Olek03
Olek03
23 marca, 14:14

Монета Архистратиг Михаїл срібло - ціна

Монета Архистратиг Михаїл срібло - ціна

Вітання, підкажіть новачку, маю монети 2013року, не розумію їх ціни на сьогодні, ціни різняться майже не в тричі. Від чого залежить ціна срібних монет, крім ціни самого металу?

23.03, 15:16
Добрий день. Це інвестиційна монета, тому ціна більше залежить від вартості металу. І стан банківський. Ціна до 4000 грн
Odpowiedzi: 0
23.03, 15:21Autor
Я вірно розумію, можу у спеціальному розділі тут створити лот на продаж? Можно аукціон та простий продаж? Типу ебєй?
23.03, 16:31
Так. Можете виставити з якоїсь суми і аукціон, або фіксована ціна.
vkf772480
23.03, 17:09
похідна ціна була банківська, бо на початку ці монети продавали НБУ та деякі уповноважені банки.  Я так купляв.  Потім, як завжди так буває, пішли перепродажі - тому  зараз ціни на ринку різні.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.