Matolaserge
Matolaserge
16 kwietnia, 22:42

Предмет антиквара на оцінку

Предмет антиквара на оцінку
Вітаю, шановна спільното!
Перед вами - усім відомий та добре впізнаваний предмет: коробка сірників. Річ, яка вже майже відійшла з побуту, але знайшла нове насичене життя на фотографіях багатьох колекціонерів, слугуючи універсальним мірилом і еталоном розміру.
Ви всі неодноразово її зустрічали на фото лотів, і я впевнений, що були в захваті, хоч у цьому і важко одразу зізнатись. 
Хоча з ціною більш-менш зрозуміло (а якщо ні - покажуть тільки справедливі і відкриті торги!), та цінність цього предмету явно за межами нашої уяви. Пропоную виправити несправедливу недооціненість предмету.
Хіба вона не варта того, щоб принаймні бути взірцем в Паризькій палаті мір і вагів, відповідно до Метричної конвенції?!
Заздалегідь дякую за ваші думки та пропозиції.
З повагою!

17.04, 11:34AutorOdpowiadać 14evdok88
Ви справді так вважаєте? А якщо я скажу, що всередині 37 сірників? Не 36...не 38, а зауважте, саме 37!
21.04, 19:31Odpowiadać Matolaserge
Вітаю! От якби з цієї коробки, 38-м.сірником кремль спалили, та й ще залишилось 37 на інші "добрі" діла, то мабуть млн. набрала б легко.
21.04, 19:41Odpowiadać Dalan
Шутка звичайно. Бо одним сірником не розгориться, потрібно два.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
24.04, 08:46Odpowiadać Matolaserge
Теперь я понимаю очень ясно,
И чувствую и вижу очень зримо:
Неважно, что мгновение прекрасно,
А важно, что оно неповторимо.
24.04, 11:42AutorOdpowiadać prishelezz
Імєнно!
"Ну як же не було, када імєнно шо було. Казав: “Я як молодий буду, то не буду більш всякої х..ні робить, – у поліцаї вступати, сало їсти і таке інше, а буду ізучать три стадії духа, шоб потом кричать: 'Остановісь, мгновєньє – ти прєкрасно!' ” (с)
Odpowiedzi: 2
18.04, 23:59AutorOdpowiadać 666Alexandr666
Ніззя жєчь. Лот виставлено на продаж, обговорення та пошук сміливця в пєрвозданном відє.
Зустрінемось на торгах! 
З повагою! 
Коробка сірників
21.04, 20:28Odpowiadać Matolaserge
А чому продаєте?, запальничку подарували?
21.04, 20:35AutorOdpowiadać Dalan
Відправив предмет у вільне плавання, він сам собі знайде пристанище та самооцінку))
21.04, 19:57
Мабуть, ще й рейтинг покупця потрібно обмежити 18+, бо чого доброго ще дитина купить.
01.05, 19:23Autor
А ви кажете! Розумні інвестори прораховують всі кроки наперед і вкладаються в безцінне вже сьогодні.
08.05, 08:46Odpowiadać Matolaserge
А ви кажете! Розумні інвестори прораховують всі кроки наперед і вкладаються в безцінне вже сьогодні.
Вітаю! Угода з "інвестором" хоч відбулася? Всі сторони залишились задоволені?
09.05, 21:54Autor
Звичайно, відбулась. Приємне спілкування, нотки іронії, розуміння абсурду матеріалізму. Саме для цього цей лот і існував. Я задоволений тими хвилинами, що провів з Покупцем в спілкуванні. Сам вони і безцінні. Якщо хтось щось не зрозумів ...
09.05, 22:21
Вітаю! Ну от і добре, емоції коштують дорожче. 
А можливо, колись Ваш коробок ще спливе в кримінальних хроніках, з поясненнями: "...та я на сайті купив, я не знав, що та клята .осква вигорить повністю, там всього то було 37 сірників" 
Всім Миру і добра!
Odpowiedzi: 2
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.