Policeman
Policeman
17 kwietnia, 14:51

Капсула часу, знайдена на горищі

Капсула часу, знайдена на горищі
Доброго дня вельмишановне панство.!Цікавить Ваша думка  стосовно даної знахідки. Карт було знайдено на горищі , на фото все так же , як його було виявлено.
Цікавить чи стоїть його взагалі викладувати на даній платформі . А також його ціна , хоча товар і спецефічний . Буду вдячний за відповідь

17.04, 19:38Znawca
Здравствуйте! Ценная находка, моё мнение. Движок там Д-5 или Д-6. Возможно, что придётся перебрать его для запуска. По цене сложно сказать, но это уже раритет. Это на любителя или кто-то захочет приобрести его для своего ребёнка и запустить. Рассмотрите карт более внимательно. Возможно где-то найдёте и год. Хотя- вряд ли. Выставлять здесь конечно можно и нужно. Удачи Вам! С ув.
18.04, 10:52AutorOdpowiadać detector
Дякую Вам за інформацію. Передивлюсь і дам знати. На покришках точно був рік.
Odpowiedzi: 0
19.04, 16:00AutorOdpowiadać detector
Здравствуйте! Ценная находка, моё мнение. Движок там Д-5 или Д-6. Возможно, что придётся перебрать его для запуска. По цене сложно сказать, но это уже раритет. Это на любителя или кто-то захочет приобрести его для своего ребёнка и запустить. Рассмотрите карт более внимательно. Возможно где-то найдёте и год. Хотя- вряд ли. Выставлять здесь конечно можно и нужно. Удачи Вам! С ув.
Доброго ! Передивився все , але рік не виявив, на жаль. Хоча якщо він був зібраний у гуртку , як це було раніше то я сумніваюсь щоб там ставили рік випуску. Двигун Д-8 . Також цікаво те що дані покришки використовуються для інвалідних візків. Нижче будуть фото
Odpowiedzi: 2
20.04, 16:58Znawca
Выставляйте, если себе не хотите оставить. Интерес будет, я думаю. Старт может быть с 3000 гр. Это чисто моё мнение. С уважением.
20.04, 17:10AutorOdpowiadać detector
Христос Воскрес! Вдячний Вам за надану інформацію. З повагою
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.