DenPorsche
DenPorsche
15 kwietnia, 23:21

Колекція монет світу

Колекція монет світу
Вітаю!
Маю колекцію монет, трохи більше шести тисяч монет за типами із 246 країн світу. Збирав власноруч приблизно років 6-7. Вартість загальна не мала. Чи можливо якось її всю продати не окремо, а цілком всю що є? Чи є поради та рекомендації?
Заздалегідь вдячний.
З повагою, Денис.

15.04, 23:38AutorOdpowiadać monetosina
Дякую за пораду, фото хіба що загальне, дуже велика кількість монет, і всі вони в альбомах, або ж в капсулах та холдерах.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
15.04, 23:28
Присяду тут скраєчку, послухаю, якщо не проти))
Маю схожу історію, щоправда, колекція вдвічі менша, та зовсім не впевнений в її цінності, оскільки переважна більшість монет далеко не рідкісні, хоч і різноманітні.
15.04, 23:41AutorOdpowiadać Matolaserge
Я оцінюю вартість приблизно як на сайті ucoin. Повторюю - приблизно, адже все ж таки маю розуміння скільки коштували мені монети та скільки часу та любові було витрачено, нажаль так складається ситуація, що треба гроші.
15.04, 23:47Odpowiadać DenPorsche
Ну я ж так само, плюс-мінус трамвайна зупинка. Але цікавить можливість оцінки одним лотом, тому що я розумію, що обіговий дріб"язок поштучно я буду розгрібати півроку, а потім псіхану на середині - і знову поверну все в альбоми і в шафу))
15.04, 23:53AutorOdpowiadać Matolaserge
В тому то й річ, що шукаю оцінку/прямо кажучи покупця на всю колекцію, розумію, що товар не зовсім ходовий в наш час, але все ж таки.
16.04, 00:55Odpowiadać Dalan
Ага, теж звернув увагу, красівчик)) Попросимо додати його в лот.
16.04, 01:25
Дуже дешево буде все разом (хоча...)
Там срібні є? Тоді точно окремо!
Які роки?
У Вас на фото 2 кота, один в мішку)))
16.04, 08:31
За час та любов ніхто не заплатить. Все купить тільки той, хто торгує. А значить ціна буде мінус 30-50 відсотків від ринку. Нікому по ціні сайта ця колекція разом не потрібна. А по одинці викуплять цінне, а інше можно роками продавати. Якось так це поки виглядає
16.04, 10:02Autor
Дякую за поради. Додав ще декілька фото з аналітики колекції. Буду шукати покупця, розгяну пропозиції зі знижкою в 30-40% за всю. Можливо пощастить.
16.04, 12:21
Вітаю! За таку аналітику колекції окремий великий + 
Серебро та золоту монету можна залишити й на кращі часи, продати в любий момент встигнете. Все інше гуртом,за ціною мінімально прийнятною для Вас. Вам самому краще зорієнтуватись та прицінитись. Судячи з підходу до зберігання колекції, можливо й стан монет на високому рівні, від цього й ціна.
16.04, 12:28Odpowiadać Dalan
Да, і при пересилці, кота пакувати окремо, щоб холдери непоцарапав.
16.04, 13:20AutorOdpowiadać Dalan
Дуже дякую за коментар. Так, дійсно, монети в гарному стані. Кішка - безцінна, хоча й дуже вредна буває)) Ще раз дякую🤝
16.04, 13:39Odpowiadać DenPorsche
Продажа тішьки по темам чи країнам . А взагалі то зараз не найкращий час для продажу .  Краще відкладіть це діло .
16.04, 16:08
Вітаю.
Якщо Ви вели облік колеції на сайті ucoin, то варто орієнтуватися виключно на суму придбання Вами усіх монет, якщо ви її вказували при заповненні. 
Сам постійно ним користуюсь, і бачу, що ціни вказані там показують хіба що орієнтир і розуміння ступеню рідкості монети, але не ціну в умовах України. 

Я б продавав тільки окремо, якщо невеликими логічними лотами: підбірки по рокам, по різновидам, євро монети окремо, срібло тільки поштучно.
16.04, 16:22
Думаю оптом усе одразу буде важко продати по якійсь адекватній ціні.
Раджу рідкісні та із дорогоцінних металів продавати окремо, потім менш рідкісні і тд. 
Надайте хоча б список монет. Особливо цікавлять що у вас із срібних
16.04, 19:37
Ну, підсумовуючи, і товариство погоджується: сегментувати, відповідно до категорії. А там все залежить від того, скільки конкретно коштів Вам необхідно терміново. Можливо, справа в одному золотому, цим Ви і обмежитесь, зберігши цілу колекцію. І кота.
16.04, 21:40AutorOdpowiadać Matolaserge
І я погоджуюсь. Але, нажаль, час в якому живемо - не найкращий для продажу. Гадаю, що якщо і продасться кіт - то новий власник звернеться з запитом на повернення коштів.
17.04, 10:29
Если хотите продавать, то надо:
1) сформировать подборки по странам  и периодам внутри одной страны;
2) коллекционные и монеты из драг.металлов - поштучно;
3) украинские монеты - только тут и только поштучно.
Цена - первый пункт - со скидкой в 30-35% от рынка, чтобы быстро, второй - смотря от желания - или долго по полной цене, или как в п.1...третий пункт - от коньюктуры рынка, у нас он как альткоины)
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.