всім за поради та експертну оцінку. Вважаю, що тему закрито. Бажаю всім здоров'я.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.