30.03, 20:24Odpowiadać друг ромео
Тільки от питання: 29 чи 30 число?
Лише під мікроскопом буде видно датування на кінчику вістря.
Zmodyfikowane przez autora 30.03, 20:26
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
31.03, 17:12Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Надо попробовать на вкус, вдруг это декабрь
Odpowiedzi: 3
30.03, 21:28Autor
Спасибо, я просто в ШОКЕ! Откуда такие знания, большое спасибо....
31.03, 02:52Odpowiadać dimalexus89
Гвоздь был куплен  сегодня в Голандии за 2 евро
Той голландець, який продав вам цей ,,гвоздь" таки талановитий продавець...
31.03, 13:36Odpowiadać КОТок
Грамм 10 меди за два эвро! Та он гений! Волк из Уолл Стрит нервно курит в сторонке
30.03, 21:31
Снова недоэксперты со своими шутками в комментариях вместо помощи людям, не знаете не лезьте
30.03, 23:16Odpowiadać dimalexus89
Спасибо, я всё понял вижу на UA без изменений.
А как там на раше?Есть какие-то или как всегда в худшую?
Odpowiedzi: 2
31.03, 00:01
Ну форум испортился - одна ругань междуусобная и неуместные шуточки. Есть такое..  Все это не от хорошей жизни....
31.03, 00:56
А що очікував автор почути створювавши таку тему? Яке питання - така і відповідь.Можливо краще спитати там де купували?
31.03, 02:12
Deffer
Сеня_77
От те що автор теми так ,,зпопідвипопідвертом" недолуго сформулював питання - те аж ніяк не торкнуло жодної, навіть самої тоненької струни, у ваших витончених душах....
   А те, що на те недолуге питання КАПІТАН ZELENI і ДРУГ РОМЕО надали єдину вірну, чудову відповідь - це прям в мотлох порвало всі струни ваших витончених душ...
Зазвичай - як автор оформлює тему - так він і отримує відповідь (або взагалі не отримує - і тема ,,мовчки" йде в ,,небитіє").
   ,,Експерти" - скасовані....
,,Знавці" - один на міліон...
Тому або шукайте відповідь самі - або навчайтесь мистецтву живого спілкування з тими ентузіастами, на яких сьогодні тримається форум. І да - уміння вести живе спілкування - це також не легка праця і свого роду хист...
Zmodyfikowane przez autora 31.03, 02:17
31.03, 11:58
Там щось вибито на гвіздку, чи мені здається? Буде смішно, якщо рік виготовлення.
31.03, 12:13Odpowiadać Docadept
КФ 84 ??? Може???? Але місця хватає щоб вибити повністю клеймо!!!  :) !!! А мені подобаються люди з почуттям гумору!!! З пов!!!
31.03, 16:05
За що люблю Віоліті - що експерти дуже швидко допомагають!
31.03, 16:36
Вітаю Товариство! Таке враження що автор ,цільово підкинув тему для стьобу. Тут  просто безмежне поле для вправності у остротах та жартів .  Може і дійсно, інколи потрібно просто розслабитись , та видихнути воздух.   Цвях долі, періоду сивої давнини, що тут скажеш, чікарна  вєсчь.
31.03, 16:48
Я б ще добавив, що не потрібно сильно жартувати з людини ,в якої в руках цвях. Можна і в око получить. Хоча мідний цвях в оці можливо не так ржавітиме. Всім добра і мирного неба!
31.03, 20:13Odpowiadać Dalan
А якщо серйозно,то навряд чи Вам визначать точний період виготовлення по фото. Мені наприклад, такі траплялись по чк, ледве віддавав по 40-50грн. Якось так.
31.03, 19:10Autor
Просто старый гвоздь с такой патиной из меди первый раз в руках держу в магазине все жележные продаются, то сколько ему лет примерно?
31.03, 19:14Autor
Фото не передает но патина зелёная, и шляпка видно что отдельно была прикрепренна.
wadik1602
31.03, 19:22Odpowiadać dimalexus89
Медные гвозди применялись в деревянном, парусном кораблестроении. Так как больших парусных и деревянных кораблей не строят с 19-го века, то можно предположить , что гвоздю не менее 130-ти,150-ти лет. Но ,наверное, ещё больше.
Odpowiedzi: 4
01.04, 00:36
Вибачаюсь ! Але зустрічав схожий цвях, і також із міді. Як було сказано прцівницею краєзнавчого музею,  такі цвяхи використовувались для чобіт на початку ХІХ ст. у Західній Європі.
Але версія запропонована вище, стосовно кораблебудування , здається більш логічною, враховуючи, що це Голандія.
Не притендую на звання експерта, просто відзначив власний спогад.
З повагою !
vkf772384
01.04, 11:40Odpowiadać NikitaVolobuiev
так, чоботарі використовували мідні гвіздки.  У  мені дід займався цим ремеслом.  Але ті гвіздки трошки менші.  І шляпки круглі.
01.04, 08:34
А чим вам власне не подобається гвіздок? Недостатньо мізків як оформити невеличкий стенд з ним? У Фролівському монастирі знесли старі монаші кел'ї. Я гуляв там, підібрав декілька кованих гвіздків, був там і старий ключ, шматочок дубової балки. Потім монахині мене помітили і вигнали з звалища. В дерев'яному боксі під склом, на фоні фото розвалин згенерованого під картину маслом, прикріплені всі ці речі речі, це все що залишилося від тієї старої будівлі. Щоб зрозуміти суть, треба знати і цікавитись історією. Звичайним баригам старий мідний цвях ,звісно, це звичайне сміття. Бо існує ж десь яйце Фаберже! Наша голуба кров збуджується лише на нього! Прапор в руки і яйце назустріч).
 Коли ви купуєте, або знаходите якусь річ, зразу думайте як ви її подасте на огляд, або на продаж. В Голандії був сенс докупити ще щось, пов'язане з цим гвіздком.Найкреативніше було б дійсно оформити морську тематику. Коли їдете в країну, поцікавтесь її історією.
Zmodyfikowane przez autora 01.04, 08:41
01.04, 11:30Odpowiadać Plovdiv777
Добрий день, шановний, а де написано, що гвіздок комусь не подобається?) Навпаки, він подобається, бо якщо не подобався б, ніхто б його не купив би)))
01.04, 17:38
Я дуже і дуже уважно вивчав даний ЦВЯХ(який чомусь іменують *ГВОЗДЬ???* Під мікроскопом таки точно-дата- серпень 18якісь рік.Але поправку шановному Капітану ЗеленІ-дата не на вістрі ЦВЯХА,а на обідку шляпки ЦВЯХА! Також там само і проба метала і місце виготовлення і повне ім*я і прізвище виробника і кількість виготовлених ЦВЯХІВ і дата відправки замовнику і сертифікат якості і інструкція по експлуатаціі і,і,І........ .Мова,до речі,на якій все це начеканено-тібето-тяньшанська. ЦВЯХ достойний уваги!!!
01.04, 18:44
Согласен со всеми экспертами....и всё таки хотелось бы уточнений...гвоздь был сделан до обеда или всё таки после?
01.04, 20:33Odpowiadać azbest
Почали виробляти після сніданку. Завершили о 20.07. з декількома секундами(історія не змогла встановити кількість секунд).
Musat3691
02.04, 01:35
Знову без лінійки - може це не цвях, а лом !?
Якщо це цвях +/- 100 , то це цвяхи для оббивки обшивки корпуса корабля , яхти , шхуни і тд .
Вони йдуть мідь бронза. Залізо морська вода з'їсть за рік .
Куплю шт. 200-400
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.