23.03, 12:39
Вітаю!
Дуже давно, тут на форумі обговорювали аналогічну наковальню. Зійшлися на думці про предмет для ремонту мідного посуду.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
23.03, 13:38
Ага, відклепувати край крила Ф-16 для зменшення витрати авіагасу. Куди ми котимось.
23.03, 16:38
Доброго дня.Пиньок він і залишається пиньком,а от сфотографуйте отой верхній палиць тільки з середини,я так розумію він ходить уверх, вниз?Можливо працює як заклепочник.
23.03, 17:04Autor
Вона просто зараз не в мене придлагають купить, та я навіть не знаю що вона може вартувать щоб ні себе не його не взути як то кажуть, завтра сможу скинути доп фото, можливо хтось підскаже приблизну вартісь
23.03, 17:06Autor
Так спросив там єсть наче болтик якщо його послабити вона ходе у верх і вниз,
vkf772463
23.03, 19:30Odpowiadać scorp111
у мене є подібна штука, трохи менша. Призначення - клепати косу.  Так, є болтик, верхній палець підпруженений.
Odpowiedzi: 1
23.03, 20:18
Пристрій для клепання коси. Купував подібний при СРСР.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.