19.04, 21:33
Період неандертальців.
НЕ привітались!
Розміри не вказали!
Матеріал не вказали!
Руки засунули в кадр!
На правила - забили!
19.04, 21:39AutorOdpowiadać minelaboff
Період неандертальців. НЕ привітались! Розміри не вказали! Матеріал не вказали! Руки засунули в кадр! На правила - забили!
Ахах,заспокойся неадекват я не за твоїми коментами тут!
19.04, 21:44Odpowiadać Buldozer_ua_
Будеш тикать своєму корешу !!!
А у нас тут чемні люди!!!
Хоча кому  я це поясняю...
19.04, 21:47AutorOdpowiadać minelaboff
Будеш тикать своєму корешу !!! А у нас тут чемні люди!!! Хоча кому  я це поясняю...
Якщо нічим допомогти не можеш то навіщо взагалі щось пишеш,я тут за допомогою а не за твоїми коментами
19.04, 21:49Odpowiadać Buldozer_ua_
Я тобі тугодуму ще раз пояснюю!!!
Розміри не вказали!Матеріал не вказали!Руки засунули в кадр!На правила - забили!
Що тут неясно???
Деграданти...
Odpowiedzi: 1
Ви не праві. Для визначення предмету за фото необхідно дати максимум інформації  : розмір , вага , матеріал, фото з різних ракурсів ,наявність інших особливих показників. . Частини тіла в кадрі теж "такоє" : часом бувають огидно недоглянуті руки...І тому існують ПРАВИЛА.
Zmodyfikowane przez autora 19.04, 21:54
19.04, 21:57AutorOdpowiadać володимир вікторович
Ви не праві. Для визначення предмету за фото необхідно дати максимум інформації  : розмір , вага , матеріал, фото з різних ракурсів ,наявність інших особливих показників. . Частини тіла в кадрі теж "такоє" : часом бувають огидно недоглянуті руки...І тому існують ПРАВИЛА.
Я знайшов,попросив допомоги ,якщо не має чим допомогти то не вважаю що є адекватним розводити даремно полеміку
Odpowiedzi: 0
19.04, 21:53Autor
Ти ХАМЛО!!!Розміри видно по фото,звідки я можу знати матеріал???я що експертизу мав зробити?до чого взагалі руки!!!зразу образи, НЕАДЕКВАТ!!!!
19.04, 22:08Odpowiadać Buldozer_ua_
Ну добре,це з'ясували.
Хоча привітатись вам тяжко...
Який по вашему матеріал?
19.04, 22:11AutorOdpowiadać minelaboff
Ну добре,це з'ясували. Хоча привітатись вам тяжко... Який по вашему матеріал?
Напевно бронза,тяжкий матеріал,доброї ночі;)
19.04, 22:17
доброї ночі і вам.
бронза має жовтий колір.
А це називається - шпіатр.
19.04, 22:20AutorOdpowiadać minelaboff
доброї ночі і вам. бронза має жовтий колір. А це називається - шпіатр.
Я в тому мало розбираюсь,просто маю знахідку і хотів би дізнатися більше
19.04, 22:23Odpowiadać Buldozer_ua_
Ось бачите,можно і адекватно спілкуватись!
А ще можно дякувати людям за допомогу і визнавати свої помилки.
Цей предмет називається - лампадка.
19.04, 22:28AutorOdpowiadać minelaboff
Ось бачите,можно і адекватно спілкуватись! А ще можно дякувати людям за допомогу і визнавати свої помилки. Цей предмет називається - лампадка.
Я тільки ЗА.про правила я чую вперше тому не очікував такої реакції, і будь ласка будь те більш стримані.
Yarda2143
19.04, 22:25
Вітаю Кінець 19 ст. початок 20.
Лампадка І на майбутнє перегляньте декілька тем, щоб знати як оформляти їх.І не забувайте вітатись - тут не роботи вам допомагають.
19.04, 22:31
Пошук по запиту, видає дві шт. продані, схожі на Вашу. З повагою.
19.04, 22:32AutorOdpowiadać Sedoy
Пошук по запиту, видає дві шт. продані, схожі на Вашу. З повагою.
Дуже вдячний
20.04, 11:00
Вітаю всіх!  Це зовсім не лампадка. Проходить часто, але завжди  ідентифікують невірно. Це низ від підвісної керосинової лампи,царизм. Та частина, в яку вставляється сама лампа,в боки йде проволочний каркас. Вид такої керосинової лампи на фото,верхній ряд. Всім Миру і добра!
20.04, 11:27AutorOdpowiadać Dalan
Вітаю всіх!  Це зовсім не лампадка. Проходить часто, але завжди  ідентифікують невірно. Це низ від підвісної керосинової лампи,царизм. Та частина, в яку вставляється сама лампа,в боки йде проволочний каркас. Вид такої керосинової лампи на фото,верхній ряд. Всім Миру і добра!
Дякую:)
20.04, 12:58Odpowiadać Buldozer_ua_
Лампадка (метал) шпіатр...не єби більше людям мозок....Христос воскрес!
20.04, 13:25Odpowiadać НАМОР12
Не лампадка. Бігати кожні 5 хв. масло підливати (щодо розміру)
Воістину воскрес!
20.04, 13:36AutorOdpowiadać Dalan
То не нагар,то клей, ціни не додасть.
Відчистився легко сліду не залишилось
20.04, 13:40Odpowiadać Buldozer_ua_
Да яка різниця...нагар..хоть гівно..данна річ тут на форумі вже десять років обсусодюється...гасова лампа чи керосінка по 🥁...ну ні хрена вона блядь не стоїть...я особисто около десятка на хатах знайшов...здав у міксі з алюмінію...той забув.! Миру Всім!
20.04, 13:46Odpowiadać НАМОР12
Згоден на всі 100, помити, покрасити та в мішок з металоломом.
Odpowiedzi: 2
20.04, 14:44
Це все малюнкі. Покажіть хоч одну таку керосинку цілу, або хоч деталі з її. З періоду їх застосування пройшло небагато часу, зберіглось маса різноманітних предметів з шпіатру.  Але ні разу ніхто не показав хоч одну таку ламппу цілу. Не може такого бути що майже на кожній хатині знаходиться оди-два такіх предмета і ні однієї іншої запчастини до ламп. В отворі такіх предметів як правило є металеве пружне кільце і присутні залишкі воска чи парафіна, це свідчить про те що там вставлялась свічка.
20.04, 17:08Odpowiadać OLEG_SP
Вітаю! Та які там запчастини, кусок проволоки та кришка, схожа як від кастрюлі, хто на копі зверне на них увагу. Сама скляна ємність мала своєобразний виступ,яким і вставлялася в цю приблуду (див.фото) За 120 років,гадаю мало чого цілого залишилось. Скло билось,а деталі могли використати і в якості підсвічника,чому й ні.
Всіх зі Святом!
20.04, 18:20
Ну а що тут вже продовжувати, це капець, - "обвалили" ринок.
21.04, 09:08
На бите скло на копі може ніхто і не звертає увагі, але мала б зберегтись десь хоч одна така ціла лампа, але нема. Є десь в схожій темі малюнок інтерєру сільскої хати де така лампа намальована підвішеною до стелі, але, керосинова лампа може хтось не знає дає дуже потужний струмень температури направлений вверх, на 40-50 сантиметрів над лампою може заговітись папір. Підвішування такої лампи ближче метра півтора від стелі може бути дуже небезпечне в хатах з деревяним перекриттям.
21.04, 12:15Odpowiadać 666Alexandr666
Да, це зараз уже точно раритет. Не вистачає лише кришки,але підібрати можна,в продажі бувають.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.