UA_Kiev
UA_Kiev
8 kwietnia, 19:30

Кухонне? срібло Англія

Кухонне? срібло Англія
Вітаю, допоможіть визначити предмет, маю на увазі як застосовувався? Також буду вдячний за визначення періоду та місця виготовлення по клеймам. Вага срібної частини 45 грам. Діаметр основи 6 см, горловини 8 см, висота з кришкою 9 см. Дякую

08.04, 20:54AutorOdpowiadać друг ромео
Не знаю, тому і запитав. Чи не має бути отвір у кришці цукорниці для ложечки?
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
08.04, 21:37Autor
Вітаю, дякую! Поможіть будь ласка по періоду. Такі джемниці продаються чи кришку в лом, щоб не морочиться?
08.04, 21:43Odpowiadać UA_Kiev
Та який лом? Ви що?!! 
 В розділ "Столове срібло" так і проситься )
Рік виробництва визначається по клейму з літерою. На фото воно нечітке. Не можу зрозуміти, яка літера.
Zmodyfikowane przez autora 08.04, 21:45
Odpowiedzi: 1
09.04, 06:15
Вітаю.Скоріше всього -це імпорт з США(клеймо-"sterling" ) до Великобританії(клеймо"якір"-пробірна палата міста Бірмінгем)-ХХ сторіччя.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.