minelaboff
minelaboff
26 marca, 09:27

Покращення в пошуковій системі!!!

Покращення в пошуковій системі!!!

Доброго дня.
Питаннє по пошуку на аукціоні.
Кому сподобалось покращення?
Може хто знає,як шукати по всьому сайту ,а не по розділам?
Чи це вже неможливо?

Odpowiedzi: 0
26.03, 19:55
Доброго вечора. Допоможіть будь ласка як користуватися цим пошуком. Я тут початківець. Дякую за увагу
26.03, 21:00
Добрий вечір. Ну ось я спробував не вибираючи розділ шукати. Видало всяких лотів 3000.
26.03, 23:09Odpowiadać TFMsale
В тому-то і питання, що насправді лотів, що відповідають пошуковому запиту, значно менше. Раніше пошук працював по точному входженню, і знаходив мало, але точно, а тепер став знаходити дуже багато і не по темі.
27.03, 12:42Odpowiadać TFMsale
Бо в налаштуваннях відмічено "частковий збіг" та "в описі лоту". Приберіть ці дві галочки і побачите, що лотів стало менше. Якщо оберете розділ, то взагалі їх кількість значно зменшиться і Ви отримаєте не все підряд (листівки, журнали, сувенірку, монети, живопис і таке інше), а наприклад тільки монети присвячені олімпіаді (якщо це слово є у назві).
Odpowiedzi: 2
26.03, 23:12
Здається, програмісти напрограмували пошук, який тепер шукає не тільки точні входження, але й неточні, а також додає результати пошуку по окремим словам, якщо їх було декілька. Сумнівна "допомога", треба тонше, не так широко.
27.03, 12:35Odpowiadać Docadept
Якщо під пошуковою фразою в налаштуваннях Ви відмітете тільки пункт "по всій фразі" та шукати результати "у назві лота", то результат пошуку буде максимальо конкретним. При виборі налаштування "будь-якого слова з фрази", а ще і якщо стоїть відмітка навпроти "частковий збіг слів в тексті", то результати будуть максимально об'ємними, адже у пошук будуть потрапляти всі лоти, у наззві котрих є хочаб декілька літер від пошукового запиту.
На мою здумку зараз пошук зроблений правильно. Хто хоче конкретики, той може обрати конкретне слово і розділ, в якому шукати. Хто хоче побачити всі спільнокореневі назви по всьому сайту, той без проблем може це зробити. Пошук не знає що саме Ви хочете бачити, тому його треба підлаштувати під себе, і наразі в ньому є така можливість.
27.03, 12:55Odpowiadać Kamneeshka
Так, дякую, в мене так раніше і було (чітко по фразі), а потім перевстановив браузер, і все скинулося, напевно, я одразу не помітив. А у автора теми якась інша проблема, тепер розумію, але в мене все працює.
Odpowiedzi: 1
27.03, 10:46Autor
Треба зробити,щоб людина могла шукати як по окремим розділам,так і по всьому сайту(як раніше).
27.03, 12:03Odpowiadać minelaboff
А що саме у вас не виходить? В мене пошук працює як по розділам, так і по сайту, знайшов тільки, що по замочуванню чомусь перемкнуло на пошук по будь-якому слову, перемкнув на по всій фразі і стало як було.
27.03, 12:38Odpowiadać minelaboff
Воно зараз так і є. Якщо бажаєте конкретики у видачі результатів пошуку, то обираєте розділ. Якщо ні, то нічого не обираєте в розділах і пошук відбувається по всьому сайту. Нічого не змінилось, пошук працює як і багато років до цього.
27.03, 15:36Odpowiadać minelaboff
Спробуйте очистити кеш та кукі в браузері, і перезайдіть, могло десь запам'ятатися.
29.03, 11:57
Поиск стал работать некорректно. В качестве демонстрации:
1. Введите фразу "рубль 1898" в поисковую строку и кликните "Поиск". Результат: лоты отображаются правильно.
2. Введите фразу "рубль 1898" в поисковую строку и кликните "Поиск". Затем кликните "Цена". Результат: показано что угодно, только не рубли 1898 года.
Могу предположить, что после выбора дополнительно фильтра (в данном случае это "Цена") поиск отрабатывает некорректно
31.03, 07:14Autor
Шукаю з головної сторінки!
Пишу - копейка 1704,результат - 151,852- це нормально???
Воно шукає всі монети зі словом - копейка і всі ,що пов'язано і не пов'язано с датой.
31.03, 12:41Odpowiadać minelaboff
Спасибо, что подняли этот вопрос! Я вчера пригласил в тему представителя администрации или технического специалиста. Давайте дожимать. Поиск просто убили, а это очень плохо. Клиенты реально теряют деньги, поскольку невозможно провести адекватный анализ
31.03, 14:20AutorOdpowiadać VK_777
Так реально,всё просто,зачем усложнять - верните как было!
31.03, 16:44Odpowiadać minelaboff
Я согласен. Вопрос в том, как это сделать. Нас пока не слышат
31.03, 18:26AutorOdpowiadać VK_777
Всё по классике,как сделать хуже - это мы мигом.
А как назад- да хрен его знает )))
31.03, 21:53Odpowiadać minelaboff
Перевірте налаштування пошуку, там може перемкнуло на пошук по окремим словам. В мене знаходить 5 лотів, якщо по всій фразі.
31.03, 21:59Autor
Доброго вечора.
Я все перепробував.
Чи Ви вважаєте,ща копейка 1704 продана лише в 5 лотах?
Новий сервіс це жах.
01.04, 14:50Odpowiadać minelaboff
Проверил. Поиск таки работает :) (Еще раз спасибо Docadept.) Выберите фильтр "Проданные" и увидите 48 результатов:
Zmodyfikowane przez autora 01.04, 14:52
01.04, 18:18Odpowiadać minelaboff
Та то ж були не продані, а в активних лотах) Для проданих треба натиснути на "Продані".
01.04, 17:16
Забиваю в поиске "Сифон".
Система его не находит вообще ни через какие фильтры.
Вот это "покращення"!!!
01.04, 17:18Odpowiadać KATAKOMBIK79
Извиняюсь!
С энной попытки нашёл.
Был какой-то глюк в системе...
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.