По аверсу ж видно що відбувся брак штампу. То чому наші Українські монети можуть бути з браком штампу. Монети росії теж можуть бути з браком штампу а монети Великобританії не можуть бути з браком
30 років можна "колекціонувати", але це не показник, ви ж навіть не змогли знайти відмінність у картинках у сусідній темі, а беретеся стверджувати щось про монети. Вам люди показали справжню, ваша - ну зовсім не така, і брак тут ні до чого. Ну впихнули вам колись підробку - прийміть це, буває з усіма.
Накинулись на монету вартістю 200 грн потолок, так якби я виставив Петра із золота і цілий день довбете, довбете. У вас роботи немає? Копія, добре, хай буде по вашому. Ніхто ставок робити не буде. На цьому все?
Анну я купував у Індії на відпочинку. І за 30 років об'їхав пів світу. Знаю де що брав. В кого і за скільки. У вас монети за 50 грн всерівно будуть копіями. І навіть за 10 грн будуть копіями
В Єгипті теж папіруси та фігурки "справжні" продають, але від того вони не стали оригіналами всі. Питання не в ціні, а у фактах, ваша справа - приймати їх чи ні.
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Де ж ви стільки підробок набрали?
Victoria 1853 Quarter Farthing
- Та розумієш, Червона Шапочка.... не відштампували рівно!
)))))))))))
Та вже пізно, купили
(на хрести вже глянути достатньо, та й на все інше)