etish411
etish411
6 kwietnia, 16:58

Монета.?Кельти. Наслідування.

Монета.?Кельти. Наслідування.
Доброго вечора Колеги. Миру та Здоров'я Всим Нам. Допоможіть будь ласка у визначенні та оцінці даної знахідки,монети. Колеги з розділу, різне, рекомендували перенести тему в розділ нумізматики. Визначили що монета, кельтське наслідування, ракушка. Підкажіть яка її ціна. Хочу виставити на продаж Сопутка накінечники, залізні фібули, кресало, монети 1700 - 1800 років Нашарування значне поруч протікала річка. Завчасно Дякую... 

06.04, 20:53Autor
Добра Всим. Невже ніхто не знаходив подібні. Можливо перенести в якийсь другий розділ.? З повагою.
Odpowiedzi: 0
Musat3493
07.04, 00:32
Не знаходив , тому що це рідка для нашого регіону монета - кельтське подражаніє. <Ракушка> 
Вам в розділ Нумізматика, Античні монети 🤘
З вас капучіно і круасан
Забув - це аргентум , матеріал
Zmodyfikowane przez autora 07.04, 00:34
Odpowiedzi: 1
sagit15374
07.04, 09:04Znawca
Це не схоже на кельтску монету, абсолютно нетипова фактура.
07.04, 09:40AutorOdpowiadać sagit
Доброго ранку. На Вашу думку що тоді , хоть припущення якісь. Хотів виставити на аук,на продаж. З повагою
sagit15374
07.04, 11:07Znawca
Я не знаю, що це. Якби це була монета - то за вагою це або драхма, або денарій.
Але вони були значно меншого діаметру, товстіші, і точно не мали такого плоского реверсу без жодних зображень.
Це більше схоже на якусь металопластику. Тобто - не монета.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.