sagit15805
18.03, 13:23ZnawcaOdpowiadać MakcKamrad
Так. Але Ви спитали за все. Якщо хтось і купить таку купу - то не в колекцію. Щось може собі залишити, інше треба буде продавати. Тому максимальну "поштучну" ціну за купу ніхто ніколи не дасть.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
18.03, 13:43Odpowiadać Ihor_hamilton
Я зустрічаю вашу уже енну відповідь, і нажаль " ні-про-що". Якщо пишите, то обгрунтуйте свою оцінку, людина надіється...
Odpowiedzi: 2
18.03, 16:00
Якщо я збирав би монети - підтвердив би ставкою. Але монети не збираю.

Людина з досвідом та рейтингом написала скільки коштує одна монета +/-. В першій відповіді.

Також враховуйте що з роками їх ціна зросте. Логічно?)
18.03, 18:07Odpowiadać Ihor_hamilton
Ну да 28 шт множим на 400 как раз 25 000 и выходит.
А если лет 300 подождать ,то и все 30 000 будет.
Логика - железная.
18.03, 18:46
Ігоре, в школі мабуть двійка була по арифметиці та логістиці???
19.03, 09:23Odpowiadać 14evdok88
У Вас, шановний, так точно) от що що, а логістика нам тут Дуже допоможе!)
19.03, 10:36Odpowiadać podolskyua
Про логістику такого лота теж буде треба подумати)
19.03, 19:27Odpowiadać master223
По логіці чи логістиці, шановний 14evdok88?
Скоріше по логіці, але в школі цього немає. Самоосвіта, а це треба читати книжки, а з цим не густто
19.03, 18:09
Тысяч десять если за все набросают то это уже будет праздник, но думаю если разом , то ближе к восьми. В таких ситуациях все решают торги, но там люди будут торговаться с учетом дальнейшей своей выгоды. Тут как скоро деньги нужны, если можно подождать, то отдельно и ждать клиента.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.