Вітаю, шановна спільното!
Перед вами - усім відомий та добре впізнаваний предмет: коробка сірників. Річ, яка вже майже відійшла з побуту, але знайшла нове насичене життя на фотографіях багатьох колекціонерів, слугуючи універсальним мірилом і еталоном розміру.
Ви всі неодноразово її зустрічали на фото лотів, і я впевнений, що були в захваті, хоч у цьому і важко одразу зізнатись.
Хоча з ціною більш-менш зрозуміло (а якщо ні - покажуть тільки справедливі і відкриті торги!), та цінність цього предмету явно за межами нашої уяви. Пропоную виправити несправедливу недооціненість предмету.
Хіба вона не варта того, щоб принаймні бути взірцем в Паризькій палаті мір і вагів, відповідно до Метричної конвенції?!
Заздалегідь дякую за ваші думки та пропозиції.
З повагою!
Перед вами - усім відомий та добре впізнаваний предмет: коробка сірників. Річ, яка вже майже відійшла з побуту, але знайшла нове насичене життя на фотографіях багатьох колекціонерів, слугуючи універсальним мірилом і еталоном розміру.
Ви всі неодноразово її зустрічали на фото лотів, і я впевнений, що були в захваті, хоч у цьому і важко одразу зізнатись.
Хоча з ціною більш-менш зрозуміло (а якщо ні - покажуть тільки справедливі і відкриті торги!), та цінність цього предмету явно за межами нашої уяви. Пропоную виправити несправедливу недооціненість предмету.
Хіба вона не варта того, щоб принаймні бути взірцем в Паризькій палаті мір і вагів, відповідно до Метричної конвенції?!
Заздалегідь дякую за ваші думки та пропозиції.
З повагою!
И чувствую и вижу очень зримо:
Неважно, что мгновение прекрасно,
А важно, что оно неповторимо.
"Ну як же не було, када імєнно шо було. Казав: “Я як молодий буду, то не буду більш всякої х..ні робить, – у поліцаї вступати, сало їсти і таке інше, а буду ізучать три стадії духа, шоб потом кричать: 'Остановісь, мгновєньє – ти прєкрасно!' ” (с)
Зустрінемось на торгах!
З повагою!
Коробка сірників
А можливо, колись Ваш коробок ще спливе в кримінальних хроніках, з поясненнями: "...та я на сайті купив, я не знав, що та клята .осква вигорить повністю, там всього то було 37 сірників"
Всім Миру і добра!