Petro_Kos
Petro_Kos
20 marca, 23:02

Анатомічний атлас 1656 року на оцінку, JULII CASSERII, 112 гравюр

Анатомічний атлас 1656 року на оцінку, JULII CASSERII, 112 гравюр
Temat zamknięty
Доброго дня

Цікавить Оцінка продажу атласу.
Загалом у дуже доброму стані, у часи срсрс відбулася реставрація з підрізкою і зміною обкладинки.
присутні печатки бібліотеки початку минулого століття.
112 гравю у відмінному стані!

Odpowiedzi: 0
20.03, 23:06Autor
а це хто, я в букіністиці на дуже(
З пов.
Zmodyfikowane przez autora 20.03, 23:06
Odpowiedzi: 1
21.03, 16:44
Дуже цікаве і нечасте видання, як на мене. Як Ви і визначили, цінне за рахунок ілюстрацій гравюр. Важливо визначити, чи в наявності всі сторінки та гравюри.
_
По ціні немає з чим порівняти в наших реаліях саме такого типу видання.
Тому пишу своє припущення. Вважаю, що її ціна біля 40-80 тис. грн. Але дорогі книги не завжди легко продати та ціну продажу важко передбачити.
Видання однозначно цінне.
21.03, 18:20AutorOdpowiadać IvanoF
Дуже дякую за думку.
ще цікавить питання наявності печаток, приватного екслібріса часів ссср та бібліотечних штампів 30х років 20 століття?
Прибрати як я розумію їх не можна, але вони впливають негативно, як і реставрація, чи в даному випадку ніяк?

З пов.
Zmodyfikowane przez autora 21.03, 18:21
21.03, 21:20Odpowiadać Petro_Kos
за відсутності конкурентів, у Вашому випадку не сильно впливає.
Екслібріси додають цінності, якщо вони належали відомим чи видатним діячам. 
Не впливають, якщо гарно виконані і десь скраєчку на форзаці. 
Та негативно впливають, якщо їх у формі штампів ставлять у багатьох місцях і на кожній ілюстрації. 
Але я б на Вашому місці нічого не робив з ними, може вийти гірше.
23.03, 06:59
Доброго дня! Як будете виставляти на аукціон, то скиньте сюди лінк. Дякую
Temat zamknięty
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.