При всій повазі до вас, але ж є люди, такі як я, у котрих немає 15+ років у фарфорі і котрі не знають всього, що знаєте ви. Тому такі теми дуже цікаві, звісно не для всіх, але ж цікаві.
При всій повазі до вас, але ж є люди, такі як я, у котрих немає 15+ років у фарфорі і котрі не знають всього, що знаєте ви. Тому такі теми дуже цікаві, звісно не для всіх, але ж цікаві.
Нажаль , саме цей ресурс не є кращим для навчання. Також наразі немає ресурсів, де можна було б чогось дізнатися.
Добридень! Бачу, що ленінградська область оркостану вирішила обвалити ринок фарфорових мініатюр радянського часу в Україні. Що не день, то "ексклюзив"! То тобі київське клеймо, то коростенське. А хочеш, і баранівське з довбишським )) Потрібно туди дрон від ЗСУ запросити )))
Для розуміння, що я маю на увазі: Наприклад, статуетка 8 березня, чоловік з тортом і подарунками, теж є фото в каталогах, але ж є інформація, що в тиражу не була. Якщо така десь продається, відразу розумієш, що це 100 відсоткова підробка.
Для розуміння, що я маю на увазі: Наприклад, статуетка 8 березня, чоловік з тортом і подарунками, теж є фото в каталогах, але ж є інформація, що в тиражу не була. Якщо така десь продається, відразу розумієш, що це 100 відсоткова підробка.
Не зустрічали фото в каталогах? Не зустрічали в продажу? Не зустрічали інформацію, що не була в тиражі?
Каталоги в мене є, займаюсь колекціонуванням виключно української порцеляни близько 15 років . Тому я не дуже зрозуміла Ваш тон та зміст питання. Всі фігури з'явились якось одночасно, їх не було багато, але при бажанні запросто можна було придбати . З рідкісними речами, навіть тиражними, це не працює. Наприклад, я дуже хотіла придбати Маленьку балерину саме Баранівського заводу. Коли єдиний раз я бачила в продажу, в мене така була. Потім впала полиця із фігурами, і в мене її не стало. Але я більше не зустрічала в продажу подібної. Або ось, наприклад, Лужиця Щербини. Хтось бачив її в продажах? Я єдиний раз і мені пощастило її придбати. Але більше ніколи не бачила.
Вибачте мене якщо мій тон вам здався якимось грубим. Я задав питання до всіх, мені відповів Капітан, я пояснив йому, що я мав на увазі, і ви під тим моїм поясненням Капітану, написали мені - "Не зустрічала". Хоча в тому поясненні не було ніяких моїх питань. Тому я зовсім не зрозумів, що ви не зустрічали і накидав 3 варіанти, як можна було зрозуміти ваші слова. Я і зараз не розумію, що ви мали на увазі, коли написали мені "Не зустрічала" під тим моїм поясненням Капітану.
Вибачте мене якщо мій тон вам здався якимось грубим. Я задав питання до всіх, мені відповів Капітан, я пояснив йому, що я мав на увазі, і ви під тим моїм поясненням Капітану, написали мені - "Не зустрічала". Хоча в тому поясненні не було ніяких моїх питань. Тому я зовсім не зрозумів, що ви не зустрічали і накидав 3 варіанти, як можна було зрозуміти ваші слова. Я і зараз не розумію, що ви мали на увазі, коли написали мені "Не зустрічала" під тим моїм поясненням Капітану.
Не зустрічала оригіналів До того, як ці фігури з'явились масово. Ви дуже влучно зауважили, що якщо чоловік із тортом, то це 100% підробка . Моя думка, що і з цвєю фігурою та сама історія, як і з деякими іншими.
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Бачу, що ленінградська область оркостану вирішила обвалити ринок фарфорових мініатюр радянського часу в Україні. Що не день, то "ексклюзив"! То тобі київське клеймо, то коростенське. А хочеш, і баранівське з довбишським )) Потрібно туди дрон від ЗСУ запросити )))
В.Щербина, "Здавайся, дядя", 1971 рік.