Anonimowy
Anonimowy
16 kwietnia, 08:46

Поможіть визначити оригінальності статуетки

Поможіть визначити оригінальності статуетки
Поможіть визначити орігінальність

16.04, 09:05
Раджу Вам розпочати з подачі фото з нормального ракурсу, а не вид зверху і фото донця не під кутом зверху, щоб ще краще було видно клеймо.
Odpowiedzi: 0
17.04, 12:30Odpowiadać olirka
При всій повазі до вас, але ж є люди, такі як я, у котрих немає 15+ років у фарфорі і котрі не знають всього, що знаєте ви.  Тому такі теми дуже цікаві, звісно не для всіх, але ж цікаві.
17.04, 16:14Odpowiadać Chelya79
Та просто ця сама "фігурка" вже була на форумі з тим же питанням))
17.04, 20:18Odpowiadać Chelya79
При всій повазі до вас, але ж є люди, такі як я, у котрих немає 15+ років у фарфорі і котрі не знають всього, що знаєте ви.  Тому такі теми дуже цікаві, звісно не для всіх, але ж цікаві.
Нажаль , саме цей ресурс не є кращим для навчання.  Також наразі немає  ресурсів, де можна  було б чогось дізнатися.
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 2
lufa361
16.04, 10:01
Підробка у вас. Хоча і непогана ,в порівнянні з подібними. Прийміть вже це .
16.04, 11:10
Добридень!
Бачу, що ленінградська область оркостану вирішила обвалити ринок фарфорових мініатюр радянського часу в Україні. Що не день, то "ексклюзив"! То тобі київське клеймо, то коростенське. А хочеш, і баранівське з довбишським )) Потрібно туди дрон від ЗСУ запросити )))
Zmodyfikowane przez autora 16.04, 11:11
16.04, 22:47
Можливо, статуетка оригінал. Але розмальовка була зроблена набагато пізніше. І точно не на заводі
16.04, 23:34Odpowiadać AndriyKiev
Можливо, статуетка оригінал. Але розмальовка була зроблена набагато пізніше. І точно не на заводі
Ну якщо тільки розмальовка
17.04, 15:48Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Що ви маєте на увазі? У вільному продажі?
Для розуміння, що я маю на увазі: Наприклад, статуетка 8 березня, чоловік з тортом і подарунками, теж є фото в каталогах, але ж є інформація, що в тиражу не була.  Якщо така десь продається, відразу розумієш, що це 100 відсоткова підробка.
17.04, 15:53Odpowiadać Chelya79
Для розуміння, що я маю на увазі: Наприклад, статуетка 8 березня, чоловік з тортом і подарунками, теж є фото в каталогах, але ж є інформація, що в тиражу не була.  Якщо така десь продається, відразу розумієш, що це 100 відсоткова підробка.
Не зустрічала
Odpowiedzi: 8
17.04, 19:21Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Були. В.Щербина, "Здавайся, дядя", 1971 рік.
В книзі О.Корусь час створення стоїть 1980, в книзі О.Школьної 1976.
17.04, 19:37Odpowiadać olirka
Цікаво, а на заводах та фабриках не вели ніякий облік?
17.04, 19:45Odpowiadać Docadept
Цікаво, а на заводах та фабриках не вели ніякий облік?
Вели. Але, я думаю, через часи розвалу СРСР, перестройки та банкрутство заводів багато чого тупо втрачено.
Odpowiedzi: 2
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.