Client894817
Client894817
18 kwietnia, 09:54

Допоможіть оцінити штик ніж з глушником, ручної роботи.

Допоможіть оцінити штик ніж з глушником, ручної роботи.
За  любу відповідь буду вдячна.  Я ніколи не користувалася віоліті, тому якщо буде затримка з відповіддю вибачайте. Тільки вчусь.

18.04, 09:58
Добрий день!
У нас вітаються)
Що ви розумієте під словом "глушник" ?
Штик-ножі також різні бувають.
Бажано то все побачити на фото.
18.04, 10:27AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Доброго дня) Ось бачте я навіть фото не виклала.  Глушник самий настоящий,а надівається як захисний ковпак) Зараз гляну як фото втулити
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
18.04, 10:30Autor
Будь ласочка) Якщо то виправляйте. Бо я ще та ) Те не побачила,там недочула))
18.04, 10:46AutorOdpowiadać minelaboff
Все може бути. Я не знаю звідки чоловік його притарабанив)))
18.04, 10:40
А куди патрони вставляти у штику.?  Бачу ВАЗовську ручку передач з 90 -х в ЗК виконанні.
18.04, 10:49AutorOdpowiadać Sergo_ua
А якщо щось не бачите,то окуляри натягнітьта полистайте фото, можливо щось новеньке побачите. І взагалі,як може оцінювати людина предмет яка окрім вазівських ручок нічого не бачить. Здається прохання було оцінити предмет спеціалістів а не перехожих , та не читати висер їх особистих думок які мене взагалі не цікавлять.
Zmodyfikowane przez autora 18.04, 10:59
Odpowiedzi: 2
18.04, 11:38
Однозначно вказати на ціну буде дуже важко. По фото стало зрозумілим, що, дійсно, це виробництво ВТК. І з великою долею вірогідності, 80-90-их років минулого сторіччя. "Глушник" виявився піхвами для ножа. Цікава сама "подача образу" виробу. Можливо, він дійсно був зроблений у вигляді рукояті перемикання швидкості автомобіля для того, щоб його можна було винести з колонії. Або робився так під чиєсь замовлення. 
 Жоден з ножів, зроблених у ВТК, не схожий на інший з тих же "місць". Кожний індивідуальний. Можливо в цьому і їх шарм, так би мовити. І є колекціонери саме такої холодної зброї. Ціни на аукціоні Віоліті на ножі ВТК коливаються від 50 до 4500 грн. 
Наприклад, один з останніх продажів -  «VIOLITY»
Звичайно ж, цінуються викидні ножі або з якоюсь "родзинкою". 
Таких, як у вас, я особисто на аукціоні не бачив. Але, гадаю, в кордонах 500-700 грн ціну мусить витримати.
18.04, 15:01
Авторе, вам хамство разом з "глушником" с зони "притарабанили" ? То там ним і хизуйтесь, на загалі не слід свою невихованість та базарний жаргон демонструвати, тут це не цінується.
18.04, 16:35
Якщо в чохлі є різьба (причому якраз з боку входження леза ножа) і внутрішні перегородки, то може виявитися й глушником, а так просто схоже дійсно на руків'я коробки передач-ніж. А отвори слугують як облегшення конструкції так і приданню певного ефекту при надітому чохлі...
18.04, 18:36
Похоже на ручку переключения передач со скрытым ножом.
18.04, 18:46
Який це "глушник"?Де такого "глушника" застосовувати?Вперше бачу таку приблуду,яку ще й глушником називають.Здаеться нiхто не бачив навiть у youtube глушникiв i який мае бути вигляд глушника й принцип дii.Це е чохол-ручка як вище було сказано для коробки передач пiд нiж.
19.04, 08:30Odpowiadać ЯГО 76
Очень похоже на то. Сам похожее как-то видел. Единственное, что вызывает недоумение - форма головки. Она очень неудобная
19.04, 11:09
Штык, штык-нож - холодное колющее оружие, примыкаемое к стволу ружья (винтовки, карабина, автомата)...
Зоновские поделия, спрятанные в рычаг переключения кпп автомобилей не являются ни штыками, ни штык-ножами.
Как и трубка з боковыми отверстиями не является глушителем.
...даже на олх не прокатит.
19.04, 17:52
Перемикач передач щ 90-х. Коли таксисти були особливо на стрьомі. Мабуть гривень 600 виставляти початкову. З пропозицією ціни. Залежить як лезо сроблено, погано видно.
19.04, 19:09Odpowiadać Plovdiv777
Я подобное изделие как раз в 1990 году и видел
26.04, 22:14
Да, действительно похоже на глушитель, точнее на часть глушителя от мотоцыкла,
Но не как не от огнестрела.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.